Sari la conținut
Skincare cu Me | Today

Skincare cu Me | Today

Cu ajutorul cosmeticelor me | today, tenul tău își va recăpăta strălucirea, iar tu te vei bucura de câteva momente de relaxare în fiecare zi. O rutină eficientă de curățare și hidratare este esențială pentru prevenirea problemelor cutanate.

Timp de citire: 3 minute

me | today a apărut inițial ca o afacere de familie, atunci când Michael Kerr și soția lui, Nikki, au decis să adopte un stil de viață sănătos din toate punctele de vedere. Pe lângă sport și o alimentație echilibrată, și-au dat seama că prin piele se absorb în organism o mulțime de substanțe toxice și au început să-și îndrepte atenția către produsele cosmetice. Pentru că majoritatea cosmeticelor de pe piață aveau în compoziție prea puține ingrediente naturale, cei doi au hotărât să înceapă cercetările și să dezvolte o gamă de produse cosmetice prietenoase atât cu pielea, cât și cu mediul înconjurător. Nu după mult timp, au lansat gama me | today, care se bucură de un real succes.
 

Secretul viitorului tău este ascuns în rutina ta zilnică.

Fondatorii gamei me | today, Michael și Nikki, insistă să convingă fiecare femeie că stabilirea unei rutine zilnice de îngrijire a tenului, adaptată nevoilor proprii, este esențială pentru o piele sănătoasă.

Adoptarea unei rutine eficiente de curățare și hidratare este cheia spre prevenirea problemelor cutanate, iar când acestea se încăpățânează să apară, le putem identifica și trata într-un timp foarte scurt.

Infografic-skincare-cosmetice

Un alt beneficiu important al unei rutine zilnice de îngrijire a tenului este că poți avea parte de puțin timp doar pentru tine. Câteva minute esențiale în fiecare zi, în care să te relaxezi și să ai grijă de tine. Începe simplu cu un cleanser, toner și cremă hidratantă, iar pe parcurs poți adăuga și alte produse de care tenul tău are nevoie. Nu uita ca pielea ta este într-o continuă schimbare, așa că rutina zilnică de îngrijire trebuie adaptată nevoilor ei.

EnrichMe+

Produsele me | today sunt potrivite pentru toate tipurile de ten și sunt ideale pentru a pune baza unei rutine perfecte de îngrijire a pielii.

Dacă vorbim despre EnrichMe+, ne referim la un amestec de nouă substanțe nutritive care iubesc corpul și mai ales pielea. Acestea pun bazele unei rețete perfecte pentru cosmeticele me | today, care hidratează pielea din interior spre exterior.

EnrichMe+ conține substanțe botanice naturale ginkgobiloba, semințe de struguri, ginseng siberian și merișor, care sunt încărcate cu vitamine și acizi grași esențiali pentru a hrăni în profunzime și pentru a reda strălucirea pielii. De asemenea, conține antioxidanți puternici precum coenzima Q10, vitamina E și vitamina C care vă ajută să vă protejați pielea și susțin lupta împotriva radicalilor liberi. În cele din urmă, vitaminele B3 și B5 completează perfect acțiunea complexului de substanțe EnrichMe+, ajută la uniformizarea nuanței pielii și oferă un boost de hidratare.

Niciodată nu este prea târziu pentru a începe o rutină de îngrijire a pielii, iar crema de curățare zilnică pentru femei, tonerul și crema hidratantă formează trio-ul perfect. De aici încolo, poți pur și simplu să adaugi produsele tale favorite sau să le schimbi, în funcție de ce funcționează cel mai bine pentru tine și pielea ta.

Pe lângă beneficiile pe care le aduc tenului tău, mai sunt multe motive pentru care să alegi cosmeticele me | today, cum ar fi:

  • Sunt vegane
  • Netestate pe animale
  • Nu conțin: parabeni, SLS, triclosan, ftalati, uleiuri minerale, petrolati, edta, dea si silicon.
  • Au ambalaj reciclabil

Creează-ți viitorul, ai grijă de tine!

pastreaza-ti-frumusetea-cosmetice

Surse:

https://www.metoday.com/blogs/articles/explaining-enrichme

https://www.metoday.com/pages/story

https://www.metoday.com/blogs/articles/welcome-to-me-today

Articolul anterior Cum sa-ti cresti vanzarile magazinului naturist cu pana la 20% cu produse apicole