Sari la conținut
20% REDUCERE LA TONICE APICOLE --> în perioada 01-16 iunie
20% REDUCERE LA TONICE APICOLE --> în perioada 01-16 iunie
Lăptișorul de matcă pentru diabet!

Lăptișorul de matcă pentru diabet!

În ultimii ani diabetul a început să se răspândească cu repeziciune în întreaga lumea.

Situația în România este gravă deoarece numărul bolnavilor de diabet, conform statisticilor, s-a dublat față de numărul de acum zece ani. Practic putem spune că aproximativ unu din zece români suferă de această boală, încercând să o țină sub control. În plus, în ultimul timp, apariția diabetului la copii a devenit tot mai frecventă.

Diabetul este o afecțiune care demarează la început ascuns prin simptome precum oboseală exagerată și carență de vitamine și minerale.

LĂPTIȘORUL DE MATCĂ PENTRU DIABET!

Una din soluțiile pe care natura le oferă omenirii pentru această afecțiune este faimosul lăptișor de matcă pur.

Acesta are în compoziție 18 aminoacizi, vitamine, săruri minerale, oligoelemente, glucide și acizi grași, dar și alte substanțe care au rol de revigorare a organismului și de suport al stării psihice. Cu o asemenea compoziție, lăptișorul de matcă pur este un adevărat miracol, mai ales în prevenire. Foarte multe persoane care au în familie cazuri de diabet sunt predispuse și ele spre contractarea acestei afecțiuni, însă, dacă adoptă un stil de viață sănătos și includ curele cu lăptișor de matcă pur și crud, atunci șansele să devină diabetici se diminuează foarte mult. Ca în toate afecțiunile, și în diabet, atât în prevenire, cât și în tratare, este important să se păstreze echilibrul psihic, să nu se cadă în depresie, iar pentru acesta lăptișorul de matcă pur și crud de la ApiLand este de mare ajutor.

Două componente ale lăptişorului de matcă pur au un rol important în ameliorarea acestor perturbări – acidul pantotenic, a cărui lipsă poate induce hipoglicemie, şi cromul, un oligoelement ce lipseşte de cele mai multe ori în cazul persoanelor care suferă de diabet.

Lăptişorul de matcă pur este capabil să regleze glicemia prin susţinerea transformării glucozei în grăsimi, care sunt apoi stocate ca rezervă de energie.

În urma mai multor studii specifice, s-a concluzionat că acest produs al stupului normalizează glicemia în cazul formelor ușoare de diabet zaharat.

S-a constatat experimental că în cazul bolilor metabolice cronice, administrarea unui amestec de lăptişor de matcă pur, miere şi ginseng a generat progrese în echilibrarea masei trupeşti şi a stării psihice, facilitând revenirea la valorile normale ale sângelui în cazul persoanelor care au probleme cu glicemia.

Lăptişorul de matcă pur a acţionat şi în sensul dinamizării metabolismului, generând efecte stimulente comparative cu ale proteinelor, determinate de activitatea enzimatică.

Interferenţele metabolice ale lăptişorului de matcă pur au fost remarcate de cercetători în cazuri de hiperlipemie şi de diabet, folosind o doză de câte 1 gram pe zi înaintea meselor, timp de 1,5 până la 5 luni, confirmarea rezultatelor fiind asigurată şi de probele de laborator.

Studii sistematice au evidenţiat că lăptişorul de matcă pur prezintă o activitate similară insulinei. Recent, un grup de doctori germani de la Spitalul Universitar din Justus-Liebig, Germania, au realizat un studiu pe 20 de voluntari diabetici.

Ei au realizat un test standard al toleranţei la glucoză, ce era administrată pe cale orală înainte şi după ingestia a 20 grame de lăptişor de matcă pur. Pentru evaluarea cantităţii de zahăr din organism a fost analizată în laborator cantitatea de zahăr din sângele ori, altfel spus, zahărul din serul sau din plasma sanguină. Valorile normale ale glucozei din sânge sunt cuprinse între 65 şi 110 mg la 100 ml sânge. Cercetătorii au descoperit că după 2 ore de la ingestia lăptişorului de matcă, nivelul zahărului din ser la cei 20 de voluntari a fost mult diminuat.

Aşadar, pentru orice tip de probleme legate de nivelul în exces al zahărului, doctorii au recomandat să se consume lăptişor de matcă pur, iar în cazul celor aflaţi sub tratament cu insulină, este necesar să poată fi monitorizat cu atenţie acest nivel, deoarece lăptişorul de matcă pur îl va face să se diminueze.

LĂPTIȘORUL DE MATCĂ PENTRU DIABET!

Lăptișorul de matcă PUR și CRUD de la ApiLand, în mod special, are calitatea de a fi excelent în prevenire și combinat cu un stil de viață sănătos are efecte incredibile. În cazul persoanelor care au aflat deja că au diabet, consumul de lăptișor de matcă pur are un dublu rol. Prima acțiune este aceea de a ajuta la reglarea nivelului de glicemie, iar a doua este de a menține echilibrul psihic al persoanei diagnosticate cu diabet.

Pentru ameliorarea și ținerea în frâu a acestei afecțiuni este important ca starea psihică să fie una bună și asta se face atât prin susținerea din partea familiei, cât și prin produse 100% NATURALE, PURE și CRUDE, iar dintre acestea, cel mai eficient este lăptișorul de matcă.

Articolul anterior ApiLand - Cel mai de încredere stup
Articolul următor Energia ta naturală de zi cu zi