Sari la conținut
Vinerea verde pe apiland.ro!

Vinerea verde pe apiland.ro!

In perioada 20.11.2015 – 22.11.2015 pe apiland.ro se desfasoara Black Friday, campanie pe care noi preferam sa o numim “Vinerea verde!”

Am pregatit promotii noi si multe surprize. Oferim pachete promotionale cu un produs gratuit, sau cu transport gratuit, dar si reduceri de pana la 25% la cele mai vandute apicole. Si pentru ca aceasta oferta sa fie si mai interesanta oferim o reducere de 15% la Laptisorul de matca pur cu aroma de mango – un produs nou, lansat pe piata din Romania doar de cateva zile.

S-au pastrat promotiile la Laptisor de matca 100g + 25 g Gratuit, Promotia Pastura 500g + Pastura in miere 200g cu transport gratuit, Tonic regal - 10 fiole, Tonicul apicultorului 10 fiole, insa celelalte reduceri pe care vi le oferim sunt noi si interesante. Deasemenea pentru comenzi de peste 200 lei transportul este gratuit.

Campania “Vinerea verde!” a luat nastere din dorinta de a raspunde nevoilor clientilor nostri, care atunci cand aleg un produs apicol au nevoie de timp sa analizeze oferta, sa se informeze legat de beneficiile produselor apicole, sa compare preturile – de aceea oferim 3 zile de reduceri.

Shopping-ul online este o experienta din ce in ce mai interesanta, mai relaxanta si mai utilizata. Nimic nu e mai placut decat sa cautam produsele care ne intereseaza si sa le alegem pe cele care ni se potrivesc cel mai bine. In acest an, magazinul online apiland.ro isi doreste ca fiecare client sa fie multumit de produsele achizitionate, dar si de calitatea serviciilor oferite.

Dorim sa ne rasplatim clientii si sa le multumim pentru increderea pe care o au in apicolele Apiland. Oferim transparenta totala, reducerile si promotiile pe care le oferim sunt reale, motiv pentru care gasiti mai jos cateva imagini cu produsele la preturile actuale (pentru vizualizare dati click pe imagine).

Articolul anterior Nou in Romania! ApiLand lanseaza Laptisorul de matca pur cu aroma de mango!
Articolul următor ApiLand pentru cei mici