Sari la conținut
De 17 ani va daruim sanatate din stup

De 17 ani va daruim sanatate din stup

Noi credem dintotdeauna în produsele apicole și mereu ne-am dorit să le facem cunoscute publicului larg. În acest scop, în 2002, am deschis în Baia Mare magazinul ApiLand. Promovând stilul de viață sănătos, am adus pentru prima oară în atenția publicului produse noi, cu o paletă largă de beneficii pentru organism: polenul crud, lăptișorul de matcă, păstura - pâinea albinelor și propolisul purificat.

Calitatea produselor pe care ți le oferim a fost mereu centrul preocupărilor noastre și tocmai de aceea am ales să îți punem la dispoziție produse crude și neprelucrate, exact așa cum se găsesc în stup, aceasta fiind singura modalitate prin care ele își păstrează toate efectele terapeutice.

Evoluăm îndeplinind obiective

Obiectivul principal al echipei ApiLand este să ofere consumatorilor doar produse apicole pure, de înaltă calitate și urmărindu-ne scopul, am ajuns unic importator în România al mierii de Manuka MGO de la Manuka Health din Noua Zeelandă. Însă marele nostru obiectiv rămâne informarea și educarea publicului cu privire la beneficiile produselor apicole. În acest sens, cercetăm complexitatea produselor din stup și împărtășim urmăritorilor noștri informații utile prin diferite canale online (blog, Facebook, Instagram) și nu numai. Albinuțele noastre vă stau la dispoziție, la numărul de telefon 0371 78 00 78, cu informații certificate de specialiști în apiterapie și dobândite din experiența lor și a numeroșilor clienți pe care i-au ascultat de-a lungul anilor.

În cei 17 ani am evoluat de la 3 angajați la o echipă profesionistă în care se numără peste 35 de persoane. Fiecare om din echipă a contribuit la dezvoltarea a ceea ce este astăzi ApiLand - compania cu cea mai variată gamă de produse apicole din România.

Cum știm că ne descurcăm de minune în domeniul apicolelor?

Aprecierile comunității iubitorilor de produse apicole sunt dovezile cele mai convingătoare. Mesajele voastre ne motivează și suntem bucuroși că primim feedback constant din partea tuturor clienților. Asta ne ajută să știm ce vă doriți de la ApiLand, iar noi găsim soluții pentru a vă îndeplini dorințele.

Vă mulțumim că alegeți produsele apicole de la ApiLand și că sunteți activi pe paginile noastre de Facebook și Instagram unde puteți împărtăși experiența referitoare la produsele ApiLand cu întreaga comunitate a consumatorilor de apicole.

17 ani cu sănătate din stup

Succesul celor 17 ani de activitate vi-l datorăm și vouă pentru că ne-ați fost alături în tot acest timp și am crescut împreună cu voi. În semn de mulțumire am ales să sărbătorim împreună cea de-a 17-a aniversare și vă răsplătim fidelitatea cu o săptămână întreagă de super reduceri și pachete promoționale. Bucurați-vă în continuare de toate beneficiile produselor apicole și de gustul lor deosebit și spuneți prietenilor voștri de ce sunteți mai fericiți de când consumați produsele ApiLand.


Articolul anterior 9 metode de a deosebi mierea cruda de cea contrafacuta