Sari la conținut
CADOU în valoare de 139 lei oferit la cumpărături de minimum 190 lei | 12-14 iulie | Adăugat direct în colet
CADOU în valoare de 139 lei oferit la cumpărături de minimum 190 lei | 12-14 iulie | Adăugat direct în colet
Florile de munte infrumuseteaza pielea, parul si unghiile

Florile de munte infrumuseteaza pielea, parul si unghiile

Florile de munte, florile care cresc libere pe dealuri, pasuni, vai si povarnisuri si in preajma padurilor, nu reprezinta doar o bucurie pentru ochii si pentru sufletul drumetilor care se avanta pe inaltimi, ci sunt si foarte folositoare. Albinele le cauta cu sarg, adunandu-le polenul hranitor cu mare grija! Crescand in natura, in regiuni departate, lipsite de poluare, beneficiind de un aer si o apa deosebit de curate, aceste flori sunt, practic, adevarate culturi bio.

Florile de munte sunt benefice mai ales pentru par si unghii. Stim cu totii ca si parul are nevoie, zi de zi, de un aport important de nutrienti, minerale si vitamine. Doar astfel isi poate pastra sanatatea si stralucirea. Iar acesti nutrienti pot fi asimilati prin consumul regulat de polen crud de flori munte.

Acest polen cu totul special, supranumit si andbdquo;ingerul pazitor al frumusetii pielii, parului si unghiilorandrdquo;, contine mari cantitati de proteine, vitamine din grupul B (B2, B3, B6, B8), C si E, antioxidanti, zinc si seleniu. Fiind un aliment viu, polenul crud pastreaza integral aceste principii active ale plantelor, care redau forta si vitalitatea parului si unghiilor, dar si volum, stralucire si frumusete. Practic, acest tip de polen actioneaza in doua directii, caci confera atat sanatate, cat si frumusete. In plus, polenul de flori de munte ajuta in lupta impotriva caderii parului, mai ales in cazul femeilor.

Gratie continutului mare de vitamine si de minerale, polenul crud de flori de munte are unele calitati extraordinare, cu adevarat unice. Previne imbatranirea pielii, actionand impotriva radicalilor liberi, contribuie la formarea colagenului, protejeaza impotriva uscarii pielii, redandu-i fermitatea, fiind, de asemenea, foarte eficient in lupta impotriva casarii unghiilor.

Polenul crud de flori de munte cules de albine din zonele de munte ale Transilvaniei este strans cu grija de apicultori, apoi pastrat si transportat corect, in cele mai bune conditii, pe tot lantul de distributie. Este 100% natural si nu este prelucrat sau procesat.

Pentru orice informatii si detalii legate de produsele apicole sau produsele cosmetice cu ingrediente din produsele stupului, puteti suna la numarul de telefon 0371.78.00.78.

Va invitam sa ascultati interventia Ceciliei Caragea, consultant comunicare, in cadrul emisiunii matinale de la "Antena Satelor".

Articolul anterior 4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță