Sari la conținut
20% REDUCERE LA TONICE APICOLE --> în perioada 01-16 iunie
20% REDUCERE LA TONICE APICOLE --> în perioada 01-16 iunie
Sărbătorim 20 de ani de activitate

Sărbătorim 20 de ani de activitate

Octombrie este o lună specială în familia ApiLand. Zic familie pentru că am ajuns să nu mai simțim că venim la un job ci mai degrabă într-un loc în care ne simțim bine și în largul nostru. La fel ca acasă. Iar scopul e comun: să facem cunoștință oamenilor cu beneficiile produselor apicole. Se împlinesc 20 de ani de când treaba asta ne iese foarte bine.

Ultimul an a fost plin de noutăți si vești bune. Ne-am mutat într-un nou sediu, mult mai mare și încăpător pentru întregul stup ApiLand. Și pentru că suntem iubitori de natură și ne îngrijim de ea, am montat panouri folovoltaice pe întregul acoperiș al clădirii.

Vrem să ne cunoști cât mai bine și să știi cine a avut grijă ca cele mai bune produse să ajungă la tine intacte. În sensul acesta am făcut update la pagina ”Despre noi” din site-ul nostru și am prezentat echipa de la primul până la ultimul membru.

Am încercat să facem experiența cumpărăturilor online de pe apiland.ro și mai atractivă. Drept urmare, am introdus noi functionalități și schimbări de design pentru a-ți fi mult mai ușor să navighezi prin site, să găsești rapid produsele potrivite pentru tine, iar procesul de comandă să nu-ți răpească mai mult de câteva minute. Pregătim încă multe surprize pentru voi.

Vrem să rămânem în continuare brandul cu cea mai variată gamă de apicole din România și pentru a atinge acest obiectiv am adăugat noi produse în magazinul nostru precum Polenul crud de Facelia, mierea de manuka Superlife, și am lansat o gama întreagă de cosmetice me | today. Pe lângă acestea, am diversificat sortimentele de bomboane și am introdus delicioasele caramele. Te invităm să arunci o privire și pe noul calendar de consum produse apicole. E de mare ajutor când nu te poți hotărî care sunt bunătățile stupului potrivite pentru tine.

Am fost mai activi decât de obicei pe plan local și am reluat o activitate foarte dragă nouă și plină de zâmbete și veselie. Am vizitat școlile și grădinițele din Baia Mare, le-am explicat copiilor ce sunt produsele apicole și cât de importante sunt pentru sănătate, iar cei mici s-au dovedit a fi super încântați și receptivi.

gradi

Albinuțele și bondarii noștri au zburat până în București ca să fie prezenți, ca în fiecare an, la Târgul Național al mierii. Altă dată au împărțit mici cadouri copiilor și părinților pe care i-au întâlnit la spectacolele organizate pentru cei mici la Veranda Mall. Mereu se lasă cu râsete și voie bună când apar albinuțele noastre.

ver

Sprijinim întotdeauna evenimentele culturale din zona noastră și încercăm să le conectăm cu tot restul țării. Ne lăudăm și cu un invitat special care aduce zâmbetul pe buzele urmăritorilor noștri online în fiecare săptămână, iar de data aceasta, Costel Pătrășcan a făcut același lucru cu publicul prezent la Mândrie Maramureșeană. Onbike MM Trophy și One Jazz Festival sunt alte două evenimente frumoase care sperăm să-ți stârnească și ție interesul.


mandrie


Cu emoție și bucurie am susținut și vom susține în continuare proiecte minunate ale unor asociații care merită toată atenția noastră. Amintim aici Asociația Dăruiește viață cu proiectul Noi facem un spital, Habitat for Humanity Romania, Casa Bună, Magic Home, Narada și nu în ultimul rând Fundația Regală Margareta a României. Poți contribui și tu la realizarea acestor proiecte.

Am mai putea scrie încă pe atât, dar e momentul să sărbătorim și vrem să facem asta împreuna cu tine. În semn de apreciere pentru că esți alături de noi și nu am fi ajuns aici fără tine, știu, sună a clișeu dar e cât se poate de adevărat, ți-am pregătit cele mai mari REDUCERI din an la toate produsele noastre. Îți mulțumim!

Urmărește-ne și pe canalele sociale ca să fii la curent cu toate noutățile și să afli ce se mai întâmplă în stupul ApiLand. Nu uita să te abonezi la bzz-letter-ul nostru.S-ar putea să-ți placă și ultimele noastre articole:

Skincare cu me | today

Manuka Superlife

Top 3 apicole pentru copii

Alimentația sănătoasă se vede pe ten

Articolul anterior Produsele apicole - Superalimente esentiale pentru sanatatea noastra