Sari la conținut
Apiland, un partener de nadejde

Apiland, un partener de nadejde

Dorind sa fie mereu in legatura cu publicul sau, dar si cu oameni care pot fi interesati de o alimentatie sanatoasa si naturala, compania Apiland se asociaza cu evenimente speciale, care au un mare impact la public si care promoveaza concepte culturale sau sociale de calitate.

Demersul nostru include participarea la targuri de profil, unde putem interactiona cu clientii intr-un mod foarte deschis, participarea in calitate de parteneri la unele evenimente ale tinerilor, cum este seria de proiectii documentare organizata de Asociatia Vegetarienilor din Romania, dar si prezente in mass-media, acolo unde simtim ca profilul firmei noastre se potriveste cu tematica respectiva.

Unul dintre cele mai populare posturi radio din Romania este Antena Satelor. Si nu e deloc o intamplare, caci realizatorii de la Radio Romania aduc, de fiecare data, informatii utile, prilejuiesc intalniri cu personalitati culturale si interpreti ai cantecului popular cunoscuti si iubiti de public, si marcheaza intr-un mod atractiv unele evenimente sarbatoresti ale anului.

O astfel de emisiune este si „Lada de Zestre”, care a fost difuzata, in direct, toata vara, sambata si duminica, intre orele 13.00 – 15.00, fiind realizata nu in studio, ci intr-un mediu cum nu se poate mai potrivit: la Muzeul Satului din Bucuresti. Astfel, prin prezenta reprezentantului Apiland in emisiune, ascultatorii Antena Satelor au avut ocazia sa afle mai multe lucruri despre traditiile apiculturii in tara noastra, precum si despre produsele apicole, despre beneficiile acestora pentru sanatate si pentru frumusete.

Despre produsele Apiland si despre beneficiile produselor stupului a vorbit Cecilia Caragea, consultant comunicare.

Articolul anterior 9 metode de a deosebi mierea cruda de cea contrafacuta