Sari la conținut
Detoxifiere naturală cu Păstura în miere ApiLand!

Detoxifiere naturală cu Păstura în miere ApiLand!

Ficatul este organul situat în partea dreaptă a abdomenului și îndeplinește diferite funcții fiziologice extrem de importante în organism precum funcția biligenetică, de detoxifiere, de epurare plasmatică și de regenerare a masei ficatului. Detoxifierea este un proces natural de eliminare şi neutralizare a toxinelor din organismul nostru.

Pe zi ce trece organismul nostru acumulează tot mai multe toxine care provin din aer, apă, alimentație și medicamente, cosmetice etc. Organismul uman este construit în așa fel încât să producă anumite toxine care sunt eliminate natural cu ajutorul ficatului, colonului și rinichilor. În momentul în care noi acumulăm multe toxine externe este evident că ficatul nostru va fi suprasolicitat iar noi trebuie să îl ajutăm.

Toxinele pot provoca diferite afecțiuni precum: obezitate, dureri osteoarticulare,afecțiuni dermatologice, probleme digestive, probleme cu colonul și sindromul colonului iritabil.

Astfel, ficatul poate fi ajutat de o cură de detoxifiere, cu un excelent produs apicol: Păstura în miere ApiLand.

DETOXIFIERE NATURALĂ CU PĂSTURA ÎN MIERE APILAND!

Ce este păstura în miere?

Păstura în miere ApiLand este un produs apicol obținut prin măcinarea păsturii și dizolvarea ei în miere crudă polifloră. După cum bine știm, păstura este polenul fermentat în condiţii naturale, în stup. Sub influenţa substanţelor adăugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii şi umidităţii din stup, polenul trece printr-o serie de transformări biochimice devenind, după 3 luni de fermentare naturală, Păstură. Acest produs natural se amestecă cu mierea crudă ApiLand și devine păstură în miere.

Păstura în miere este formată din 30% păstură și 70% miere crudă polifloră.

DETOXIFIERE NATURALĂ CU PĂSTURA ÎN MIERE APILAND!

Păstura în miere are însușiri valoroase datorită conținutului ridicat de zahăruri simpe, vitamine precum A, B, C, E și K, acid lactic, enzime și minerale precum sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier și seleniu.

Păstura în miere ApiLand este un detoxifiant natural recomandat pentru ficat care realizează sute de activități în fiecare minut al zilei, dar este și o importantă sursă de energie, vitalitate și stare de bine.

Acest produs este un excelent adjuvant în curele de detoxifiere, în afecțiuni digestive sau persoanelor care au probleme cu ficatul, stomacul sau digestie lentă. Anumite persoane au folosit păstura în miere ca și adjuvant în hepatite, ciroze, ficat gras etc.

Este indicat în prevenirea și tratarea anemiilor, are efect antioxidant și este o sursă naturală de energie, vitalitate și bunăstare.

Acest produs apicol are un gust dulce și plăcut și este ușor de administrat copiilor mai ales în caz de prevenire și tratare a anemiei.

În concluzie, putem afirma că păstura în miere ApiLand este produsul apicol indicat tuturor membrilor familiei dumneavoastră.

Descoperă toate beneficiile păsturii şi cum o poţi consuma cât mai eficient!

Articolul anterior Energia ta naturală de zi cu zi
Articolul următor Sursa ta de tinerete : Gama Manuka Health