Suplimente pentru slăbit
Vitamine și minerale naturale pentru slăbit
Filtre
Ce este polenul crud? Polenul crud este un produs apicol natural, care conține toți nutrienții esențiali pentru sănătatea noastră. Dincolo de aceste aspecte, polenului crud i s-au atribuit toate virtuțile unui superaliment datorită conținutului său bogat în aminoacizi esențiali, vitamine, enzime și săruri minerale. Cu un rol extrem de important în protecția și reglarea tranzitului intestinal, polenul crud este recomandat să fie administrat ca supliment alimentar, în special dimineața, înainte de micul dejun. Pentru a fi asimilat cât mai bine de organism, polenul crud trebuie ținut sub limbă un timp cât mai îndelungat, până la dizolvarea completă a acestuia. O altă metodă prin care poți consuma polen crud și care oferă aceleași beneficii pentru organism, este dizolvarea acestuia cu 20-30 de minute înainte de a-l administra. Optează pentru iaurturi naturale sau sucuri proaspete de fructe și legume, pentru a face din doza ta zilnică de polen crud un adevărat deliciu. Beneficiile polenului crud de cireș*: Tonifiază, fortifică și energizează organismul Ajută la eliminarea toxinelor din organism Acționează benefic prin curățarea rinichilor și a vezicii urinare Ajută la menținerea unui aspect tânăr și sănătos al pielii, părului și unghiilor Îmbunătățește fertilitatea și protejează embrionul Polenul crud de cireș este o sursă naturală de nutrienți și antioxidanți, fiind un cocktail natural de vitamine și minerale. Vitaminele B2, B3 și zincul, aflate în compoziția sa, recomandă polenul crud de cireș pentru întreținerea părului, pielii și unghiilor, oferindu-le o strălucire naturală și un aspect tânăr și sănătos. Acest tip de polen conferă vitalitate, strălucire și volum părului, creşte rezistenţa unghiilor şi ajută la menţinerea aspectului frumos şi sănătos al pielii noastre. Cireşele, numite sugestiv ”fructele tinereții”, au un conţinut bogat de vitamina C, ce oferă acestora un puternic efect antioxidant și capacitatea de a neutraliza radicalii liberi. Polenul crud de cireș preia din proprietăţile plantei din care a fost obţinut, fiind o sursă bogată de vitamina C și bioflavonoide (vitamina P). Aceste substanţe îi conferă polenului crud de cireş rolul de a proteja sistemul imunitar și de a lupta împotriva procesului de îmbătrânire a organismului. Polenul crud de cireș ajută în procesul de formare şi regenerare a oaselor, menţine sănătatea vaselor de sânge, contribuie la producerea colagenului, întârziind apariţia ridurilor şi accelerând procesele de cicatrizare. De asemenea, polenul crud de cireş are efect de tonic al sistemului nervos şi tonic general. Astfel, acesta este o sursă naturală de energie și vitalitate pentru organism, care ajută la combaterea oboselii zilnice, a stresului sau a asteniei. Acest lucru face ca polenul crud de cireș să fie favoritul sportivilor mai ales în perioadele de efort fizic susţinut, oferindu-le un boost de energie și rezistență. Polenul crud de cireș ajută și la buna funcționare a rinichilor şi vezicii urinare. Acesta ajută la eliminarea toxinelor din organism, având un efect diuretic. De asemenea, datorită vitaminei B9 (acid folic) din compoziția sa, polenul crud de cireș este recomandat pentru femeile însărcinate și pentru buna dezvoltare a sistemului nervos al fătului. Administrarea polenului crud de cireș: Polenul crud de cireș poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei. Doza uzuală recomandată: Copii - 1 linguriță/zi (5 g) Adulți - 1 lingură/zi (15 g).Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni. Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 6-7 săptămâni, de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de cireș poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Mod de păstrare a polenului crud de cireș: Polenul crud de cireș se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5°C și -18°C. Polenul crud de cireș rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți. Deși se păstrează la congelator, polenul crud de cireș nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator. De reținut! Polenul crud de cireș poate fi pus și scos din congelator de nenumarate ori, păstrându-și integral calitățile. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe detalii despre polenul crud găsești în următoarele articole:Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergicăPolen crud de cireş şi polen crud de scai vânăt - două remedii naturale pentru vitalitate, detoxifiere și afecțiuni respiratorii Polenul crud - tratament naturist pentru alergia la ambrozie Produsele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier Ce este polenul crud și la ce este bun? 4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păstură Digestie echilibrată şi armonie în organism Polenul crud monoflor, pentru sănătate și vigoare *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
5.0 / 5.0
9 Recenzii
Ce este păstura de albine? Păstura de albine este polenul fermentat în condiții naturale în stup. Polenul este adus în stup și introdus în celula fagurelui împreună cu mierea și enzimele proprii ale albinelor. În final, celula este sigilată cu ceară. Aici, sub influența substanțelor adăugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii și umidității ridicate din stup, polenul trece printr-o serie de transformări biochimice și modificări structurale, transformându-se astfel, după 3 luni de fermentare, în păstură. Păstura este alimentul de bază al albinelor, fiind denumit și pâinea albinelor, acest produs apicol având extrem de multe beneficii și pentru sănătatea organismului uman. Păstura este extrasă în cantități mici din interiorul celulelor din fagure, fiind mai ușor digerabilă decât polenul. Beneficiile păsturii ApiLand*: Ajută la detoxifierea organismului Protejează ficatul și tubul digestiv Reduce colesterolul din sânge Previne și tratează anemiile Întărește sistemul imunitar Păstura de albine ApiLand este un excelent adjuvant în detoxifierea organismului, ajută la reducerea colesterolului din sânge, fiind indicat persoanelor care suferă de ateroscleroză. Este un bio-stimulator natural bogat în fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active, ce fac din acesta un produs apicol desăvârșit. Păstura este un produs recomandat în special persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, precum și celor care au probleme circulatorii şi celor care suferă de ateroscleroză. De-a lungul timpului, s-a observat eficacitatea consumului de păstură și în afecţiuni ale prostatei, ajutând la tratarea problemelor urinare şi ale complicaţiilor derivate din inflamarea prostatei. Păstura ajută în prevenirea şi tratarea anemiilor datorită conţinutului bogat în vitamine, aminoacizi esenţiali şi minerale. De asemenea, joacă un rol important şi în întărirea sistemului imunitar al organismului şi ajută la completarea carenţelor provenite în urma unei alimentaţii nesănătoase.Află mai multe despre Păstura în miere ApiLand Compoziția păsturii: Păstură 100%Deşi are o compoziţie asemănătoare polenului, păstura are proprietăți chiar mai valoroase decât acesta datorită conţinutului ridicat de zaharuri simple, vitamine A, B, C, E şi K, acid lactic, enzime şi minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), aminoacizi esențiali. Complexul de vitamine, minerale, lacto-fermenți, aminoacizi şi enzime ce se găsesc în păstură fac din aceasta o importantă sursă benefică de energie, vitalitate şi bunăstare generală. Modul de păstrare a păsturii: bine închisă, la temperatura camerei (15-20 °C), ferită de umezeală și căldură. Administrarea păsturii de albine: Se recomandă consumul în cure de minim 6 săptămâni, dar poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Doza uzuală recomandată: Copii: minim 1 linguriță pe zi Adulți: minim 1 lingură pe ziPăstura este recomandată copiilor peste 12 luni. Consumul de păstură este indicat copiilor, pâinea albinelor suplimentând lipsa de proteine şi vitamine cauzată de o alimentaţie dezechilibrată. În unele situaţii, doza recomandată poate fi mărită, în funcţie de indicaţiile medicului apifitoterapeut. Datorită procesului de fermentare, păstura este indicată persoanelor cu o sensibilitate ridicată la polen. Din acelaşi motiv poate fi păstrată la temperatura camerei fără ca proprietăţile acesteia să se altereze.Păstura ApiLand este atestată de catre Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural.Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe informații despre păstură găsești în următoarele articole:Păstura - terapie cu zeci de beneficii. Vezi recomandările Dr. Ștefan Stângaciu.Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorDetoxifiere naturală după sărbători cu Păstură de albine ApiLand7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăPăstura ApiLand, un produs apicol de excepție Păstura - Hrana albinelor, benefică pentru om Păstura *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
5.0 / 5.0
17 Recenzii
foodCe este polenul crud? Polenul crud este un produs apicol natural, care conține toți nutrienții esențiali pentru sănătatea noastră. Dincolo de aceste aspecte, polenului crud i s-au atribuit toate virtuțile unui superaliment datorită conținutului său bogat în aminoacizi esențiali, vitamine, enzime și săruri minerale. Cu un rol extrem de important în protecția și reglarea tranzitului intestinal, polenul crud este recomandat să fie administrat ca supliment alimentar, în special dimineața, înainte de micul dejun. Pentru a fi asimilat cât mai bine de organism, polenul crud trebuie ținut sub limbă un timp cât mai îndelungat, până la dizolvarea completă a acestuia. O altă metodă prin care poți consuma polen crud și care oferă aceleași beneficii pentru organism, este dizolvarea acestuia cu 20-30 de minute înainte de a-l administra. Optează pentru iaurturi naturale sau sucuri proaspete de fructe și legume, pentru a face din doza ta zilnică de polen crud un adevărat deliciu. Beneficiile polenului crud de cireș*: Tonifiază, fortifică și energizează organismul Ajută la eliminarea toxinelor din organism Acționează benefic prin curățarea rinichilor și a vezicii urinare Ajută la menținerea unui aspect tânăr și sănătos al pielii, părului și unghiilor Îmbunătățește fertilitatea și protejează embrionul Polenul crud de cireș este o sursă naturală de nutrienți și antioxidanți, fiind un cocktail natural de vitamine și minerale. Vitaminele B2, B3 și zincul, aflate în compoziția sa, recomandă polenul crud de cireș pentru întreținerea părului, pielii și unghiilor, oferindu-le o strălucire naturală și un aspect tânăr și sănătos. Acest tip de polen conferă vitalitate, strălucire și volum părului, creşte rezistenţa unghiilor şi ajută la menţinerea aspectului frumos şi sănătos al pielii noastre. Cireşele, numite sugestiv ”fructele tinereții”, au un conţinut bogat de vitamina C, ce oferă acestora un puternic efect antioxidant și capacitatea de a neutraliza radicalii liberi. Polenul crud de cireș preia din proprietăţile plantei din care a fost obţinut, fiind o sursă bogată de vitamina C și bioflavonoide (vitamina P). Aceste substanţe îi conferă polenului crud de cireş rolul de a proteja sistemul imunitar și de a lupta împotriva procesului de îmbătrânire a organismului. Polenul crud de cireș ajută în procesul de formare şi regenerare a oaselor, menţine sănătatea vaselor de sânge, contribuie la producerea colagenului, întârziind apariţia ridurilor şi accelerând procesele de cicatrizare. De asemenea, polenul crud de cireş are efect de tonic al sistemului nervos şi tonic general. Astfel, acesta este o sursă naturală de energie și vitalitate pentru organism, care ajută la combaterea oboselii zilnice, a stresului sau a asteniei. Acest lucru face ca polenul crud de cireș să fie favoritul sportivilor mai ales în perioadele de efort fizic susţinut, oferindu-le un boost de energie și rezistență. Polenul crud de cireș ajută și la buna funcționare a rinichilor şi vezicii urinare. Acesta ajută la eliminarea toxinelor din organism, având un efect diuretic. De asemenea, datorită vitaminei B9 (acid folic) din compoziția sa, polenul crud de cireș este recomandat pentru femeile însărcinate și pentru buna dezvoltare a sistemului nervos al fătului. Administrarea polenului crud de cireș: Polenul crud de cireș poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei. Doza uzuală recomandată: Copii - 1 linguriță/zi (5 g) Adulți - 1 lingură/zi (15 g).Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni. Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 6-7 săptămâni, de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de cireș poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Mod de păstrare a polenului crud de cireș: Polenul crud de cireș se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5°C și -18°C. Polenul crud de cireș rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți. Deși se păstrează la congelator, polenul crud de cireș nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator. De reținut! Polenul crud de cireș poate fi pus și scos din congelator de nenumarate ori, păstrându-și integral calitățile. Polenul crud de cireș ECO este un produs ecologic certificat de Ecocert. Polenul crud de cireș ECO este atestat de către Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe detalii despre polenul crud găsești în următoarele articole:Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergicăPolen crud de cireş şi polen crud de scai vânăt - două remedii naturale pentru vitalitate, detoxifiere și afecțiuni respiratorii Polenul crud - tratament naturist pentru alergia la ambrozie Produsele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier Ce este polenul crud și la ce este bun? 4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păstură Digestie echilibrată şi armonie în organism Polenul crud monoflor, pentru sănătate și vigoare *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
5.0 / 5.0
1 Recenzie
Ce este păstura de albine? Păstura de albine este polenul fermentat în condiții naturale în stup. Polenul este adus în stup și introdus în celula fagurelui împreună cu mierea și enzimele proprii ale albinelor. În final, celula este sigilată cu ceară. Aici, sub influența substanțelor adăugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii și umidității ridicate din stup, polenul trece printr-o serie de transformări biochimice și modificări structurale, transformându-se astfel, după 3 luni de fermentare, în păstură. Păstura este alimentul de bază al albinelor, fiind denumit și pâinea albinelor, acest produs apicol având extrem de multe beneficii și pentru sănătatea organismului uman. Păstura este extrasă în cantități mici din interiorul celulelor din fagure, fiind mai ușor digerabilă decât polenul. Beneficiile păsturii ApiLand*: Ajută la detoxifierea organismului Protejează ficatul și tubul digestiv Reduce colesterolul din sânge Previne și tratează anemiile Întărește sistemul imunitar Păstura de albine ApiLand este un excelent adjuvant în detoxifierea organismului, ajută la reducerea colesterolului din sânge, fiind indicat persoanelor care suferă de ateroscleroză. Este un bio-stimulator natural bogat în fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active, ce fac din acesta un produs apicol desăvârșit. Păstura este un produs recomandat în special persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, precum și celor care au probleme circulatorii şi celor care suferă de ateroscleroză. De-a lungul timpului, s-a observat eficacitatea consumului de păstură și în afecţiuni ale prostatei, ajutând la tratarea problemelor urinare şi ale complicaţiilor derivate din inflamarea prostatei. Păstura ajută în prevenirea şi tratarea anemiilor datorită conţinutului bogat în vitamine, aminoacizi esenţiali şi minerale. De asemenea, joacă un rol important şi în întărirea sistemului imunitar al organismului şi ajută la completarea carenţelor provenite în urma unei alimentaţii nesănătoase.Află mai multe despre Păstura în miere ApiLand Compoziția păsturii: Păstură 100%Deşi are o compoziţie asemănătoare polenului, păstura are proprietăți chiar mai valoroase decât acesta datorită conţinutului ridicat de zaharuri simple, vitamine A, B, C, E şi K, acid lactic, enzime şi minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), aminoacizi esențiali. Complexul de vitamine, minerale, lacto-fermenți, aminoacizi şi enzime ce se găsesc în păstură fac din aceasta o importantă sursă benefică de energie, vitalitate şi bunăstare generală. Modul de păstrare a păsturii: bine închisă, la temperatura camerei (15-20 °C), ferită de umezeală și căldură. Administrarea păsturii de albine: Se recomandă consumul în cure de minim 6 săptămâni, dar poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Doza uzuală recomandată: Copii: minim 1 linguriță pe zi Adulți: minim 1 lingură pe ziPăstura este recomandată copiilor peste 12 luni. Consumul de păstură este indicat copiilor, pâinea albinelor suplimentând lipsa de proteine şi vitamine cauzată de o alimentaţie dezechilibrată. În unele situaţii, doza recomandată poate fi mărită, în funcţie de indicaţiile medicului apifitoterapeut. Datorită procesului de fermentare, păstura este indicată persoanelor cu o sensibilitate ridicată la polen. Din acelaşi motiv poate fi păstrată la temperatura camerei fără ca proprietăţile acesteia să se altereze.Păstura ApiLand este un produs ecologic certificat de Ecocert.Păstura ApiLand este atestată de catre Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural.Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe informații despre păstură găsești în următoarele articole:Păstura - terapie cu zeci de beneficii. Vezi recomandările Dr. Ștefan Stângaciu.Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorDetoxifiere naturală după sărbători cu Păstură de albine ApiLand7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăPăstura ApiLand, un produs apicol de excepție Păstura - Hrana albinelor, benefică pentru om Păstura *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
5.0 / 5.0
1 Recenzie
Ce este păstura de albine? Păstura de albine este polenul fermentat în condiții naturale în stup. Polenul este adus în stup și introdus în celula fagurelui împreună cu mierea și enzimele proprii ale albinelor. În final, celula este sigilată cu ceară. Aici, sub influența substanțelor adăugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii și umidității ridicate din stup, polenul trece printr-o serie de transformări biochimice și modificări structurale, transformându-se astfel, după 3 luni de fermentare, în păstură. Păstura este alimentul de bază al albinelor, fiind denumit și pâinea albinelor, acest produs apicol având extrem de multe beneficii și pentru sănătatea organismului uman. Păstura este extrasă în cantități mici din interiorul celulelor din fagure, fiind mai ușor digerabilă decât polenul. Beneficiile păsturii ApiLand*: Ajută la detoxifierea organismului Protejează ficatul și tubul digestiv Reduce colesterolul din sânge Previne și tratează anemiile Întărește sistemul imunitar Păstura de albine ApiLand este un excelent adjuvant în detoxifierea organismului, ajută la reducerea colesterolului din sânge, fiind indicat persoanelor care suferă de ateroscleroză. Este un bio-stimulator natural bogat în fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active, ce fac din acesta un produs apicol desăvârșit. Păstura este un produs recomandat în special persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, precum și celor care au probleme circulatorii şi celor care suferă de ateroscleroză. De-a lungul timpului, s-a observat eficacitatea consumului de păstură și în afecţiuni ale prostatei, ajutând la tratarea problemelor urinare şi ale complicaţiilor derivate din inflamarea prostatei. Păstura ajută în prevenirea şi tratarea anemiilor datorită conţinutului bogat în vitamine, aminoacizi esenţiali şi minerale. De asemenea, joacă un rol important şi în întărirea sistemului imunitar al organismului şi ajută la completarea carenţelor provenite în urma unei alimentaţii nesănătoase.Află mai multe despre Păstura în miere ApiLand Compoziția păsturii: Păstură 100%Deşi are o compoziţie asemănătoare polenului, păstura are proprietăți chiar mai valoroase decât acesta datorită conţinutului ridicat de zaharuri simple, vitamine A, B, C, E şi K, acid lactic, enzime şi minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), aminoacizi esențiali. Complexul de vitamine, minerale, lacto-fermenți, aminoacizi şi enzime ce se găsesc în păstură fac din aceasta o importantă sursă benefică de energie, vitalitate şi bunăstare generală. Modul de păstrare a păsturii: bine închisă, la temperatura camerei (15-20 °C), ferită de umezeală și căldură. Administrarea păsturii de albine: Se recomandă consumul în cure de minim 6 săptămâni, dar poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Doza uzuală recomandată: Copii: minim 1 linguriță pe zi Adulți: minim 1 lingură pe ziPăstura este recomandată copiilor peste 12 luni. Consumul de păstură este indicat copiilor, pâinea albinelor suplimentând lipsa de proteine şi vitamine cauzată de o alimentaţie dezechilibrată. În unele situaţii, doza recomandată poate fi mărită, în funcţie de indicaţiile medicului apifitoterapeut. Datorită procesului de fermentare, păstura este indicată persoanelor cu o sensibilitate ridicată la polen. Din acelaşi motiv poate fi păstrată la temperatura camerei fără ca proprietăţile acesteia să se altereze.Păstura ApiLand este atestată de catre Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural.Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe informații despre păstură găsești în următoarele articole:Păstura - terapie cu zeci de beneficii. Vezi recomandările Dr. Ștefan Stângaciu.Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorDetoxifiere naturală după sărbători cu Păstură de albine ApiLand7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăPăstura ApiLand, un produs apicol de excepție Păstura - Hrana albinelor, benefică pentru om Păstura *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
5.0 / 5.0
5 Recenzii
Ce este păstura de albine? Păstura de albine este polenul fermentat în condiții naturale în stup. Polenul este adus în stup și introdus în celula fagurelui împreună cu mierea și enzimele proprii ale albinelor. În final, celula este sigilată cu ceară. Aici, sub influența substanțelor adăugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii și umidității ridicate din stup, polenul trece printr-o serie de transformări biochimice și modificări structurale, transformându-se astfel, după 3 luni de fermentare, în păstură. Păstura este alimentul de bază al albinelor, fiind denumit și pâinea albinelor, acest produs apicol având extrem de multe beneficii și pentru sănătatea organismului uman. Păstura este extrasă în cantități mici din interiorul celulelor din fagure, fiind mai ușor digerabilă decât polenul. Beneficiile păsturii ApiLand*: Ajută la detoxifierea organismului Protejează ficatul și tubul digestiv Reduce colesterolul din sânge Previne și tratează anemiile Întărește sistemul imunitar Păstura de albine ApiLand este un excelent adjuvant în detoxifierea organismului, ajută la reducerea colesterolului din sânge, fiind indicat persoanelor care suferă de ateroscleroză. Este un bio-stimulator natural bogat în fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active, ce fac din acesta un produs apicol desăvârșit. Păstura este un produs recomandat în special persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, precum și celor care au probleme circulatorii şi celor care suferă de ateroscleroză. De-a lungul timpului, s-a observat eficacitatea consumului de păstură și în afecţiuni ale prostatei, ajutând la tratarea problemelor urinare şi ale complicaţiilor derivate din inflamarea prostatei. Păstura ajută în prevenirea şi tratarea anemiilor datorită conţinutului bogat în vitamine, aminoacizi esenţiali şi minerale. De asemenea, joacă un rol important şi în întărirea sistemului imunitar al organismului şi ajută la completarea carenţelor provenite în urma unei alimentaţii nesănătoase.Află mai multe despre Păstura în miere ApiLand Compoziția păsturii: Păstură 100%Deşi are o compoziţie asemănătoare polenului, păstura are proprietăți chiar mai valoroase decât acesta datorită conţinutului ridicat de zaharuri simple, vitamine A, B, C, E şi K, acid lactic, enzime şi minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), aminoacizi esențiali. Complexul de vitamine, minerale, lacto-fermenți, aminoacizi şi enzime ce se găsesc în păstură fac din aceasta o importantă sursă benefică de energie, vitalitate şi bunăstare generală. Modul de păstrare a păsturii: bine închisă, la temperatura camerei (15-20 °C), ferită de umezeală și căldură. Administrarea păsturii de albine: Se recomandă consumul în cure de minim 6 săptămâni, dar poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Doza uzuală recomandată: Copii: minim 1 linguriță pe zi Adulți: minim 1 lingură pe ziPăstura este recomandată copiilor peste 12 luni. Consumul de păstură este indicat copiilor, pâinea albinelor suplimentând lipsa de proteine şi vitamine cauzată de o alimentaţie dezechilibrată. În unele situaţii, doza recomandată poate fi mărită, în funcţie de indicaţiile medicului apifitoterapeut. Datorită procesului de fermentare, păstura este indicată persoanelor cu o sensibilitate ridicată la polen. Din acelaşi motiv poate fi păstrată la temperatura camerei fără ca proprietăţile acesteia să se altereze.Păstura ApiLand este un produs ecologic certificat de Ecocert.Păstura ApiLand este atestată de catre Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural.Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe informații despre păstură găsești în următoarele articole:Păstura - terapie cu zeci de beneficii. Vezi recomandările Dr. Ștefan Stângaciu.Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorDetoxifiere naturală după sărbători cu Păstură de albine ApiLand7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăPăstura ApiLand, un produs apicol de excepție Păstura - Hrana albinelor, benefică pentru om Păstura *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
5.0 / 5.0
3 Recenzii