Sari la conținut
10% REDUCERE la întreaga gamă de păstura | 15-31 iulie
10% REDUCERE la întreaga gamă de păstura | 15-31 iulie
Laptisorul de matca pur si virozele respiratorii

Laptisorul de matca pur si virozele respiratorii

Laptisorul de matca pur are un rol deosebit in îngrijirea sănătății noastre, reflectat în principal datorita capacitatii sale de antioxidant, iar ingredientele sale functionale active au ca suport vitaminele din complexul B si proteinele sale unice.

Deși răceala nu este o boală gravă, simptomele nu sunt deloc plăcute. Iar dacă nu e tratată la timp, poate duce la complicații precum otitele, bronșitele, sinuzitele, suprainfecțiile bacteriene. Lăptișorul de matcă pur ajută la întărirea organismului împotriva răcelii și gripei, mai ales dacă este consumat în cure de cîte 6 săptămâni de două ori pe an, primăvara și toamna.

Acțiunea lăptișorului de matcă pur asupra imunității merge pe două direcții. În primul rând, înlătură cauzele care duc la slăbirea sistemului imunitar: combate stresul și oboseala accentuată prin conținutul său bogat în acid pantotenic, sau vitamina B5 și triptofan, adică unul dintre cei 8 acizi esențiali aflați în lăptișorul de matcă pur și, în același timp, precursorul serotoninei; suplinește carențele de vitamine din grupa B, adică B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9, de minerale, oligoelemente, acizi grași esențiali. Un fapt cu totul remarcabil - lăptișorul de matcă pur conține mai multe vitamine din complexul B decât drojdia de bere. În al doilea rând, lăptișorul de matcă facilitează apărările imunitare prin compușii săi cu caracter antibacterian: acidul 10 HDA, roialisina.

Iată cum se explică eficiența lăptișorului de matcă pur în prevenirea și combaterea virozelor respiratorii.

Articolul anterior Produsele apicole - Superalimente esentiale pentru sanatatea noastra

Lasă un comentariu

* Câmpuri obligatorii