Sari la conținut

Cură detox - rinichi, ficat

Polen crud de cireș

Ce este polenul crud? Polenul crud este un produs apicol natural, care conține toți nutrienții esențiali pentru sănătatea noastră. Dincolo de aceste aspecte, polenului crud i s-au atribuit toate virtuțile unui superaliment datorită conținutului său bogat în aminoacizi esențiali, vitamine, enzime și săruri minerale. Cu un rol extrem de important în protecția și reglarea tranzitului intestinal, polenul crud este recomandat să fie administrat ca supliment alimentar, în special dimineața, înainte de micul dejun. Pentru a fi asimilat cât mai bine de organism, polenul crud trebuie ținut sub limbă un timp cât mai îndelungat, până la dizolvarea completă a acestuia. O altă metodă prin care poți consuma polen crud și care oferă aceleași beneficii pentru organism, este dizolvarea acestuia cu 20-30 de minute înainte de a-l administra. Optează pentru iaurturi naturale sau sucuri proaspete de fructe și legume, pentru a face din doza ta zilnică de polen crud un adevărat deliciu. Beneficiile polenului crud de cireș*: Tonifiază, fortifică și energizează organismul Ajută la eliminarea toxinelor din organism Acționează benefic prin curățarea rinichilor și a vezicii urinare Ajută la menținerea unui aspect tânăr și sănătos al pielii, părului și unghiilor Îmbunătățește fertilitatea și protejează embrionul Polenul crud de cireș este o sursă naturală de nutrienți și antioxidanți, fiind un cocktail natural de vitamine și minerale. Vitaminele B2, B3 și zincul, aflate în compoziția sa, recomandă polenul crud de cireș pentru întreținerea părului, pielii și unghiilor, oferindu-le o strălucire naturală și un aspect tânăr și sănătos. Acest tip de polen conferă vitalitate, strălucire și volum părului, creşte rezistenţa unghiilor şi ajută la menţinerea aspectului frumos şi sănătos al pielii noastre. Cireşele, numite sugestiv ”fructele tinereții”, au un conţinut bogat de vitamina C, ce oferă acestora un puternic efect antioxidant și capacitatea de a neutraliza radicalii liberi. Polenul crud de cireș preia din proprietăţile plantei din care a fost obţinut, fiind o sursă bogată de vitamina C și bioflavonoide (vitamina P). Aceste substanţe îi conferă polenului crud de cireş rolul de a proteja sistemul imunitar și de a lupta împotriva procesului de îmbătrânire a organismului. Polenul crud de cireș ajută în procesul de formare şi regenerare a oaselor, menţine sănătatea vaselor de sânge, contribuie la producerea colagenului, întârziind apariţia ridurilor şi accelerând procesele de cicatrizare. De asemenea, polenul crud de cireş are efect de tonic al sistemului nervos şi tonic general. Astfel, acesta este o sursă naturală de energie și vitalitate pentru organism, care ajută la combaterea oboselii zilnice, a stresului sau a asteniei. Acest lucru face ca polenul crud de cireș să fie favoritul sportivilor mai ales în perioadele de efort fizic susţinut, oferindu-le un boost de energie și rezistență. Polenul crud de cireș ajută și la buna funcționare a rinichilor şi vezicii urinare. Acesta ajută la eliminarea toxinelor din organism, având un efect diuretic. De asemenea, datorită vitaminei B9 (acid folic) din compoziția sa, polenul crud de cireș este recomandat pentru femeile însărcinate și pentru buna dezvoltare a sistemului nervos al fătului. Administrarea polenului crud de cireș: Polenul crud de cireș poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei. Doza uzuală recomandată: Copii - 1 linguriță/zi (5 g) Adulți - 1 lingură/zi (15 g).Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni. Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 6-7 săptămâni, de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de cireș poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Mod de păstrare a polenului crud de cireș: Polenul crud de cireș se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5°C și -18°C. Polenul crud de cireș rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți. Deși se păstrează la congelator, polenul crud de cireș nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator. De reținut! Polenul crud de cireș poate fi pus și scos din congelator de nenumarate ori, păstrându-și integral calitățile. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe detalii despre polenul crud găsești în următoarele articole:Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergicăPolen crud de cireş şi polen crud de scai vânăt - două remedii naturale pentru vitalitate, detoxifiere și afecțiuni respiratorii Polenul crud - tratament naturist pentru alergia la ambrozie Produsele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier Ce este polenul crud și la ce este bun? 4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păstură Digestie echilibrată şi armonie în organism Polenul crud monoflor, pentru sănătate și vigoare *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Preț vechi 30,00 lei - Preț vechi 59,00 lei
Preț vechi
30,00 lei - 59,00 lei
30,00 lei - 59,00 lei
Preț curent 30,00 lei
Păstură - 100g

Ce este păstura de albine? Păstura de albine este polenul fermentat în condiții naturale în stup. Polenul este adus în stup și introdus în celula fagurelui împreună cu mierea și enzimele proprii ale albinelor. În final, celula este sigilată cu ceară. Aici, sub influența substanțelor adăugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii și umidității ridicate din stup, polenul trece printr-o serie de transformări biochimice și modificări structurale, transformându-se astfel, după 3 luni de fermentare, în păstură. Păstura este alimentul de bază al albinelor, fiind denumit și pâinea albinelor, acest produs apicol având extrem de multe beneficii și pentru sănătatea organismului uman. Păstura este extrasă în cantități mici din interiorul celulelor din fagure, fiind mai ușor digerabilă decât polenul. Beneficiile păsturii ApiLand*: Ajută la detoxifierea organismului Protejează ficatul și tubul digestiv Reduce colesterolul din sânge Previne și tratează anemiile Întărește sistemul imunitar Păstura de albine ApiLand este un excelent adjuvant în detoxifierea organismului, ajută la reducerea colesterolului din sânge, fiind indicat persoanelor care suferă de ateroscleroză. Este un bio-stimulator natural bogat în fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active, ce fac din acesta un produs apicol desăvârșit. Păstura este un produs recomandat în special persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, precum și celor care au probleme circulatorii şi celor care suferă de ateroscleroză. De-a lungul timpului, s-a observat eficacitatea consumului de păstură și în afecţiuni ale prostatei, ajutând la tratarea problemelor urinare şi ale complicaţiilor derivate din inflamarea prostatei. Păstura ajută în prevenirea şi tratarea anemiilor datorită conţinutului bogat în vitamine, aminoacizi esenţiali şi minerale. De asemenea, joacă un rol important şi în întărirea sistemului imunitar al organismului şi ajută la completarea carenţelor provenite în urma unei alimentaţii nesănătoase.Află mai multe despre Păstura în miere ApiLand Compoziția păsturii: Păstură 100%Deşi are o compoziţie asemănătoare polenului, păstura are proprietăți chiar mai valoroase decât acesta datorită conţinutului ridicat de zaharuri simple, vitamine A, B, C, E şi K, acid lactic, enzime şi minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), aminoacizi esențiali. Complexul de vitamine, minerale, lacto-fermenți, aminoacizi şi enzime ce se găsesc în păstură fac din aceasta o importantă sursă benefică de energie, vitalitate şi bunăstare generală. Modul de păstrare a păsturii: bine închisă, la temperatura camerei (15-20 °C), ferită de umezeală și căldură. Administrarea păsturii de albine: Se recomandă consumul în cure de minim 6 săptămâni, dar poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Doza uzuală recomandată: Copii: minim 1 linguriță pe zi Adulți: minim 1 lingură pe ziPăstura este recomandată copiilor peste 12 luni. Consumul de păstură este indicat copiilor, pâinea albinelor suplimentând lipsa de proteine şi vitamine cauzată de o alimentaţie dezechilibrată. În unele situaţii, doza recomandată poate fi mărită, în funcţie de indicaţiile medicului apifitoterapeut. Datorită procesului de fermentare, păstura este indicată persoanelor cu o sensibilitate ridicată la polen. Din acelaşi motiv poate fi păstrată la temperatura camerei fără ca proprietăţile acesteia să se altereze.Păstura ApiLand este atestată de catre Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural.Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe informații despre păstură găsești în următoarele articole:Păstura - terapie cu zeci de beneficii. Vezi recomandările Dr. Ștefan Stângaciu.Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorDetoxifiere naturală după sărbători cu Păstură de albine ApiLand7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăPăstura ApiLand, un produs apicol de excepție Păstura - Hrana albinelor, benefică pentru om Păstura *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Preț vechi 0,00 lei - Preț vechi 0,00 lei
Preț vechi 0,00 lei
48,00 lei
48,00 lei - 48,00 lei
Preț curent 48,00 lei
Polen crud de iarbă neagră

Ce este polenul crud? Polenul crud este un produs de nelipsit din alimentația zilnică, fiind considerat unul dintre cele mai pure și complete alimente. Prin conținutul său de aminoacizi, vitamine, minerale și lactofermenți, acesta este un deliciu pentru organism, fiind utilizat încă din antichitate ca medicament natural și factor de întinerire a organismului. Polenul crud este un aliment VIU care are, în plus față de polenul uscat, lactofermenți ce ajută la regenerarea florei intestinale, enzime esențiale pentru buna funcționare a organismului, bacterii benefice și antioxidanți care elimină radicalii liberi din organism. Acest produs al stupului este păstrat în forma sa naturală, crudă, pură și neprelucrată, pentru a garanta eficiența terapeutică maximă. Polenul și mierea sunt singurele resurse alimentare care conțin 22 de nutrienți. În polenul crud se regăsesc toți micronutrienţii atât de importanți pentru sănătatea noastră care lipsesc din alimentele moderne rafinate şi supraprocesate. Polenul crud este un veritabil aliment echilibrant, dinamizator şi revitalizant al organismului uman. Beneficiile polenului crud de iarbă neagră*: Stimulează buna funcționare a rinichilor Ajută la detoxifierea organismului Îmbunătățește capacitatea de memorare Ajută la tratarea hemoroizilor și varicelor Acționează benefic asupra tiroidei Fiecare tip de polen are proprietăți unice ce ajută la prevenirea sau ameliorarea unor afecțiuni. Polenul crud de iarbă neagră, numit și îngerul păzitor al rinichilor, stimulează buna funcționare a rinichilor, ajutând la detoxifierea organismului. Acesta are un conținut extrem de bogat de fibre, potasiu și flavonoide. Dintre flavonoidele prezente în acest tip de polen, rutina se găsește în cantități impresionante: 15g de polen crud de iarbă neagră reprezintă echivalentul mai multor kilograme de hrișcă sau ceapă. Pe lângă efectul benefic asupra rinichilor, polenul crud de iarbă neagră îmbunătățește capacitatea de memorare și funcțiile tiroidei, previne pierderile osoase și ajută la tratarea hemoroizilor sau varicelor. Administrarea polenului crud de iarbă neagră: Polenul crud de iarbă neagră poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei. Doza uzuală recomandată: Copii - 1 linguriță/zi (5 g) Adulți - 1 lingură/zi (15 g).Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni. Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 6-7 săptămâni, de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de iarbă neagră poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Mod de păstrare a polenului crud de iarbă neagră: Polenul crud de iarbă neagră se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5°C și -18°C. Polenul crud de iarbă neagră rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți. Deși se păstrează la congelator, polenul crud de iarbă neagră nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator. De reținut! Polenul crud de iarbă neagră poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe detalii despre polenul crud găsești în următoarele articole:Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergicăPolenul crud - tratament naturist pentru alergia la ambrozieProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fierCe este polenul crud și la ce este bun?4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăDigestie echilibrată şi armonie în organism Polenul crud monoflor, pentru sănătate și vigoare *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Preț vechi 23,00 lei - Preț vechi 81,00 lei
Preț vechi
23,00 lei - 81,00 lei
23,00 lei - 81,00 lei
Preț curent 23,00 lei
Polen crud de prun

Ce crud? Polenul crud este un aliment de mare valoare care aduce ameliorări de sănătate uneori importante, fie și numai datorită conținutului său bogat de antioxidanți, cu rol important în prevenirea îmbătrânirii și îmbolnăvirii. Polenul crud este extrem de bogat în enzime, iar spre deosebire de polenul uscat, congelarea nu distruge aceste enzime. Enzimele din polen ajută la asimilarea vitaminelor, mineralelor şi tuturor substanţelor nutritive din alimentele consumate. Mai mult, micronutrimentele sunt active pentru că sunt intacte, ceea ce face din polenul crud un aliment ”viu”, fiind singurul produs ce dinamizează atât mucoasa, cât și flora intestinală. Polenul crud pare a fi alimentul ideal pentru a reface flora intestinală datorită faptului că acesta conține lactofermenți atunci când este proaspăt. Cercetările de laborator din ultimii ani au dezvăluit un important conținut de lactobacili şi bifidobacterii, toate acestea fiind folositoare tubului nostru digestiv, unde polenul crud poate reface flora habituală. Acest probiotic vegetal conține și câteva tipuri de drojdii, care la nivelul intestinelor ne protejează contra instalării unor micoze. S-a demonstrat efectele benefice ale polenului crud asupra tranzitului, a colitelor, chiar a maladiei Crohn. Beneficiile polenului crud de prun*: Echilibrează sistemul digestiv Stimulează buna funcționare a stomacului, bilei și ficatului Crește capacitatea de concentrare Ajută la întreținerea frumuseții tenului Îmbunătățește forma fizică și rezistența la efort Polenul crud de prun prezintă o acțiune benefică asupra stomacului, bilei, ficatului, și normalizează apetitul alimentar. Acesta reprezintă un ajutor de nădejde în cazul în care te confrunţi cu probleme ale sistemului digestiv. Pe lângă faptul că îmbunătățește forma fizică și mărește rezistența la efort, polenul crud de prun este un stimulent al memoriei, crescând în același timp capacitatea de concentrare și reducând stările negative. Prin aportul suplimentar de nutrimente, polenul crud de prun încetinește procesele de îmbătrânire și întreține frumusețea tenului, pielea își regăsește luminozitatea și transparența. Polenul crud de prun se produce în cantități mici, perioada de înflorire maximă fiind foarte scurtă. Se găsește în amestec, în mică proporție, cu polenul de salcie. Administrarea polenului crud de prun: Polenul crud de prun poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei. Doza uzuală recomandată: Copii - 1 linguriță/zi (5 g) Adulți - 1 lingură/zi (15 g).Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni. Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 6-7 săptămâni, de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de prun poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Mod de păstrare a polenului crud de prun: Polenul crud de prun se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5°C și -18°C. Polenul crud de prun rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți. Deși se păstrează la congelator, polenul crud de prun nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator. De reținut! Polenul crud de prun poate fi pus și scos din congelator de nenumăte ori, păstrându-și integral calitățile. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe detalii despre polenul crud găsești în următoarele articole:Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergică Polenul crud - tratament naturist pentru alergia la ambrozieProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fierCe este polenul crud și la ce este bun?4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăDigestie echilibrată şi armonie în organism Polenul crud monoflor, pentru sănătate și vigoare *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Preț vechi 30,00 lei - Preț vechi 59,00 lei
Preț vechi
30,00 lei - 59,00 lei
30,00 lei - 59,00 lei
Preț curent 30,00 lei
Păstură - 300g

Ce este păstura de albine? Păstura de albine este polenul fermentat în condiții naturale în stup. Polenul este adus în stup și introdus în celula fagurelui împreună cu mierea și enzimele proprii ale albinelor. În final, celula este sigilată cu ceară. Aici, sub influența substanțelor adăugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii și umidității ridicate din stup, polenul trece printr-o serie de transformări biochimice și modificări structurale, transformându-se astfel, după 3 luni de fermentare, în păstură. Păstura este alimentul de bază al albinelor, fiind denumit și pâinea albinelor, acest produs apicol având extrem de multe beneficii și pentru sănătatea organismului uman. Păstura este extrasă în cantități mici din interiorul celulelor din fagure, fiind mai ușor digerabilă decât polenul. Beneficiile păsturii ApiLand*: Ajută la detoxifierea organismului Protejează ficatul și tubul digestiv Reduce colesterolul din sânge Previne și tratează anemiile Întărește sistemul imunitar Păstura de albine ApiLand este un excelent adjuvant în detoxifierea organismului, ajută la reducerea colesterolului din sânge, fiind indicat persoanelor care suferă de ateroscleroză. Este un bio-stimulator natural bogat în fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active, ce fac din acesta un produs apicol desăvârșit. Păstura este un produs recomandat în special persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, precum și celor care au probleme circulatorii şi celor care suferă de ateroscleroză. De-a lungul timpului, s-a observat eficacitatea consumului de păstură și în afecţiuni ale prostatei, ajutând la tratarea problemelor urinare şi ale complicaţiilor derivate din inflamarea prostatei. Păstura ajută în prevenirea şi tratarea anemiilor datorită conţinutului bogat în vitamine, aminoacizi esenţiali şi minerale. De asemenea, joacă un rol important şi în întărirea sistemului imunitar al organismului şi ajută la completarea carenţelor provenite în urma unei alimentaţii nesănătoase.Află mai multe despre Păstura în miere ApiLand Compoziția păsturii: Păstură 100%Deşi are o compoziţie asemănătoare polenului, păstura are proprietăți chiar mai valoroase decât acesta datorită conţinutului ridicat de zaharuri simple, vitamine A, B, C, E şi K, acid lactic, enzime şi minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), aminoacizi esențiali. Complexul de vitamine, minerale, lacto-fermenți, aminoacizi şi enzime ce se găsesc în păstură fac din aceasta o importantă sursă benefică de energie, vitalitate şi bunăstare generală. Modul de păstrare a păsturii: bine închisă, la temperatura camerei (15-20 °C), ferită de umezeală și căldură. Administrarea păsturii de albine: Se recomandă consumul în cure de minim 6 săptămâni, dar poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Doza uzuală recomandată: Copii: minim 1 linguriță pe zi Adulți: minim 1 lingură pe ziPăstura este recomandată copiilor peste 12 luni. Consumul de păstură este indicat copiilor, pâinea albinelor suplimentând lipsa de proteine şi vitamine cauzată de o alimentaţie dezechilibrată. În unele situaţii, doza recomandată poate fi mărită, în funcţie de indicaţiile medicului apifitoterapeut. Datorită procesului de fermentare, păstura este indicată persoanelor cu o sensibilitate ridicată la polen. Din acelaşi motiv poate fi păstrată la temperatura camerei fără ca proprietăţile acesteia să se altereze.Păstura ApiLand este atestată de catre Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural.Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe informații despre păstură găsești în următoarele articole:Păstura - terapie cu zeci de beneficii. Vezi recomandările Dr. Ștefan Stângaciu.Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorDetoxifiere naturală după sărbători cu Păstură de albine ApiLand7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăPăstura ApiLand, un produs apicol de excepție Păstura - Hrana albinelor, benefică pentru om Păstura *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Preț vechi 0,00 lei - Preț vechi 0,00 lei
Preț vechi 0,00 lei
133,00 lei
133,00 lei - 133,00 lei
Preț curent 133,00 lei
Polen crud de păpădie și salcie

Ce este polenul crud?Polenul crud este considerat unul dintre cele mai pure alimente care aduce un aport complex de elemente nutritive organismului uman. În polenul crud se regăsesc toate elementele chimice care constituie corpul omenesc. Menționăm ca macroelemente minerale: Ca, Mg, P, K, Na, și ca microelemente minerale: Cu, Fe, Mn, Ni, S, Se, Si, Zn, B, Co, Cr, I, Mo. Absorbția și funcționarea corectă a unor minerale depinde de alte minerale sau vitamine pe care trebuie să le avem în organism. Spre exemplu, absorbția de calciu este dependentă de magneziu și fosfor, dar și absorbția de fosfor depinde de calciu. Așadar, dacă avem carență de calciu, nu înseamnă că dacă luăm calciu vom rezolva problema, ci doar dacă și celelalte elemente aflate într-o relație de interdependență sunt la nivelul potrivit.Datorită faptului că polenul crud este atât de bogat în minerale, acesta este considerat un important polimineralizant natural menit să creeze un echilibru armonios al organismului uman. Beneficiile polenului crud de păpădie și salcie*: Asigură o bună funcționare a ficatului Ameliorează afecțiunile hepatice Ajută în procesul de detoxifiere a ficatului și rinichilor Întărește sistemul imunitar Folosit cu regularitate, polenul crud de păpădie și salcie asigură o bună funcționare a ficatului și ameliorează afecțiunile hepatice. Acesta este un bun aliat în curele de detoxifiere pentru ficat și rinichi, intensificând arderea grăsimilor. Polenul crud de păpădie și salcie are un conținut bogat de vitamine A, C, B, minerale, potasiu, zinc și fosfor. Dintre acestea, amintesc ca element esențial pentru organismul uman - zincul. Deși organismul uman conține aproximativ 2 până la 3 grame de zinc, peste 300 de enzime diferite cu funcții vitale în organism depind de aportul de zinc pentru a funcționa la parametri înalți.Mai mult, datorită conținutului bogat de bioflavonoide, polenul crud de păpădie și salcie întărește imunitatea și este un bun antioxidant. Spre exemplu, 30 g de polen echivalează cu consumul a 1,35 kg de broccoli.Administrarea polenului crud de păpădie și salcie:Polenul crud de păpădie și salcie poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.Doza uzuală recomandată:Copii - 1 linguriță/zi (5 g)Adulți - 1 lingură/zi (15 g).Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni.Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 6-7 săptămâni, de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de păpădie și salcie poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.Mod de păstrare a polenului crud de păpădie și salcie:Polenul crud de păpădie și salcie se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC. Polenul crud de păpădie și salcie rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.Deși se păstrează la congelator, polenul crud de păpădie și salcie nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator. De reținut!Polenul crud de păpădie și salcie poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.Mai multe detalii despre polenul crud găsești în următoarele articole:Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergicăPolenul crud - tratament naturist pentru alergia la ambrozieProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fierCe este polenul crud și la ce este bun?4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăDigestie echilibrată şi armonie în organism Polenul crud monoflor, pentru sănătate și vigoare *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Preț vechi 34,00 lei - Preț vechi 68,00 lei
Preț vechi
34,00 lei - 68,00 lei
34,00 lei - 68,00 lei
Preț curent 34,00 lei