Sari la conținut
REDUCERI de Până la 40% | 10-20 Octombrie | 22 de Ani ApiLand | Livrările vor suferi întârzieri | Îți mulțumim pentru răbdare!
REDUCERI de Până la 40% | 10-20 Octombrie | 22 de Ani ApiLand | Livrările vor suferi întârzieri | Îți mulțumim pentru răbdare!
4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță

4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță

Pentru o vacanţă cu energie şi multă voie bună ia cu tine în bagaj aceste patru produse apicole! Te vor ajuta să scapi de oboseală şi stres şi să te bucuri de zilele frumoase de vară. Află care sunt produsele apicole recomandate pentru o vacanţă perfectă!


Nu știm alţii cum sunt, dar noi, când ne gândim la vară, ne gândim la zile pline de activităţi în natură alături de prieteni şi familie. Ne gândim la zile de vacanţă în care facem tot ce am planificat de-a lungul anului. Ne gândim la zile însorite în care mergem la piscină, în care facem drumeţii sau ne dăm cu caiacul.


Oare o fi bine să ne gândim la toate acestea într-o zi de lucru? Dar cine ar putea să ne oprească?

Un singur lucru ar puteane strice o zi perfectă de vacanţă: lipsa de energie, sau cum îl mai numim popular “chef”.


Pentru o vară plină de energie şi “chef”, în care să spunem adio stresului şi oboselii şi să ne încărcam bateriile, ne-am gândit să îţi recomandăm câteva produse apicole pe care să le pui pe lista de vacanţă. După cum probabil ştii deja, produsele apicole au multiple beneficii pentru sănătatea noastră şi ne ajută să ne regăsim energia şi starea de bine.

Iată 4 produse apicole pe care trebuie să le iei cu tine în vacanţă pentru a te bucura din plin de fiecare zi de vară:

1. Polen crud


- o lingură pe zi, dimineaţa, şi începi ziua în cea mai bună formă. BONUS: combină-l cu iaurt sau smoothie şi ai un mic dejun sau o gustare perfectă.

Polenul crud este un aliment natural complet, care îţi furnizează necesarul de vitamine și minerale de care organismul tău are nevoie în fiecare zi şi astfel este un bun aliat împotriva anemiei.


De ce să iei polenul crud cu tine în vacanţă?

  • Asigură necesarul de vitamine şi minerale din corp pentru ca tu să fii în cea mai bună formă

  • Te ajută să elimini oboseala în zilele cu itinerariu intens

  • Îţi dă energie să te poţi juca cu cei mici, să faci drumeţii sau orice altceva îţi trece prin cap.


4 produse apicole de nelipsit in vacanta


2. Tonice apicole


- una sau două fiole pe zi îți vor da extra energie în zilele călduroase de vară. În plus, sunt uşor de luat cu tine oriunde mergi pentru că nu trebuie păstrate la frigider.

Tonicul apicultorului este un mix optim de vitamine, minerale, antioxidanți și substanțe antivirale și antimicrobiene. Acesta conține lăptișor de matcă pur, miere crudă, propolis și polen, ceea ce îl face un adevărat cocktail de sănătate.

Tonicul regal este un produs apicol inedit ce combină lăptișor de matcă pur, miere crudă și ginseng. Acesta este un energizant natural cu efecte imediate în organism.

Tonicul junior este un supliment alimentar special creat pentru a răspunde nevoilor copiilor. Fiolele de Tonic junior conţin lăptișor de matcă pur, polen crud, miere crudă, propolis și suc de portocale, fiind un adevărat deliciu pentru copii, dar și o sursă perfectă de sănătate pentru dezvoltarea adecvată a organismului lor aflat în creștere.


De ce nu ar trebui să-ţi lipsească din bagaj tonicele apicole?

  • Îţi dau energie şi vitalitate în zilele călduroase de vară, când soarele toropeşte

  • Înlătură insomniile şi oboseala acumulată în ultima perioadă pentru ca tu să te poţi bucura de clipele frumoase alături de cei dragi

  • Favorizează eliminarea stresului, astfel încât să te poţi încărcă cu energie pozitivă şi să trăieşti la maxim fiecare experienţă

  • Tratează astenia și nevrozele şi, astfel, te ajută să-ţi redobândeşti forma fizică şi mentală ideală.


Află mai multe despre Tonicele apicole - doza zilnică de imunitate, vitalitate şi memorie de elită


3. Miere crudă


- 1-2 linguri pentru o zi dulce, cu chef de mişcare. O poţi consuma cu pâine prăjită şi unt la micul dejun, în iaurt, sucuri naturale sau smoothie-uri (te poţi inspira din reţetele de mic dejun cu miere şi polen de pe blogul nostru).

Mierea crudă conține vitamine, enzime, antioxidanți puternici și alte substanțe nutritive benefice pentru sănătatea noastră.

Iată de ce mierea crudă ar trebui să fie nelipsită din alimentaţia noastră zilnică:

  • Înlătură oboseala şi insomniile, astfel că vei fi în formă chiar şi după ce ai petrecut până noaptea târziu :)

  • Are grijă de piele ta, oferind o hidratare intensă

  • Stimulează buna funcţionare a digestiei


Dacă ai un sistem imunitar slăbit, răceşti foarte des sau ai probleme digestive, poţi opta pentru mierea de Manuka. Aceasta este un foarte bun imunizant şi antibacterian, fiind eficientă şi în tratarea celor mai frecvente probleme ale pielii: acnee, eczeme, micoze, răni, arsuri solare etc.

Mierea de Manuka MGO este disponibilă acum şi sub formă de pliculeţe practice şi perfect dozate, ideale pentru vacanţă.


4. Tinctură de propolis


- o soluție rapidă să scapi de probleme, care nu ar trebui să lipsească din trusa ta de prim ajutor pentru vacanţă.

Datorită puternicelor sale proprietăţi antiseptice, antibacteriene, antimicrobiene, antifungice, antiinflamatoare şi cicatrizante, propolisul este cunoscut și apreciat ca fiind unul dintre cele mai puternice antibiotice oferite de natură, eficiența sa fiind demonstrată în tratarea a cel puţin 200 de afecţiuni. Aşadar, tinctura de propolis este o soluţie naturală, rapidă şi la îndemână pentru problemele cu care te poţi confrunta în vacanţă: arsuri, julituri, tăieturi, ciupituri de insecte, durere în gât, răceală, abcese sau dureri dentare.

Iată câteva motive pentru care tinctura de propolis este bun tovarăş de drum:

  • Tratează răceala și durerile în gât ca să fii din nou în formă maximă

  • Ajută în tratarea aftelor, abceselor dentare, durerile gingivale și de dinți

  • Stimulează vindecarea tăieturilor, rănilor, arsurilor


Acum ştim care sunt produsele apicole care îţi vor fi buni tovarăşi de drum în vacanţă, dar te-ai întrebat oare de ce ne simţim obosiţi în vacanţă?


De multe ori ne gândim că responsabilă pentru starea noastră de oboseală continuă este lipsa somnului. Desigur, acesta este un motiv foarte important, însă există multe alte cauze care o provoacă. Iată câteva motive pentru care te poţi simţi obosit şi fără chef de viaţă în vacanţă:


- Sedentarismul.
Lipsa de energie resimţită te face să te gândeşti că activităţile fizice nu vor face altceva decât să îţi amplifice starea de oboseală. Greşit. Un studiu din cadrul Universităţii Georgia a arătat că participanţii (adulţi sedentari) care au adoptat un program de 20 de minute de exerciţii pe zi, 3 zile pe săptămână, după 6 săptămâni s-au simţit mai puţin obosiţi ca înainte şi mai plini de energie (sursa: health.com). Aşadar, drumeţiile pe munte, plimbările sau înotul te vor ajuta să îţi recapeţi starea de bine şi energia.


- Sari peste micul dejun.
Micul dejun este esenţial pentru a asigura „combustibilul” necesar pentru începutul unei zile. Un mic dejun sănătos îţi oferă energie pentru o bună perioadă din zi, lucru care îţi sporeşte randamentul.


Inspirație pentru mic dejun -
7 reţete de mic dejun gustos şi sănătos cu polen crud şi miere


- Consumi alimente de tip fast food.
Aceste produse alimentare conţin cantităţi mari de zaharuri şi carbohidraţi simpli, care contribuie la creşterea rapidă a glicemiei, oferind energie doar pe termen foarte scurt, după care te vei simţi la fel de obosit. Însă, acestea nu asigură necesarul de vitaminte şi minerale. Încearcă să consumi cât mai multe fructe, legume şi produse cu conţinut scăzut de zaharuri, grăsime şi carbohidraţi simpli.


Descoperă care sunt
Superalimentele esenţiale pentru sănătatea noastră


- Stresul cotidian.
Mulţi dintre noi nu putem să spunem „nu” la locul de muncă, motiv pentru care ne angajăm în multe activităţi şi ajungem să avem o listă interminabilă cu lucruri de făcut. Acest fapt, de cele mai multe ori, produce stres. Vacanţa are rolul de a ne deconecta de la stresul cotidian şi de aceea, ar fi recomandat să te rupi pe perioada concediului de tot ceea ce înseamnă activităţile de la locul de muncă.


- Bei prea multă cafea.
Cafeaua poate fi servită în multe feluri (cafea neagră, cafea cu lapte, frappe etc), este gustoasă şi ne face să ne dăm jos din pat dimineaţa sau să rezistăm unei zile lungi la birou. Chiar dacă ţi se pare că nu ai destul de mult spor fără o cană de cafea, nu abuza cu „energizarea”. Prea multă cofeină poate intoxica organismul şi îţi poate produce stări de oboseală şi lipsă de concentrare. Există şi alte produse care dau energie, sunt naturale şi la fel de gustoase, cum sunt produsele apicole.


Deci haide să uităm de stres şi oboseală, să ne bucurăm de vară şi să facem tot ce ne trece prin cap! Cu produsele apicole ApiLand nimic nu ne va putea lua cheful de vacanţă. Aşa că nu uita să le treci în lista ta de vacanţă!


Înainte de a face o comandă, verifică şi categoria specială de promoţii. Poate îţi face ceva cu ochiul şi faci şi o economie.

Îţi dorim zile de vară pline de energie!

Articolul anterior Produsele apicole - alegerea perfecta pentru cadourile de sarbatori