Sari la conținut
REDUCERI de Până la 40% | 10-20 Octombrie | 22 de Ani ApiLand | Livrările vor suferi întârzieri | Îți mulțumim pentru răbdare!
REDUCERI de Până la 40% | 10-20 Octombrie | 22 de Ani ApiLand | Livrările vor suferi întârzieri | Îți mulțumim pentru răbdare!
Martie cu aromă de mango

Martie cu aromă de mango

Luna martie este cu precădere o lună a noastră, a femeilor, e luna care vorbește despre revenirea la viață a naturii, dar și despre feminitatea care înflorește și ea odată cu crengile copacilor. E perioada în care atenția noastră e îndreptată mai mult înspre îngrijirea personală, indiferent că suntem fete, mame sau bunici.

Dintre toate rolurile pe care le avem, ca femei de carieră, fiice, iubite, soții, rolul de mamă e unul dintre cele mai frumoase, care ne împlinește, dar ne și solicită, în același timp.

Ca mame, suntem definite cel mai bine de grija pe care le-o purtăm copiilor noștri. E preocuparea noastră cea mai importantă încă dinainte de a-i aduce pe lume. Să crească frumos, să le fie copilăria senină și lipsită de griji, să nu le lipsească nimic din ceea ce le e necesar pe drumul lor spre maturitate. Ei ne sunt bucurie, entuziasm, drag de viață și încredere într-un viitor optimist.

Ca mame, suntem eroine, fiecare dintre noi. Luptăm zi de zi cu toți balaurii reali sau imaginari din viețile copiilor noștri, pentru a-i feri de orice posibile pericole. Le netezim drumurile, ca ei să poată să se descopere, să se înțeleagă, să aibă toate șansele să ajungă adulți siguri pe ei, sănătoși fizic și emoțional. Confortul lor psihic, dragostea și sentimentul de siguranță ne sunt priorități în fiecare zi a vieților noastre de mame.

Ca mame, preocuparea noastră vitată e sănătatea copiilor noștri. Dragostea noastră continuă și necondiționată le e sănătate emoțională, iar atenția la fiecare semn al unei posibile afecțiuni de care ar putea suferi copiii noștri e ceea îi ajută să aibă o stare de sănătate bună.

Echipa ApiLand vine în sprijinul acestei neîntrerupte griji a mamelor pentru sănătatea copiilor, oferindu-le un produs cu extrem de multe beneficii pentru organismul fragil al celor mici. Lăptișorul de matcă pur cu aromă de mango.

Datorită proprietăților sale nutriționale spectaculoase, lăptișorul de matcă pur are un loc aparte între produsele apicole. E recomandat în extrem de multe afecțiuni, de la imunitate scăzută, perioade de oboseală fizică și psihică, la îmbunătățirea memoriei și a capacității de concentrare. Este un produs crud, recoltat direct din stup, are consistență cremoasă și un gust acrișor, puțin astringent.

Mango este un fruct dulce, delicios, cu care copiii se împrietenesc foarte ușor. Are un complex de vitamine benefice organismului - A, B6, C, E - și este considerat un bun antiinflamator.

Lăptișorul de matcă pur cu aromă de mango este un produs apicol care îmbină beneficiile lăptișorului de matcă pur cu aroma și beneficiile fructului mango, făcându-l prietenos pentru copii, ușor de asimilat de către organism.

Dragi mămici, faceți-le copiilor voștri o cură de imunizare a organismului cu acest produs apicol cu multe beneficii, pur, crud, neprelucrat termic, lăptișorul de matcă cu aromă de mango. Se vor simți energizați și plini de viață, vor face mai ușor față răcelilor sau virozelor, se vor bucura mai mult de timpul petrecut de-acum pe afară, în parcurile pline de copii.

În plus, în magazinul nostru îl găsiți acum și la un preț promoțional foarte bun.

MARTIE CU AROMĂ DE MANGO

Articol scris de Loredana Ionescu, ApiLand

Articolul anterior Pachet ”Primăvară cu sănătate”
Articolul următor ApiLand la Târgul Național al Mierii, 1 - 3 aprilie 2016