Sari la conținut
Cu ce ne îndulcim viaţa?

Cu ce ne îndulcim viaţa?

Varietatea produselor apicole depinde andicirc;n mare măsură de albine şi de florile pe care vor reuşi să le polenizeze. Albinele sunt marile specialiste andicirc;n făurirea comorilor care ne andicirc;ndulcesc viaţa: mierea, polenul,...andnbsp;

andIcirc;nsă şi noi putem adăuga nişte ingrediente speciale pentru a mări efectul produselor apicole asupra organismului nostru: alimentaţia bogată andicirc;n fructe şi legume, mişcarea, stilul de viaţă echilibrat, gandacirc;ndirea pozitivă, lectura (fie ea şi deandhellip;reţete culinare), muzica, dansul, hobby-urile, adică orice ne ajută să ne păstrăm mintea andicirc;ntreagă şi corpul sănătos. andIcirc;n copilărie, pandacirc;inea cu unt şi miere de la micul dejun era, pentru mulţi dintre noi, un mod minunat de-a ne pregăti pentru o luuungă (andicirc;ntotdeauna prea lungă!) zi de şcoalăandhellip; Un lucru este clar andndash; nu putem andbdquo;asortaandrdquo; apicolele cu alimentele pline de chimicale, cu coca-cola sau alte băuturi carbogazoase (deşi de multe ori tentaţia există)!

Azi va propunem Mierea de Manuka

Faptul că Mierea de Manuka posedă o activitate antibacteriană ce nu poate fi regăsită andicirc;n niciun alt tip de miere este confirmat de cei 20 de ani de cercetări, printre care și cele făcute de Prof. dr. Molan, biochimist la Universitatea Waikato din Noua Zeelandă.

Cunoscută sub numele de factor UMF (Unique Manuka Factor), această calitate specială are caracter stabil, deci nu andicirc;și pierde puterea candacirc;nd mierea este expusă la lumină și soare, sau candacirc;nd este diluată andicirc;n apă. Mierea de Manuka cu UMF 10+ este potrivită pentru uz medical sau farmaceutic. Mierea cu UMF andicirc;ntre 15 și 25+ este utilizată andicirc;n spitale din Franța, Marea Britanie, Japonia, Australia, Noua Zeelandă in diverse terapii adjuvante.

* Sursa:andnbsp;https://apitherapy.blogspot.ro

Articolul anterior Un cocktail de sanatate: Tonicele apicole

Lasă un comentariu

* Câmpuri obligatorii