Sari la conținut
Produsele apicole - alegerea perfecta pentru cadourile de sarbatori

Produsele apicole - alegerea perfecta pentru cadourile de sarbatori

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi şi febra cumpărăturilor începe să pună presiune asupra noastră. Sigur ai început să faci lista persoanelor cărora să le oferi cadouri de sărbatori şi încerci să găseşti pentru fiecare ceva potrivit. Fie că eşti în căutarea unui cadou pentru o rudă sau un prieten drag, fie că te gândeşti să oferi ceva colegilor sau colaboratorilor tăi, trebuie să ţii cont de faptul că darul tău exprimă sentimentele tale faţă de acea persoană. Bineînțeles că îţi doreşti ca darul tău să stârnească bucurie şi să fie apreciat de persoana care îl primeşte.

Dar cum alegi cadoul perfect, care să fie şi potrivit şi folositor în acelaşi timp, fără să colinzi zile întregi magazinele din oraş? Grea sarcină, nu-i aşa?

O idee foarte bună pentru cadourile de sărbători ar fi produsele apicole deoarece acestea ajută în menţinerea sănătăţii, dau o stare de bine şi furnizează energie organismului pentru a face faţă mai uşor activităţilor zilnice de la birou sau de acasă.

Oferind produse apicole, vei face o dublă bucurie persoanei respective: atunci când primeşte cadoul şi atunci când beneficiază de efectele acestora pentru sănătate.

De ce produsele apicole sunt cea mai bună alegere pentru cadourile de Crăciun?


Sistem imunitar puternic

  • Produsele apicole întăresc sistemul imunitar şi protejează organismul împotriva celor mai frecvente afecţiuni (dureri în gât, răceală, gripă, tuse, sinuzită, bronşită etc.).

Energie la cote maxime

  • Produsele apicole îmbunătăţesc nivelul de energie al organismului, diminuează oboseala şi favorizează eliminarea stresului cotidian.

Memorie și putere de concentrare sporite

  • Produsele apicole acționează benefic asupra sistemului nervos, stimulând memoria şi capacitatea de concentrare, pentru a face faţă cu brio sarcinilor zilnice de la serviciu.

Organism puternic şi aspect frumos

  • Produsele apicole asigură necesarul zilnic de micronutrienţi (vitamine, minerale, aminoacizi etc.), ajută la menţinerea unui aspect fizic plăcut şi întârzie procesul de îmbătrânire.

Produse 100% naturale

  • Produsele apicole sunt 100% naturale, exact aşa cum se găsesc în stup. Produsele apicole ApiLand sunt certificate de Ecoinspect şi atestate de către Bio-România.

beneficii

Ce produse apicole poţi alege pentru cadourile de sărbători?


Pentru a-ți face alegerea mai ușoară, iată câteva sugestii care sigur o să te inspire:

Miere cu fulgi de aur - un cadou de lux

Mierea cu fulgi de aur reprezintă un cadou exclusivist, cu totul deosebit, ce va surprinde prin gustul, aspectul şi proprietăţile sale până şi cele mai rafinate persoane. Aceasta conţine miere crudă de salcâm 100% naturală şi fulgi de aur alimentar de 23 kt. Acest produs este o noutate absolută în România şi este disponibil în ediţie limitată.

Lăptișor de matcă pur

Lăptișorul de matcă pur este un remediu natural eficient pentru creşterea imunităţii şi a nivelului de energie, îmbunătăţirea memoriei, combaterea stresului şi a oboselii cronice.

Lăptişorul de matcă pur reprezintă cadoul perfect pentru persoanele care depun efort intelectual intens sau pentru cei care se pregătesc să susţină un examen, deoarece acţionează benefic asupra sistemului nervos, ajutând la creşterea capacităţii de concentrare şi memorare. Acesta este un aliat important în stimularea procesului de învăţare.

Tonice apicole

Tonicele apicole sunt mixuri de produse apicole, recunoscute pentru efectele benefice asupra imunității și vitalității organismului nostru.

Tonicul junior reprezintă un cadou foarte potrivit pentru copii, deoarece acesta este o sursă perfectă de vitamine şi minerale pentru dezvoltarea adecvată a organismului lor aflat în creștere. Dozele zilnice de tonic junior ajută la întărirea sistemului imunitar şi la îmbunătăţirea performanțelor fizice și intelectuale, stimulând astfel dezvoltarea neuropsihică a copiilor.

Tonicul apicultorului este un cocktail de produse ale stupului, recunoscute pentru efectele benefice asupra sistemului imunitar şi metabolismului.

Tonicul regal este cadoul ideal pentru persoanele cu un program zilnic foarte încărcat, care au nevoie de un impuls rapid de energie, fiind foarte uşor de administrat oriunde te-ai afla.

Polenuri crude

Polenurile crude sunt o opţiune foarte potrivită pentru cadourile de sărbători, în special pentru persoanele cu un ritm de viață agitat, care sunt supuse la diverse forme de stres şi au o alimentaţie deficitară. Polenul crud are în compoziţia sa toate mineralele prezente în organismul nostru, dar şi majoritatea vitaminelor şi principalele enzime şi proenzime, alături de multe alte elemente active, vitale pentru sănătatea noastră. Acesta energizează şi revitalizează organismul, întăreşte sistemul imunitar și acționează benefic asupra florei intestinale.

Miere de Manuka

Pentru cei preocupaţi de sănătatea lor şi a familiei, pentru adepţii produselor naturale sau pentru persoanele cu o imunitate mai scăzută, miere de Manuka reprezintă o alegere foarte bună pentru cadoul de sărbători, deoarece susține sistemul imunitar, prevenind și ameliorând răcelile și infecțiile respiratorii.

Pe lângă Mierea de Manuka MGO™, cunoscută şi apreciată în întreaga lume datorită proprietăților sale antibacteriene, antimicrobiene şi antivirale foarte puternice, poţi opta și pentru bomboanele cu miere de Manuka cu un gust special și delicios, ce ajută la calmarea durerilor în gât.


Aşadar, dacă vrei să-ţi surprinzi familia, prietenii, colegii sau superiorii cu cadouri de sărbători inedite, dar foarte utile pentru sănătatea şi starea lor de bine, alege produsele apicole 100% naturale de la ApiLand! Cei dragi se vor bucura astfel nu doar de cadourile primite, ci şi de beneficiile uimitoare ale acestor produse.


Descoperă cea mai variată gamă de produse apicole din România!

Articolul anterior Mierea
Articolul următor 4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță