Sari la conținut
Comenzile din campania aniversară suferă întârzieri la procesare și livrare | Îți mulțumim pentru răbdare!
Comenzile din campania aniversară suferă întârzieri la procesare și livrare | Îți mulțumim pentru răbdare!
Miere de Manuka SuperLife

Miere de Manuka SuperLife

Mierea crudă este cunoscută și apreciată ca fiind un remediu eficient în tratarea și ameliorarea diferitelor afecțiuni, fiecare sortiment în parte având caracteristici unice. Nimeni nu contestă beneficiile mierii românești, însă vrem să îți prezentăm o miere cu totul deosebită, adusă tocmai din ținuturile îndepărtate ale Noii Zeelande.

Mierea de Manuka SuperLife este crudă, nepasteurizată, neprelucrată, exact așa cum albinuțele o lasă în stup, având un conținut ridicat de minerale, vitamine, nutrienți, aminoacizi și enzime naturale. Cu o consistență ușor granulată și aromată, mierea de Manuka SuperLife este o miere monofloră cu proprietăți antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatoare și antifungice.



stupi_barbat_apicultor_apus_copaci

Din Noua Zeelandă până în România

SuperLife a apărut în 2011 în Taupo, în zona subtropicală din inima insulei de nord a Noii Zeelande. Un mare accent se pune pe identificarea celor mai bune locații, aproape de tufișul înflorit Mānuka, dar și de apă, în lumina soarelui, și nu în bătaia vântului. Cei peste 15.000 de stupii sunt amplasați cât mai departe de orașe pentru a obține cea mai curată miere. Unii stupi sunt atât de izolați încât pot fi localizați doar prin GPS și sunt plasați acolo cu elicopterul. Copacii Mānuka înfloresc pentru doar câteva săptămâni, așa că albinele au o singură șansă de a-și colecta nectarul și de a prepara această miere prețioasă.

Mierea de Manuka SuperLife este colectată de către apicultori, doar din propriile stupine. După ce se extrage aurul lichid din stupii acesta este testat independent în laborator pentru determinarea compușilor UMF specifici și a cantității de metilglioxal (MGO)



apicultor_rama_barbat_stup_albine

Borcanul cu sănătate

Mierea de Manuka SuperLife are în compoziţia sa numeroase vitamine şi minerale esenţiale pentru buna funcţionare a sistemului nostru imunitar, însă această miere are şi unele calități cu totul deosebite, nemaiîntâlnite la niciun alt tip de miere.

Datorită proprietăţilor sale antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antiseptice şi antiinflamatoare, aceasta reprezintă un aliat important în prevenirea şi ameliorarea unei mari varietăți de probleme care apar odată cu răcirea vremii:

- dureri în gât

- răceală şi gripă

- bronșită

- astm

- sinuzită

Totodată mierea de Manuka SuperLife este un foarte bun adjuvant în ameliorarea unei probleme de sănătate:

- probleme de tranzit intestinal

- colon inflamat

- infecții ale tractului urinar

- stafilococ auriu

- aciditate și reflux gastric

- bacteria Helicobacter Pylori

- paraziți intestinali

- candida, etc

Fiind un bun antifungic și datorită efectelor sale antioxidante, antiseptice și antiinflamatoare, mierea de Manuka SuperLife este un remediu natural perfect pentru rezolvarea diverselor probleme ale pielii:

- eczeme

- dermatite

- psoriazis

- arsuri de gradul I și II

- leziuni și cicatrici

- plăgi chirurgicale infectate

- afecțiuni parodontale și gingivită

- ulcerații ale pielii

- foliculită de la epilare sau bărbierit

- iritații din cauza scutecului, etc

Care este diferența între MGO și UMF?

Ambele clasificări, UMF şi MGO, sunt folosite pentru a indica acţiunea antibacteriană a mierii de Manuka.

MGO măsoară concentraţia de metilglioxal din mierea de Manuka. Metilglioxalul este denumirea științifică a substanței active cu rol antibacterian prezentă în mierea de Manuka.

UMF (Unique Manuka Factor) este factorul de evaluare ce determină puterea antibacteriană a mierii tot prin măsurarea nivelului de metilglioxal, dar şi a nivelului de dihidroxiacetona. UMF este marcă înregistrată utilizată doar de către producătorii licenţiaţi din Noua Zeelandă

Cum alegi factorul potrivit?

Chiar dacă fiecare corp reacționează diferit, iar efectele obținute pot varia de la o persoană la alta, trebuie să alegi nivelul MGO (UMF) în funcţie de afecţiunea pe care vrei să o tratezi. Astfel avem:

Mierea de manuka pură SuperLife UMF 5+ (MGO 83+)

Mierea de manuka pură SuperLife UMF 10+ (MGO 263+)

Mierea de manuka pură SuperLife UMF 13+ (MGO 400+)

Mierea de manuka pură SuperLife UMF 15+ (MGO 514+)

Mierea de manuka pură SuperLife UMF 20+ (MGO 829+)

ManukaSuperLife_mana_femeie_borcan_plastic_miere_fundal-gri

Cum poți să o consumi?

Pentru beneficii maxime consumă mierea de Manuka SuperLife direct pe stomacul gol sau poți să dizolvi o linguriță de miere în apă. Nu ezita să o adaugi la micul dejun lângă un iaurt sau o porție de fructe. La fel de delicioasă este și pe o felie de pâine când dorești să-ți satisfaci pofta de dulce.

Surse:

https://www.apiland.ro/blog

https://superlifemanuka.co.nz/pages/story

https://www.instagram.com/superlifemanuka/

https://superlifemanuka.com/

Articolul anterior Sinuzita – de ce apare și cum poate fi tratată această afecțiune în rândul adulților și copiilor
Articolul următor Lăptișor de matcă pentru ten: un produs natural care te va ajuta să ai o piele catifelată și de invidiat