Sari la conținut
ApiLand pentru cei mici

ApiLand pentru cei mici

Targul Gaudeamus a devenit deja locul preferat al iubitorilor de carte, care la sfarsitul lunii noiembrie abia asteapta sa se indrepte spre cladirea Romexpo din Bucuresti pentru a-si umple sufletele cu informatii, noutati din domeniu si, de ce nu, sa profite de promotii. Cele mai importante edituri din tara isi prezinta, in aceste zile, ultimele titluri, in standuri care mai de care mai bine amenajate si mai atragatoare. Gaudeamus, organizat de catre Radiodifuziunii Romane, este unul dintre cele mai vizitate targuri de la noi, iar asta spune mult despre nevoia noastra de cultura si de carte.

Cu ocazia acestui targ important, compania noastra, ApiLand, a tinut sa se intalneasca cu un public cu totul special, si anume cu copiii. Vineri, 20 noiembrie, in Coltul Copiilor din Gaudeamus, amenajat de Radio Bucuresti FM, au venit nu mai putin de o suta de copii din clasele primare ale Liceului Teoretic „Alexandru Vlahuta” din capitala, pentru a primi sfaturi importante referitoare la un stil de viata sanatos si pentru a primi cateva surprize... gustative. Si au primit!

In primul rand, au putut afla lucruri foarte interesante despre produsele stupului in general, despre polen, laptisor de matca, propolis si miere, de la Cecilia Caragea, consultant comunicare pentru ApiLand. Desigur, deja stiau destule despre albine si despre munca lor, despre faptul ca mierea e mai sanatoasa decat zaharul, de exemplu, dar au aflat, cu aceasta ocazie, si despre beneficiile polenului crud, care nu doar ca este sanatos si ne da energie, dar e si foarte delicios.

La final, copiii au avut ocazia sa deguste polenul nostru crud poliflor si polenul crud de de trandafir salbatic, precum si pastura ApiLand. Un mod de viata sanatos se invata inca din copilarie! Iar ApiLand e alaturi de parintii si profesorii care vor sa-i invete pe cei mici cum sa aleaga sanatatea!

Articolul anterior Vinerea verde pe apiland.ro!
Articolul următor Sanatate cu apicole pure si crude