Sari la conținut
20% REDUCERE LA TONICE APICOLE --> în perioada 01-16 iunie
20% REDUCERE LA TONICE APICOLE --> în perioada 01-16 iunie
Polenul crud Apiland

Polenul crud Apiland

Polenul, strans cu harnicie de albine, este unul dintre cele mai complete alimente, un adevarat miracol al naturii, utilizat inca din Antichitate, ca un medicament natural si ca un excelent factor de intretinere a organismului. Astazi, prin numeroase studii clinice si de laborator, i-au fost demonstrate pe deplin virtutile terapeutice.

Spre deosebire de polenul purtat de vant, anemofil, cel recoltat de albine, entomofil, nu produce alergii. Mai mult, consumul de polen crud poate reduce alergiile cu pana la 40%.

Este o mare diferenta intre polenul uscat, in care au fost distruse majoritatea substantelor active prin uscare, si polenul crud. Tocmai de aceea, alegeti polenul crud de calitate, recoltat si pastrat in cele mai bune conditii, polenul crud Apiland, din zonele de deal si de munte ale Transilvaniei!

Polenul crud este una dintre cele mai importante surse de proteine vegetale si se digera foarte usor. Este ideal pentru vegetarieni si pentru cei care tin post.

Excelent pentru copii si pentru varstnici, combate starile de oboseala si anemiile, este un puternic mineralizant si vitaminizant natural, creste capacitatea de efort, intareste sistemul imunitar, detoxifica organismul si este un bun antibiotic natural, combate bronsitele, tusea si gripa.

Pe langa polenul crud poliflor, care combina efectele benefice ale polenului recoltat de albine de la sute de tipuri de flori si care poate varia in mod semnificativ in functie de anotimp si de loc, de pe www.apiland.ro puteti alege si polen crud monoflor, care prezinta o actiune specifica, mult mai puternica. Puteti alege 8+1 sortimente:

Polen crud de paducel - un excelent protector al inimii,

Polen crud de salcie - care protejeaza vederea,

Polen crud de trandafir salbatic - care protejeaza colonul si sustine imunitatea,

Polen crud de castan dulce si mur -este excelent pentru circulatia sanguina,

Polen crud de iarba neagra - protejeaza rinichii,

Polen crud de prun - sustine echilibrul digestiv,

Polen crud de mar - sustine intregul metabolism,

Polenul crud de flori de munte - excelent pentu frumusete, pentru o piele stralucitoare, par rezistent si unghii sanatoase.

Fiecare dintre aceste sortimente de polen crud prezinta o paleta mult mai larga de actiuni terapeutice, demonstrate de cercetarile moderne si pe care le puteti afla de la Apiland. Pe www.apiland.ro gasiti calitate de 5 stele si sfaturi competente!

Nu uitati nici ca polenul crud reprezinta una dintre cele mai bogate surse de seleniu, excelent antioxidant si detoxifiant, cu un puternic efect antitumoral.

Polenul crud este, asadar, cel mai bun aliat impotriva imbatranirii!

Tocmai de aceea, alegeti Apiland! Calitate de 5 stele si sfaturi competente!

Prinde forta cu Apiland, specialistul tau in apicole sanatoase!

Articolul anterior Ce este polenul crud si la ce este bun?
Articolul următor Un cocktail de sanatate: Tonicele apicole