Sari la conținut
Comenzile din campania aniversară suferă întârzieri la procesare și livrare | Îți mulțumim pentru răbdare!
Comenzile din campania aniversară suferă întârzieri la procesare și livrare | Îți mulțumim pentru răbdare!
Aliatul perfect în antrenarea memoriei

Aliatul perfect în antrenarea memoriei

Luna iunie este o perioadă încărcată pentru studenți și elevi, având de pregătit și susținut examene importante. De multe ori se simt prea obosiți, epuizați psihic și astfel scade capacitatea de concentrare. Cu aceste simptome ne confruntăm toți: cei care muncesc, mai ales la birou, cei care au multe sarcini de zi cu zi, funcții de conducere, mamele, etc. În acest sens venim în sprijinul dumneavoastră cu soluția pentru a face față cu brio acestora și a aduce un echilibru în organism: Lăptișorul de matcă pur și mierea crudă Apiland.

Memoria ne permite să dobândim continuitatea identității noastre în timp. Este considerată procesul în care informația este codificată, stocată și recuperată. Codificarea permite informațiilor din lumea exterioară să ajungă la cele cinci simțuri în forme de stimuli chimici și fizici. În această primă etapă informațiile trebuie să fie schimbate, astfel încât să poată să fie puse în procesul de codare. Depozitarea este a doua etapă a procesului de memorie. Aceasta implică faptul că informația este menținută pe perioade de timp. În cele din urmă a treia etapă este recuperarea informațiilor care au fost stocate. Aceste informații trebuie să fie localizate și readuse la conștiință. Unele încercări de recuperare se pot realiza fără efort din cauza tipului de informații, iar alte încercări de a aminti informațiile stocate pot fi mai dificile.

După durata de memorare a informațiilor, memoria se împarte în trei tipuri: memoria de foarte scurtă durată, numită și memoria senzorială, memoria de scurtă durată și memoria de lungă durată.

Lăptișorul de matcă pur CRUD Apiland îmbunătăţeşte capacitatea cognitivă, precum şi alte funcţii ale creierului. Elementul căruia îi sunt atribuite efectele benefice asupra sistemului nervos este acetilcolina.

Acetilcolina este un neurotransmiţător localizat la nivelul sistemului nervos central şi a celui periferic şi se găseşte în special în creier şi în măduva spinării.

Acetilcolina intervine în procesele fiziologice corelate cu memoria. Este unul dintre cei mai importanţi neurotransmiţători din organismul uman. Prin intermediul acetilcolinei se transmit mesajele de la o celulă nervoasă la alta, mărește capacitatea de adaptare a creierului la modificările mediului extern şi intern și acţionează ca agent de transmitere a mesajelor de la nervii periferici către sistemul nervos central.

Lăptișorul de matcă pur este un adevărat hiper-aliment pentru sănătate, un produs natural, viu, benefic pentru organism în lupta acestuia cu stresul, oboseala și problemele cu memoria.

Numele acestui produs - lăptișor de matcă - sună ca un fel de ingredient mistic și nu-i departe de adevăr, lăptișorul de matcă e o substanță nobilă, cu proprietăți spectaculoase, rezervată reginelor din stupurile de albine.

Mierea crudă ApiLand este o miere naturală, pură, neprelucrată termic, nepasteurizată, păstrându-și astfel intacte și vii enzimele care-i conferă calitățile nutritive și beneficiile, hrănește creierul și îi dă energie, iar proporția dintre fructoză și glucoză o face să fie cel mai bun energizant.

Lăptişorul de Matcă pur împreună cu Mierea crudă de salcâm îmbunătăţesc memoria, capacitatea de concentrare și performanţa intelectuală, stimulând întregul proces de învăţare. Elimină oboseala, stresul și aduc un plus de energie în organism, oferindu-i acestuia un echilibru perfect în perioadele în care suntem suprasolicitați.

Lăptișorul de matcă pur poate fi consumat în amestec cu mierea crudă pentru că amplifică efectul tonic atât la nivel fizic cât și psihic.

Lăptişorul de matcă pur are un gust preponderent acid, acrişor-onctuos. Acest fapt se datorează pH-ului său specific (pH 4), uneori chiar mai puţin, pH 3,9 sau pH 3,8. Aciditatea naturală a acestui produs apicol indică puritatea şi prospeţimea lui, pH-ul acid indicând în realitate o stare normală. Explicaţia pentru această aciditate naturală rezultă chiar din compoziţia sa. Lăptişorul de matcă este bogat în acizi organici, conţinând acid pantotenic (vitamina B5) şi acid 10-hidroxi-2-decanoic (10-HDA) dar consumat împreună cu mierea crudă are un gust plăcut, dulceag, făcându-l foarte ușor de administrat.

Articolul anterior Cele 8 sisteme vitale ale organismului pe care laptisorul de matca pur le sustine
Articolul următor Detoxifiere naturala dupa sarbatori

Lasă un comentariu

* Câmpuri obligatorii