Sari la conținut
20% REDUCERE LA TONICE APICOLE --> în perioada 01-16 iunie
20% REDUCERE LA TONICE APICOLE --> în perioada 01-16 iunie
Seara de film, cu Apiland

Seara de film, cu Apiland

Compania noastra, Apiland, a fost prezenta, miercuri seara, la o noua intalnire cu toti cei care isi doresc un stil de viata sanatos, intalnire organizata de Asociatia Vegetarienilor din Romania. Intalnirea a avut loc intr-o locatie deosebita, in centrul Bucurestiului, chiar vis-a-vis de Academia de Studii Economice, la café-bistro-ul Boheme, de pe strada Caderea Bastiliei, nr. 11, langa Piata Romana.

Pe terasa Boheme, amenajata pe acoperis, de la ora 21.00, participantii la intalnire au putut urmari un nou film documentar din seria Green Night, initiata de asociatie. De aceasta data, filmul ales a fost “Home”, un documentar impresionant despre planeta noastra, despre aparitia si evolutia vietii, despre modul in care toate elementele si vietuitoarele de pe pamant interactioneaza si se influenteaza reciproc, precum si despre necesitatea pastrarii echilibrului natural global. Filmul realizat de catre Yann Arthus-Betrand, impreuna cu o serie de colaboratori, prezinta filmari-unicat din peste 60 de tari, efectuate de la mare inaltime, constituindu-se intr-un indemn la echilibru si la grija fata de tot ceea ce ne inconjoara si fiind, in acelasi timp, o pledoarie pentru Terra, casa noastra.

Apiland nu putea lipsi de la un asemenea eveniment al celor interesati de o alimentatie naturala si cat mai sanatoasa. De data aceasta, am oferit celor prezenti, in majoritatea lor tineri, o degustare de pastura marca Apiland. Supranumita “painea albinelor”, pastura este un polen fermentat in conditii naturale, in stup, un aliment deosebit de hranitor si de benefic pentru organismul nostru. Este o excelenta sursa de proteine vegetale, de vitamine, minerale si enzime, care se digera foarte usor si care are un gust delicios, dulce-acrisor. Pastura nu este atat de cunoscuta ca alte produse ale stupului, precum mierea, laptisorul de matca sau polenul crud, de exemplu, insa, odata ce o descopera si afla cat de valoroasa este din punct de vedere nutritional, atat adultii, cat si copiii sunt incantati de ea.

Evenimentul a fost sustinut de Apiland, alaturi de Vel Pitar - Painea Graham si de Republica Bio.

Daca va doriti o viata sanatoasa si sunteti in cautarea unui stil de viata armonios si credeti in puterea binefacatoare a produselor apicole, va asteptam pentru a va oferi consultanta de specialitate, pentru a sti ce apicole vi se potrivesc, pe www.apiland.ro sau la telefon 0371.78.00.78.

Articolul anterior Cina sanatoasa, cu Apiland
Articolul următor Recomandări de produse apicole în funcție de sezon