Sari la conținut
10% REDUCERE la întreaga gamă de păstura | 15-31 iulie
10% REDUCERE la întreaga gamă de păstura | 15-31 iulie
NOU! Tonic junior - aliatul copiilor pentru imunitate, memorie si vitalitate

NOU! Tonic junior - aliatul copiilor pentru imunitate, memorie si vitalitate


Creşterea copiilor constituie un proces dinamic, început din momentul naşterii şi continuă până la maturitate, perioadă în care organismul este supus unor permanente modificări fizice şi psiho-intelectuale.

O alimentaţie sănătoasă este cheia dezvoltării optime a organismului copiilor în procesul de creştere. Necesarul de substanţe nutritive este asigurat de o alimentaţie completă, conţinând fructe şi legume proaspete, carne, ouă şi lactate. Alimentaţia echilibrată şi completă a copilului este însă destul de greu de realizat din motive diverse precum: lipsa de informare a părinţilor sau a bunicilor, variabilitatea sezonieră a ofertei de legume şi fructe, obiceiurile alimentare ale familiei sau preferinţele copilului.

Cei mici au nevoie de un aport optim de vitamine, minerale şi alte substanţe nutritive esenţiale în procesul de creştere, pentru a avea o dezvoltare armonioasă şi corectă. Din păcate, aceşti nutrienţi sunt greu de obţinut exclusiv din alimentaţie şi, de aceea, uneori cei mici au nevoie de un supliment alimentar care să le furnizeze tot ce organismul lor are nevoie în acel moment.

Pornind de la nevoile nutriţionale ale organismului copiilor, am creat un nou produs apicol unic în România: Tonicul junior - aliatul copiilor pentru imunitate, memorie şi vitalitate la cote maxime. Tonicul junior este un supliment alimentar natural ce are rolul de a asigura organismului substanţele nutritive necesare, care ajută la întărirea sistemului imunitar, furnizează energie şi creşte puterea de concentrare şi memorare.

Iată ce vei afla din acest articol:

- Întărește sistemul imunitar al copiilor
- Protejează organismul de viroze și infecții

- Îmbunătățește performanțele fizice și intelectuale
- Crește nivelul de vitalitate al organismul
- Stimulează dezvoltarea neuropsihică a copiilor

Tonicul Junior - supliment alimentar 100% natural pentru copii

Tonicul junior este un cocktail natural de vitamine, minerale, aminoacizi, oligoelemente, lipide și acizi grași esențiali, special creat pentru a răspunde nevoilor organismului copiilor, aflat în creștere. Fiolele de Tonic junior sunt un mix optim de lăptișor de matcă pur, polen crud, miere crudă, propolis și suc de portocale, un adevărat deliciu pentru copii, dar și o sursă perfectă de sănătate pentru dezvoltarea lor.

Tonicul junior vine cu un ambalaj practic şi atractiv. Fiolele, care reprezintă doza zilnică recomandată, sunt din plastic, ceea ce înseamnă că sunt mai simplu de transportat, de deschis şi de administrat, iar design-ul cutiei face ca produsul să fie uşor de recunoscut și apreciat de copii. Astfel, administrarea Tonicului junior se va transforma într-un adevărat moment plăcut al zilei.

Ce conţine Tonicul junior?

Compoziţia Tonicului junior este cu totul specială. Fiecare fiolă reprezintă un amestec dulce şi sănătos de lăptişor de matcă pur, polen crud, miere crudă, propolis și suc de portocale.

Lăptişorul de matcă pur este hrana preparată de albine pentru regina stupului, ea fiind singura care se bucură de beneficiile acestuia. Datorită compoziţiei foarte complexe, acesta oferă organismului uman cele mai importante substanţe nutritive de care are nevoie sau de care duce lipsă. În plus, lăptişorul de matcă pur este singura sursă naturală de acetilcolină, un mediator esenţial în transmiterea influxului nervos, fiind astfel un sprijin foarte important pentru buna funcţionare cerebrală, îmbunătăţind capacitatea de concentrare şi de memorare a creierului. Un alt component foarte special, care se găseşte exclusiv în lăptişorul de matcă pur, este acidul 10-HDA, esenţial pentru dezvoltarea neuronală şi pentru stimularea sistemului imunitar.

Află mai multe despre Beneficiile lăptişorului de matcă pur pentru memorie şi concentrare

Mierea crudă este mierea naturală care nu a fost încălzită în prealabil, ea păstrându-şi astfel toate beneficiile nutriţionale. Aceasta reprezintă o sursă bogată de antioxidanţi, elemente esenţiale pentru imunitatea copiilor, şi fitonutrienţi cu rol important în dezvoltarea optimă a organismului, având proprietăţi antibacteriene şi antivirale deosebite.

Propolisul, unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale, este o substanță rășinoasă colectată de albine din mugurii anumitor copaci și folosită pentru acoperirea pereților interiori şi astuparea crăpăturilor stupului, fiind un mijloc de apărare împotriva microbilor, a mucegaiurilor şi având acţiune antimicotică şi bactericidă. Acesta ajută la întărirea imunității fragile a celor mici, dar este foarte eficient şi în tratarea răcelii şi gripei, datorită puternicelor sale proprietăţi antivirale, antibacteriene, antiinflamatoare, analgezice şi regeneratoare.

Polenul crud este acea pulbere fină care se formează în staminele florilor, pe care albinele o amestecă cu salivă şi o transportă în coşuleţele cu polen de pe picioruşele lor posterioare. Acesta este colectat de apicultor şi introdus imediat la congelator pentru a-şi păstra intacte toate proprietăţile. Polenul crud reprezintă una dintre cele mai importante surse de proteine vegetale, majoritatea sub formă de aminoacizi. Gama nutrienţilor din polenul crud fac din acesta un excelent energizant natural şi un real ajutor pentru memorie şi pentru imunitate.

Descoperă Ce este polenul crud şi la ce este bun

Sucul de portocale face ca acest produs să fie preferatul copiilor. Acesta completează beneficiile Tonicului junior în susținerea sistemului imunitar şi combaterea anemiei, fiind o sursă naturală de vitamine, flavonoide și fitonutrienți.


Beneficiile Tonicului junior

Acum, că ai aflat care sunt produsele apicole ce intră în compoziţia Tonicului junior şi ce proprietăţi deosebite au acestea, haide să vedem care sunt beneficiile acestuia şi de ce ar trebui să îl includem în alimentaţia zilnică a copiilor.

Am amintit mai sus despre imunitate, energie, putere de concentrare şi memorare. Iată care sunt beneficiile complete ale Tonicului junior pentru sănătatea şi buna dezvoltare a copiilor.

Întărește sistemul imunitar al copiilor

Tonicul junior este unul dintre cele mai eficiente tratamente naturiste pentru imunitate scăzută. Acesta creşte imunitatea copiilor, care nu au un sistem imunitar complet dezvoltat şi care, o dată cu începerea şcolii sau grădiniţei, sunt mai predispuşi să răcească sau să contacteze diverse infecţii.

Datorită compoziţiei sale complexe (vitamine, aminoacizi, minerale, oligoelemente, lipide și acizi grași esențiali), Tonicul junior este un supliment alimentar complet, care acţionează preventiv întărind sistemul imunitar al copiilor. Tonicul junior oferă organismului copiilor cele mai importante substanţe nutritive de care acesta are nevoie sau de care duce lipsă. Un organism care deţine toate substanţele nutritive necesare este un organism puternic, care poate face faţă în lupta cu agenţii patogeni.

Lăptişorul de matcă din Tonicul junior are în compoziţia sa trei compuşi de excepţie: gammaglobulina, royalisinul şi acidul 10-hydroxydecanoic, pe scurt 10-HDA, principalul modulator al sistemului imunitar. Aceşti compuşi întăresc imunitatea, ajută organismul să lupte împotriva infecţiilor şi să omoare bacteriile şi viruşii, având efecte benefice, inclusiv împotriva hepatitei.

Alături de lăptişorul de matcă, mierea crudă, polenul crud şi sucul de portocale completează gama de nutrienţi a Tonicului junior pentru a fortifica organismul copiilor şi sistemul lor imunitar.

Începe acum o cură cu Tonic junior pentru fortificarea sistemului imunitar al copilului tău!

Protejează organismul de viroze și infecții

Sistemul nostru imunitar se dezvoltă continuu până la vârsta maturităţii. Copiii sunt cei care răcesc cel mai des, chiar de 8-10 ori pe an, pentru că aceştia nu au un sistem imunitar maturizat complet şi astfel au nevoie de protecţie sporită împotriva agenţilor patogeni.

Tonicul junior, prin aportul optim de nutrienţi esenţiali şi prin acţiunea sa de stimulare a sistemului imunitar, oferă protecţie împotriva virozelor şi infecţiilor cu care cei mici se confruntă destul de des.

Propolisul aflat în compoziţia sa este considerat a fi cel mai puternic antibiotic natural. Datorită proprietăţilor sale antivirale, antiinflamatorii şi bactericide, acesta ţine infecţiile şi virozele la distanţă şi ameliorează simptomele de răceală şi gripă. Alături de propolis, lăptişorul de matcă pur, polenul crud şi mierea crudă, reprezintă armata cu rol de apărare împotriva celor mai frecvente afecţiuni întâlnite în special în sezonul rece.

Îmbunătățește performanțele fizice și intelectuale

Volumul mare de lecţii sau activităţile extraşcolare diverse, pregătirea pentru un examen sau pentru o competiţie, îi fac uneori pe cei mici să se simtă epuizaţi, stresaţi sau depăşiţi de situaţie. Atunci ne dăm seama că avem nevoie de un ajutor care să-i menţină energici şi capabili să facă faţă cu succes programului zilnic sau examenelor.

Tonicul junior este unul dintre cele mai eficiente suplimente naturale pentru creşterea puterii de concentrare şi memorare, dar şi un energizant puternic pentru copiii activi sau pentru sportivi.

Acest mix de produse apicole este un excelent stimulent în procesul de învăţare. Prin prezenţa anumitor oligoelemente esenţiale (fosfor, magneziu), a vitaminelor B1, B2, B6, a aminoacizilor (fenilanalină, triptofan), Tonicul junior este foarte util pentru îmbunătăţirea memoriei şi creşterea randamentului intelectual.

Atunci când copilul nu reuşeşte să fie atent la lecţii sau este uşor de distras de la învăţat, problema este capacitatea redusă de concentrare pentru o perioadă mai mare de timp.

Tonicul junior îţi vine în ajutor şi de această dată. Având în compoziţia sa acetilcolină (ce se găseşte exclusiv în lăptişorul de matcă pur), un neurotransmitator foarte important, esenţial în transmiterea influxului nervos, Tonicul junior este un sprijin foarte important în ceea ce priveşte buna funcţionare cerebrală, îmbunătăţind astfel capacitatea de concentrare a creierului.

Tonicul junior este foarte indicat şi în cazul copiilor care fac sport de performanţă, deoarece îmbunătăţeşte performanţele fizice, prin creşterea nivelului de energie şi rezistenţă a organismului la efort fizic prelungit.

Pe lângă toate aceste efecte extraordinare, Tonicul junior ajută organismul copiilor în combaterea oboselii şi a stresului, în special în perioadele dinaintea unor examene sau competiţii sportive.

Comandă Tonic junior şi ajută-ţi copilul să se concentreze mai bine şi să înveţe mai uşor!

Crește nivelul de vitalitate al organismul

Se spune că cei mici sunt veşnic neobosiţi şi plini de energie. Nu este însă mereu aşa. Se întâmplă uneori ca aceştia să aibe perioade mai încărcate, în care se simt obosiţi, sunt stresaţi şi chiar nu pot dormi înaintea unui examen. Există de asemenea situaţii în care organismul copilului suferă de un deficit de vitamine sau minerale.

Tonicul junior oferă necesarul zilnic de vitamine, aminoacizi, minerale, oligoelemente, lipide și acizi grași esențiali, fiind unul dintre cele mai complete suplimente alimentare pentru copii. Acesta oferă energie organismului, pentru ca cei mici să poată lua parte la toate activităţile preferate. În plus, Tonicul junior combate stresul şi oboseala şi dă o stare de bine organismului.

Aşa cum am menţionat mai sus, Tonicul junior este un aliat important al sportivilor în perioadele competiţionale, sporind gradul de rezistentă la efort fizic. Acesta este un energizant natural foarte eficient, care ajută la eliminarea stresului şi a oboselii.

Stimulează dezvoltarea neuropsihică a copiilor

Fiecare perioadă din viaţa copilului este o experienţă fascinantă, atât pentru el, cât mai ales pentru părinţi. Dezvoltarea copiilor implică mai multe stadii specifice fiecărei vărste: dacă la 1 an copilul abia începe să meargă şi să folosească jucăriile în mod diferit, la 3 ani acesta ştie să descrie acţiuni şi imagini, iar la 5-6 ani învaţă deja să scrie şi să socotească.

După cum am văzut, Tonicul junior îmbunătăţeşte puterea de concentrare şi memorare a copiilor, creşte nivelul de energie al organismului şi îi ajută pe cei mici să facă faţă cu brio activităţilor zilnice. Astfel, putem spune că Tonicul junior contribuie la buna dezvoltare neuropsihică a copiilor şi îi ajută să parcurgă cu succes fiecare etapă a copilăriei.

Lăptişorul de matcă pur aflat în compoziţia Tonicului junior este singura sursă naturală de acetilcolină, un mediator esenţial în transmiterea influxului nervos. Tonicul junior reprezintă aşadar un sprijin foarte important în ceea ce priveşte buna funcţionare cerebrală, îmbunătăţind capacitatea de concentrare a creierului. Mai mult, s-a dovedit ştiinţific că lăptișorul de matcă pur joacă un rol esenţial în dezvoltarea şi buna funcţionare a sistemului nervos, refăcând sinapsele şi celulele nervoase, căci, pe langă vitamine, minerale, enzime şi aminoacizi, acesta ne furnizează şi acidul 10-HDA, esenţial pentru dezvoltarea neuronală.Când şi cum poţi administra Tonicul junior copiilor?

Tonicul junior nu este recomandat copiilor sub doi ani.

Doza zilnică recomandată este de 1 fiolă pe zi. Tonicul junior se administrează, de preferință, dimineața, cu 20-30 minute înainte de masă.

Tonicul junior se păstrează la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui.

Pentru părinţi şi bunici recomandăm Tonicul apicultorului şi Tonicul regal.

Tonicul junior reprezintă cea mai simplă şi eficientă soluţie pentru părinţi, atunci când vorbim despre sănătatea şi dezvoltarea optimă a organismului copiilor. Acest mix de produse apicole pure asigură organismului lor aflat în creştere întregul necesar de nutrienţi şi le întăreşte sistemul imunitar, ferindu-i de viroze şi infecţii. Mai mult, Tonicul junior reprezintă cel mai bun aliat în procesul de învătare şi dezvoltare neuropsihică, stimulând capacitatea de concentrare şi memorare a copiilor. De asemenea, acesta este cu adevărat un tonic natural pentru copii, prin faptul că ajută la eliminarea oboselii, creşte nivelul de energie şi rezistenţa la efort fizic şi intelectual.

Aşadar, Tonicul junior este tot ceea ce ai nevoie pentru sănătatea şi vitalitatea copilului tău.

Acum, la achiziţionarea unui Tonic junior primeşti cadou jocul Albinuţa harnică!Descoperă beneficiile celor mai apreciate produse apicole ApiLand în următoarele articole:

Articolul anterior 4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță