Sari la conținut
Nou in Romania! ApiLand lanseaza Laptisorul de matca pur cu aroma de mango!

Nou in Romania! ApiLand lanseaza Laptisorul de matca pur cu aroma de mango!

Printre produsele stupului, laptisorul de matca pur are un loc aparte, datorita proprietatilor sale nutritionale si medicinale extraordinare. Este recomandat in multe dezechilibre ale organismului si in multe afectiuni, dar mai ales atunci cand avem imunitate scazuta, cand traversam perioade de oboseala fizica si psihica, de surmenaj si stres sau cand avem o cantitate de colesterol care depaseste nivelul acceptat.

laptisor de matca in borcan

Toate aceste efecte benefice se datoreaza compozitiei cu totul unice a laptisorului de matca pur. Acesta este o sursa naturala de acid 10-HDA (acid 10-hidroxidecanoic), o substanta activa cu efect antibacterian, antifungic si antiviral care mareste rezistenta naturala a organismului in fata bolilor si ajuta la eliminarea radicalilor liberi. In plus, contine multe vitamine din grupa B, precum B1, B2, B3, B6, B7, B8, B9 (acid folic), B12, dar mai ales B5 (acid pantotenic, denumit si "vitamina antistres"), care contribuie la sinteza coenzimei A, agentul principal al reactiilor biochimice intracelulare.

Laptisorul de matca pur este, de asemenea, singura sursa naturala de acetilcolina, un important mediator in procesul de transmitere a influxului nervos de la un neuron la altul.

Laptisorul de matca pur este un produs crud, recoltat direct din stup, are o consistenta cremoasa, o culoare alba-galbuie, este usor translucid si are un gust acrisor, putin astringent.

Tocmai pentru ca unele persoane nu se impaca prea bine cu gustul sau, compania noastra, ApiLand, lanseaza acum un nou produs, Laptisorul de matca pur cu aroma de mango.

laptisor de matca si albine

mango cubes

Datorita gustului sau usor dulceag, acest nou produs se recomanda in special copiilor sau celor care nu agreeaza gustul specific al laptisorului de matca pur. Datorita gustului sau delicios, mango este probabil cel mai popular fruct din lume, fiind denumit "regele fructelor" sau "fructul fructelor". Exista sute de varietati de mango, iar gustul sau variaza in functie de soi.

Mango este un fruct recomandat pentru vitaminele pe care le contine (A, B6, C, E), fiind si o sursa de proteine si carbohidrati.Compusul numit „mangiferina” face ca acest fruct sa fie considerat un bun antiinflamator.

 

Ingredientele noului produs sunt: laptisor de matca pur – 99.967%, aroma de mango – 0.03% si aroma de citrice – 0.003%.

Se utilizeaza doar in uz intern, iar doza recomandata este de 1 gram pe zi (o apasare a pompitei dozatoare elibereaza 1 gram de produs).

Se recomanda consumul in cure de minimum 6 saptamani, primavara si toamna, dar poate fi consumat fara restrictii intregul an.

mango fruits

Mod de prezentare: Recipient de 30 de grame, cu pompita dozatoare.

Recomandare: Pentru a beneficia de toate calitatile naturale ale acestui produs, acesta trebuie pastrat la frigider, la o temperatura de 2 pana la 6 grade Celsius.

laptisor-matca-cu-aroma-mango

 

Articolul anterior Apiland participa la al VIII-lea Congres de Apiterapie!
Articolul următor Vinerea verde pe apiland.ro!