Tract urinar
Filtre
- Acnee (2)
- Afectiuni Renale (2)
- Astm (2)
- Bronsita (2)
- Candida (2)
- Colon Iritabil (2)
- Dureri In Gat (2)
- E Coli (2)
- Eczeme Si Micoze (2)
- Gastrita (2)
- Helicobacter (2)
- Hemoroizi (1)
- Herpes (2)
- Infectii Urinare (5)
- Laringita (2)
- Lime (2)
- Par (1)
- Paraziti Intestinali (2)
- Pneumonie (2)
- Psoriazis (2)
- Raceala Si Gripa (4)
- Sinuzita (4)
- Slabit (1)
- Stafilococ (2)
- Streptococ (2)
- Tiroida (1)
- Ulcer (2)
- Varice (1)
Ce este tinctura de propolis? Propolisul este o substanță rășinoasă, cu miros puternic și aromat, preparată de albine din rășina culeasă de pe mugurii şi ramurile tinere de cireș, vișin, plop, mesteacăn, brad, molid, arin, la care adaugă ceară și secreții proprii. Denumirea de ”propolis” provine din limba greacă și înseamnă „partea dinaintea cetății”. Învățații greci l-au denumit așa, observând că acesta joacă un rol foarte important în apărarea albinelor de toți factorii externi ce le-ar putea dăuna: microbi, bacterii, mucegaiuri, dăunători. Astfel, propolisul transformă stupul într-o adevărată cetate. Tinctura de propolis purificat 95% reprezintă extractul alcoolic al propolisului, fiind obținut prin preparare la rece. Alcoolul folosit pentru prepararea Tincturii de propolis Apiland este din cereale, iar concentrația Tincturii de propolis este de 57% vol. alcool. Dintre produsele vegetale şi apicole administrate pe cale orală, soluţiile alcoolice şi hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp. Te-ar putea interesa: Tinctura de propolis purificat 95% spray Beneficiile tincturii de propolis: Propolisul este unul dintre cele mai puternice medicamente naturale, fiind folosit în scopuri terapeutice din cele mai vechi timpuri. În zilele noastre, cercetătorii şi apiterapeuții din toată lumea descoperă noi și noi proprietăţi şi indicaţii pentru acest minunat produs natural. Tinctura de propolis purificat 95% are o compoziție foarte complexă, conținând antibiotice vegetale și multe elemente chimice de care organismul uman are nevoie (Fe, Zn, Cu, Co, Mn, Mo, Al, V, Ca, Si, St, Ba). Calitățile deosebite ale tincturii de propolis sunt date, în principal, de conţinutul său bogat în flavonoide, compuşi din familia polifenolilor care dau colorit plantelor și au puternice proprietăţi antioxidante, antifungice şi antibacteriene. Totodată, tintura de propolis este un excelent antiviral, antiinflamator, stimulează formarea de anticorpi, fiind un aliat excelent în lupta împotriva răcelii și gripei. La nivel intern, propolisul are o puternică acțiune antimicrobiană (bacteriostatică şi bactericidă atât asupra bacteriilor Gram pozitive, cât şi asupra bacteriilor Gram negative), antimicotică (faţă de Candida albicans), antivirală (faţă de virusul Herpes simplex), analgezică, antiinflamatoare, anestezică, cicatrizantă, imunostimulentă, antioxidantă și mucolitică. La nivel extern, propolisul are o puternică acțiune analgezică, antiinflamatoare, antimicrobiană, anestezică și cicatrizantă. Iată câteva beneficii ale tincturii de propolis*: Întărește sistemul imunitar Ucide unele bacterii și unele virusuri Tratează răcelile și gripele Protejează căile respiratorii Dezinfectează zona bucală Tratează afecțiunile gastro-intestinale Vindecă arsurile Reface țesuturile afectate de răni și cicatrizează. Tinctura de propolis este eficientă în ameliorarea și vindecarea unei mari varietăți de probleme de sănătate: Uz intern: febră cauzată de boli infecțioase, hipertensiune, arteroscleroză, faringită, traheită, sinuzită, rinită, bronșită, gripă, tuse uscată, tuse convulsivă, viroze respiratorii, pneumonie, ulcer de stomac, gastrite, colite, enterocolite, paraziți intestinali, dureri de stomac, perturbarea florei intestinale, cistită, infecții reno-urinare, prostatită, inflamarea rinichilor și ficatului, menopauză, mahmureală. Uz extern: laringită, amigdalită, angine, eczeme infecţioase, micoze, răni superficiale sau vechi, arsuri de gradul I, adjuvant în cancerul mamar și al pielii, alunițe, negi, bătături, acnee, furunculoză, cheratite, herpes, stomatită, gingivită, afte, abces dentar, parodontoză, infecție dentară, dureri de măsele, tartru, carii, mătreață. Administrarea tincturii de propolis: Se recomandă administrarea zilnică a unui număr de picături egal cu greutatea corporală. Exemplu: La 60 kg, doza zilnică recomandată este de 60 picături. Acestea se împart la 3 și se administrează astfel: dimineața 20 picături, la amiază 20 picături și seara 20 picături. Se poate administra în amestec cu miere crudă.În general, recomandăm produsele apicole copiilor peste 12 luni. Forma de prezentare: sticlă cu picurător, 30ml și 50mlTinctura de propolis ApiLand este atestată de către Bio - Romania, avand statutul de produs natural. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Descoperă mai multe informații despre Tinctura de propolis de la ApiLand în următoarele articole: Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastră7 acțiuni uimitoare ale propolisului asupra sănătății Propolisul Propolisul, apărătorul stupului *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
5.0 / 5.0
12 Recenzii
Ce este polenul crud? Polenul crud este un produs apicol natural, care conține toți nutrienții esențiali pentru sănătatea noastră. Dincolo de aceste aspecte, polenului crud i s-au atribuit toate virtuțile unui superaliment datorită conținutului său bogat în aminoacizi esențiali, vitamine, enzime și săruri minerale. Cu un rol extrem de important în protecția și reglarea tranzitului intestinal, polenul crud este recomandat să fie administrat ca supliment alimentar, în special dimineața, înainte de micul dejun. Pentru a fi asimilat cât mai bine de organism, polenul crud trebuie ținut sub limbă un timp cât mai îndelungat, până la dizolvarea completă a acestuia. O altă metodă prin care poți consuma polen crud și care oferă aceleași beneficii pentru organism, este dizolvarea acestuia cu 20-30 de minute înainte de a-l administra. Optează pentru iaurturi naturale sau sucuri proaspete de fructe și legume, pentru a face din doza ta zilnică de polen crud un adevărat deliciu. Beneficiile polenului crud de cireș*: Tonifiază, fortifică și energizează organismul Ajută la eliminarea toxinelor din organism Acționează benefic prin curățarea rinichilor și a vezicii urinare Ajută la menținerea unui aspect tânăr și sănătos al pielii, părului și unghiilor Îmbunătățește fertilitatea și protejează embrionul Polenul crud de cireș este o sursă naturală de nutrienți și antioxidanți, fiind un cocktail natural de vitamine și minerale. Vitaminele B2, B3 și zincul, aflate în compoziția sa, recomandă polenul crud de cireș pentru întreținerea părului, pielii și unghiilor, oferindu-le o strălucire naturală și un aspect tânăr și sănătos. Acest tip de polen conferă vitalitate, strălucire și volum părului, creşte rezistenţa unghiilor şi ajută la menţinerea aspectului frumos şi sănătos al pielii noastre. Cireşele, numite sugestiv ”fructele tinereții”, au un conţinut bogat de vitamina C, ce oferă acestora un puternic efect antioxidant și capacitatea de a neutraliza radicalii liberi. Polenul crud de cireș preia din proprietăţile plantei din care a fost obţinut, fiind o sursă bogată de vitamina C și bioflavonoide (vitamina P). Aceste substanţe îi conferă polenului crud de cireş rolul de a proteja sistemul imunitar și de a lupta împotriva procesului de îmbătrânire a organismului. Polenul crud de cireș ajută în procesul de formare şi regenerare a oaselor, menţine sănătatea vaselor de sânge, contribuie la producerea colagenului, întârziind apariţia ridurilor şi accelerând procesele de cicatrizare. De asemenea, polenul crud de cireş are efect de tonic al sistemului nervos şi tonic general. Astfel, acesta este o sursă naturală de energie și vitalitate pentru organism, care ajută la combaterea oboselii zilnice, a stresului sau a asteniei. Acest lucru face ca polenul crud de cireș să fie favoritul sportivilor mai ales în perioadele de efort fizic susţinut, oferindu-le un boost de energie și rezistență. Polenul crud de cireș ajută și la buna funcționare a rinichilor şi vezicii urinare. Acesta ajută la eliminarea toxinelor din organism, având un efect diuretic. De asemenea, datorită vitaminei B9 (acid folic) din compoziția sa, polenul crud de cireș este recomandat pentru femeile însărcinate și pentru buna dezvoltare a sistemului nervos al fătului. Administrarea polenului crud de cireș: Polenul crud de cireș poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei. Doza uzuală recomandată: Copii - 1 linguriță/zi (5 g) Adulți - 1 lingură/zi (15 g).Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni. Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 6-7 săptămâni, de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de cireș poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Mod de păstrare a polenului crud de cireș: Polenul crud de cireș se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5°C și -18°C. Polenul crud de cireș rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți. Deși se păstrează la congelator, polenul crud de cireș nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator. De reținut! Polenul crud de cireș poate fi pus și scos din congelator de nenumarate ori, păstrându-și integral calitățile. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe detalii despre polenul crud găsești în următoarele articole:Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergicăPolen crud de cireş şi polen crud de scai vânăt - două remedii naturale pentru vitalitate, detoxifiere și afecțiuni respiratorii Polenul crud - tratament naturist pentru alergia la ambrozie Produsele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier Ce este polenul crud și la ce este bun? 4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păstură Digestie echilibrată şi armonie în organism Polenul crud monoflor, pentru sănătate și vigoare *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
5.0 / 5.0
9 Recenzii
Ce este polenul crud? Polenul crud este un produs de nelipsit din alimentația zilnică, fiind considerat unul dintre cele mai pure și complete alimente. Prin conținutul său de aminoacizi, vitamine, minerale și lactofermenți, acesta este un deliciu pentru organism, fiind utilizat încă din antichitate ca medicament natural și factor de întinerire a organismului. Polenul crud este un aliment VIU care are, în plus față de polenul uscat, lactofermenți ce ajută la regenerarea florei intestinale, enzime esențiale pentru buna funcționare a organismului, bacterii benefice și antioxidanți care elimină radicalii liberi din organism. Acest produs al stupului este păstrat în forma sa naturală, crudă, pură și neprelucrată, pentru a garanta eficiența terapeutică maximă. Polenul și mierea sunt singurele resurse alimentare care conțin 22 de nutrienți. În polenul crud se regăsesc toți micronutrienţii atât de importanți pentru sănătatea noastră care lipsesc din alimentele moderne rafinate şi supraprocesate. Polenul crud este un veritabil aliment echilibrant, dinamizator şi revitalizant al organismului uman. Beneficiile polenului crud de iarbă neagră*: Stimulează buna funcționare a rinichilor Ajută la detoxifierea organismului Îmbunătățește capacitatea de memorare Ajută la tratarea hemoroizilor și varicelor Acționează benefic asupra tiroidei Fiecare tip de polen are proprietăți unice ce ajută la prevenirea sau ameliorarea unor afecțiuni. Polenul crud de iarbă neagră, numit și îngerul păzitor al rinichilor, stimulează buna funcționare a rinichilor, ajutând la detoxifierea organismului. Acesta are un conținut extrem de bogat de fibre, potasiu și flavonoide. Dintre flavonoidele prezente în acest tip de polen, rutina se găsește în cantități impresionante: 15g de polen crud de iarbă neagră reprezintă echivalentul mai multor kilograme de hrișcă sau ceapă. Pe lângă efectul benefic asupra rinichilor, polenul crud de iarbă neagră îmbunătățește capacitatea de memorare și funcțiile tiroidei, previne pierderile osoase și ajută la tratarea hemoroizilor sau varicelor. Administrarea polenului crud de iarbă neagră: Polenul crud de iarbă neagră poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei. Doza uzuală recomandată: Copii - 1 linguriță/zi (5 g) Adulți - 1 lingură/zi (15 g).Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni. Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 6-7 săptămâni, de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de iarbă neagră poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Mod de păstrare a polenului crud de iarbă neagră: Polenul crud de iarbă neagră se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5°C și -18°C. Polenul crud de iarbă neagră rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți. Deși se păstrează la congelator, polenul crud de iarbă neagră nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator. De reținut! Polenul crud de iarbă neagră poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe detalii despre polenul crud găsești în următoarele articole:Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergicăPolenul crud - tratament naturist pentru alergia la ambrozieProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fierCe este polenul crud și la ce este bun?4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăDigestie echilibrată şi armonie în organism Polenul crud monoflor, pentru sănătate și vigoare *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
5.0 / 5.0
11 Recenzii
Ce este tinctura de propolis? Propolisul este o substanță rășinoasă, cu miros puternic și aromat, preparată de albine din rășina culeasă de pe mugurii şi ramurile tinere de cireș, vișin, plop, mesteacăn, brad, molid, arin, la care adaugă ceară și secreții proprii. Denumirea de ”propolis” provine din limba greacă și înseamnă „partea dinaintea cetății”. Învățații greci l-au denumit așa, observând că acesta joacă un rol foarte important în apărarea albinelor de toți factorii externi ce le-ar putea dăuna: microbi, bacterii, mucegaiuri, dăunători. Astfel, propolisul transformă stupul într-o adevărată cetate. Tinctura de propolis purificat 95% reprezintă extractul alcoolic al propolisului, fiind obținut prin preparare la rece. Alcoolul folosit pentru prepararea Tincturii de propolis Apiland este din cereale, iar concentrația Tincturii de propolis este de 57% vol. alcool. Dintre produsele vegetale şi apicole administrate pe cale orală, soluţiile alcoolice şi hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp. Te-ar putea interesa: Tinctura de propolis purificat 95% spray Beneficiile tincturii de propolis: Propolisul este unul dintre cele mai puternice medicamente naturale, fiind folosit în scopuri terapeutice din cele mai vechi timpuri. În zilele noastre, cercetătorii şi apiterapeuții din toată lumea descoperă noi și noi proprietăţi şi indicaţii pentru acest minunat produs natural. Tinctura de propolis purificat 95% are o compoziție foarte complexă, conținând antibiotice vegetale și multe elemente chimice de care organismul uman are nevoie (Fe, Zn, Cu, Co, Mn, Mo, Al, V, Ca, Si, St, Ba). Calitățile deosebite ale tincturii de propolis sunt date, în principal, de conţinutul său bogat în flavonoide, compuşi din familia polifenolilor care dau colorit plantelor și au puternice proprietăţi antioxidante, antifungice şi antibacteriene. Totodată, tintura de propolis este un excelent antiviral, antiinflamator, stimulează formarea de anticorpi, fiind un aliat excelent în lupta împotriva răcelii și gripei. La nivel intern, propolisul are o puternică acțiune antimicrobiană (bacteriostatică şi bactericidă atât asupra bacteriilor Gram pozitive, cât şi asupra bacteriilor Gram negative), antimicotică (faţă de Candida albicans), antivirală (faţă de virusul Herpes simplex), analgezică, antiinflamatoare, anestezică, cicatrizantă, imunostimulentă, antioxidantă și mucolitică. La nivel extern, propolisul are o puternică acțiune analgezică, antiinflamatoare, antimicrobiană, anestezică și cicatrizantă. Iată câteva beneficii ale tincturii de propolis*: Întărește sistemul imunitar Ucide unele bacterii și unele virusuri Tratează răcelile și gripele Protejează căile respiratorii Dezinfectează zona bucală Tratează afecțiunile gastro-intestinale Vindecă arsurile Reface țesuturile afectate de răni și cicatrizează. Tinctura de propolis este eficientă în ameliorarea și vindecarea unei mari varietăți de probleme de sănătate: Uz intern: febră cauzată de boli infecțioase, hipertensiune, arteroscleroză, faringită, traheită, sinuzită, rinită, bronșită, gripă, tuse uscată, tuse convulsivă, viroze respiratorii, pneumonie, ulcer de stomac, gastrite, colite, enterocolite, paraziți intestinali, dureri de stomac, perturbarea florei intestinale, cistită, infecții reno-urinare, prostatită, inflamarea rinichilor și ficatului, menopauză, mahmureală. Uz extern: laringită, amigdalită, angine, eczeme infecţioase, micoze, răni superficiale sau vechi, arsuri de gradul I, adjuvant în cancerul mamar și al pielii, alunițe, negi, bătături, acnee, furunculoză, cheratite, herpes, stomatită, gingivită, afte, abces dentar, parodontoză, infecție dentară, dureri de măsele, tartru, carii, mătreață. Administrarea tincturii de propolis: Se recomandă administrarea zilnică a unui număr de picături egal cu greutatea corporală. Exemplu: La 60 kg, doza zilnică recomandată este de 60 picături. Acestea se împart la 3 și se administrează astfel: dimineața 20 picături, la amiază 20 picături și seara 20 picături. Se poate administra în amestec cu miere crudă.În general, recomandăm produsele apicole copiilor peste 12 luni. Forma de prezentare: sticlă cu picurător, 30ml și 50mlTinctura de propolis ApiLand este atestată de către Bio - Romania, avand statutul de produs natural. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Descoperă mai multe informații despre Tinctura de propolis de la ApiLand în următoarele articole: Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastră7 acțiuni uimitoare ale propolisului asupra sănătății Propolisul Propolisul, apărătorul stupului *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
3.67 / 5.0
3 Recenzii
Ce este mierea de Manuka? Mierea de Manuka conține un amestec unic de oligozaharide, aminoacizi, și mulți alți compuși polifenolici puternici și alți derivați din plante. Timp de secole, oamenii maori din Aotearoa Noua Zeelandă au folosit produse Mānuka în rongoā (medicina tradițională). Și având în vedere provocările cu care se confruntă știința și medicină, credem că proprietățile unice ale mierii de Manuka merită o investigație continuă. Majoritatea tipurilor de miere își capătă puterea antibacteriană de la peroxidul de hidrogen din compoziția lor. Însă mierea de Manuka mai are o proprietate antibacteriană rară numită activitate non-peeroxidica (NPA) datorită concentrației ridicate de metilglioxal (MGO), care este transformată din dihidroxiacetonă (DHA) – în nectarul Manuka. Cu căt nivelul de MGO este mai ridicat, cu atât este mai mare puterea antimicrobiană a mierii. Evaluarea UMF™ reflectă concentrația compușilor activi reprezentativi ai mierii de Manuka, MGO, DHA și leptosperină. Beneficiile mierii de Manuka UMF 13+ | MGO 400+ Culoarea aurie asemănătoare chihlimbarului, însoțită de textura fină și cremoasă a acestei mieri, te duce cu gândul la ținuturile pitorești ale Noii Zeelande. Se deosebește de sortimentele obișnuite de miere atât prin valoarea nutrițională, cât și prin aspecte precum consistență, culoare și gust, unul ușor dulceag, dar foarte intens și aromat. Produsă de albine din nectarul florilor de Manuka, recoltată, testată și certificată cu un conținut de cel puțin 400 mg/kg de metilglioxal, mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ este un remediu natural atât pentru afecțiunile respiratorii cronice, cât și pentru cele gastro-intestinale. Infecțiile tractului respirator sunt cauzate de înmulțirea bacteriilor și se manifestă prin dificultăți de respiratie, dureri în gât, tuse, febră. Mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ inhibă dezvoltarea bacteriilor și scade rezistența acestora, conducând la tratarea afecțiunilor cronice: sinuzită, laringită, amigdalită, bronșită, rinită, pneumonie sau tuse tabagică. Mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ s-a dovedit eficientă și în afecțiunile gastro-intestinale prin echilibrarea PH-ului și reducerea nivelului de aciditate ridicat, responsabil de senzația de balonare și disconfort. Printre aceste afecțiuni se numără: ulcer, gastrită, sindromul colonului iritabil, indigestie, gastro-esofagită de reflux, dureri de stomac, etc. Administrare: Uz intern: 3 - 4 lingurițe pe zi, timp de cel puțin 6-8 săptămâni sau până la ameliorarea sau dispariția simptomelor, cu urmărirea unui regim alimentar echilibrat. Pentru eficiență maximă, miere de Manuka se consumă cu 30 minute înainte de mesele principale ale zilei. Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr. Consumă mierea după bunul plac, cu lingurița direct din borcan, adaug-o într-un smoothie, în ceai sau iaurt. Echilibrează citricele sau oțetul într-un sos de salată sau îndulcește orice vrei cu mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+. Mierea de Manuka trebuie utilizată cu moderație în cazul diabetului și evitată complet în caz de alergie. ! Mierea de Manuka este recomandată copiilor peste 12 luni Ingrediente: 100% miere de Manuka UMF™ 13+ | MGO 400+ originară din Noua Zeelandă Mod de păstrare: La temperaturi sub 25°C, ferită de razele soarelui Atenție! Recomandăm folosirea factorului potrivit necesităților tale. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic atunci când nu este necesar, poate duce, în anumite cazuri, la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului. Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
3.5 / 5.0
2 Recenzii
Ce este mierea de Manuka? Mierea de Manuka conține un amestec unic de oligozaharide, aminoacizi, și mulți alți compuși polifenolici puternici și alți derivați din plante. Timp de secole, oamenii maori din Aotearoa Noua Zeelandă au folosit produse Mānuka în rongoā (medicina tradițională). Și având în vedere provocările cu care se confruntă știința și medicină, credem că proprietățile unice ale mierii de Manuka merită o investigație continuă. Majoritatea tipurilor de miere își capătă puterea antibacteriană de la peroxidul de hidrogen din compoziția lor. Însă mierea de Manuka mai are o proprietate antibacteriană rară numită activitate non-peeroxidica (NPA) datorită concentrației ridicate de metilglioxal (MGO), care este transformată din dihidroxiacetonă (DHA) – în nectarul Manuka. Cu căt nivelul de MGO este mai ridicat, cu atât este mai mare puterea antimicrobiană a mierii. Evaluarea UMF™ reflectă concentrația compușilor activi reprezentativi ai mierii de Manuka, MGO, DHA și leptosperină. Beneficiile mierii de Manuka UMF 13+ | MGO 400+ Culoarea aurie asemănătoare chihlimbarului, însoțită de textura fină și cremoasă a acestei mieri, te duce cu gândul la ținuturile pitorești ale Noii Zeelande. Se deosebește de sortimentele obișnuite de miere atât prin valoarea nutrițională, cât și prin aspecte precum consistență, culoare și gust, unul ușor dulceag, dar foarte intens și aromat. Produsă de albine din nectarul florilor de Manuka, recoltată, testată și certificată cu un conținut de cel puțin 400 mg/kg de metilglioxal, mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ este un remediu natural atât pentru afecțiunile respiratorii cronice, cât și pentru cele gastro-intestinale. Infecțiile tractului respirator sunt cauzate de înmulțirea bacteriilor și se manifestă prin dificultăți de respiratie, dureri în gât, tuse, febră. Mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ inhibă dezvoltarea bacteriilor și scade rezistența acestora, conducând la tratarea afecțiunilor cronice: sinuzită, laringită, amigdalită, bronșită, rinită, pneumonie sau tuse tabagică. Mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ s-a dovedit eficientă și în afecțiunile gastro-intestinale prin echilibrarea PH-ului și reducerea nivelului de aciditate ridicat, responsabil de senzația de balonare și disconfort. Printre aceste afecțiuni se numără: ulcer, gastrită, sindromul colonului iritabil, indigestie, gastro-esofagită de reflux, dureri de stomac, etc. Administrare: Uz intern: 3 - 4 lingurițe pe zi, timp de cel puțin 6-8 săptămâni sau până la ameliorarea sau dispariția simptomelor, cu urmărirea unui regim alimentar echilibrat. Pentru eficiență maximă, miere de Manuka se consumă cu 30 minute înainte de mesele principale ale zilei. Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr. Consumă mierea după bunul plac, cu lingurița direct din borcan, adaug-o într-un smoothie, în ceai sau iaurt. Echilibrează citricele sau oțetul într-un sos de salată sau îndulcește orice vrei cu mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+. Mierea de Manuka trebuie utilizată cu moderație în cazul diabetului și evitată complet în caz de alergie. ! Mierea de Manuka este recomandată copiilor peste 12 luni Ingrediente: 100% miere de Manuka UMF™ 13+ | MGO 400+ originară din Noua Zeelandă Mod de păstrare: La temperaturi sub 25°C, ferită de razele soarelui Atenție! Recomandăm folosirea factorului potrivit necesităților tale. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic atunci când nu este necesar, poate duce, în anumite cazuri, la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului. Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
5.0 / 5.0
4 Recenzii
Ce este mierea de Manuka? Mierea de Manuka, un produs unic în lume, este adunată şi preparată de albine din florile cu parfum proaspăt ale arbustului de Manuka (Leptospermum Scoparium), originar din Noua Zeelandă. Spre deosebire de alte tipuri de miere, mierea de Manuka este singura miere medicinală din lume, certificată și recunoscută de către autoritățile medicale, în urma numeroaselor studii științifice extrem de riguroase. Putem spune că mierea de Manuka este un medicament cu un mare avantaj pe care medicamentele de sinteză nu îl au: nu are efecte adverse. Datorită proprietăților antibacteriene ieșite din comun, mierea de Manuka este considerată cel mai puternic antibiotic natural cunoscut, având uneori o eficiență chiar și de 50 de ori mai mare decât a antibioticelor clasice din farmacii. Spre exemplu, capacitatea mierii de Manuka de a distruge bacterii precum Staphylococcus aureus sau MRSA este mai mare decât a antibioticelor care se folosesc de obicei. Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare. MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. Astfel avem: Mierea MGO™ 100+ Nivel de întreținere Este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată (răceli, dureri de gât etc.) Mierea MGO™ 250+ Nivel util Este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi. Mierea MGO™ 400+ Nivel extra cu activitate ridicată Se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care sunt rezistente la tratamente. Mierea MGO™ 550+ Nivel superior cu activitate foarte ridicată Se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente. Atenție: Vă recomandăm să folosiți factorul potrivit necesităților d-voastră. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic, când nu este necesar, poate duce în anumite cazuri la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului. Beneficiile Mierii de Manuka MGO™ 550+* Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Conținutul de Metilglioxal (MGO™) din acest tip de miere este de MGO™ 550+, adică minim 550mg/kg. Mierea de Manuka MGO™ 550+ are un nivel maxim de activitate. Aceasta se recomandă în cazurile unor infecții bacteriene foarte rezistente. Bacteriile rezistente supravieţuiesc în prezenţa antibioticelor şi continuă să se multiplice cauzând prelungirea afecţiunilor și în unele cazuri chiar decesul. Infecţiile cauzate de bacteriile rezistente necesită mai multă îngrijire, iar antibioticele alternative mai scumpe pot genera efecte secundare mai grave, de aceea Mierea de Manuka MGO™ 550+ poate fi un ajutor de nădejde chiar și în cazul unor afecțiuni atât de severe. Mierea de Manuka este eficientă în ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate: Imunitate: dureri de gât, febră, gripă și răceală, bronșită cronică, astm, sinuzită cronică, migrene, alergii, astenie, îmbunătățirea somnului, neutralizarea PH-ului, afte, sănătatea ochilor Sistem digestiv: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabilă de majoritatea ulcerelor stomacale), afecțiuni gastro intestinale, paraziți intestinali, gastroenterită Afecțiuni bacteriene: infecții cu stafilococ auriu, reducerea inflamațiilor, candidă, efect antibiotic, potențează acțiunea radioterapiei în tratarea unor forme de cancer, rinită, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, miros neplăcut al gurii, eliminarea plăcii dentare Îngrijire externă: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri de gradul I și II, leziuni, cicatrici, plăgi chirurgicale infectate, afecțiuni parodontale, gingivită, efect anticarii, ulcerații ale pielii, foliculită de la epilare sau bărbierit, înțepături insecte, herpes, iritație scutec Tratament cosmetic: riduri, acnee, puncte negre, căderea părului, păr uscat, mătreață. Administrare: Uz intern: 3 -4 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă. Nerecomandat copiilor mai mici de 12 luni. Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr. În general, recomandăm consumul de produse apicole copiilor peste 12 luni.Mod de păstrare: Se păstrează la loc uscat și răcoros, sub 25°C. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.Descoperă mai multe informații despre Mierea de Manuka de la ApiLand în următoarele articole:Mierea de Manuka - tratament naturist împotriva stafilococului auriu7 aspecte esenţiale de care să ţii cont când cumperi miere de ManukaSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăÎntrebări și răspunsuri despre mierea de ManukaMierea de Manuka, cel mai puternic aliat al unei imunități de fierProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier8 Probleme ale pielii pe care mierea de Manuka le amelioreazăTratament naturist pentru Helicobacter pylori cu miere de Manuka Mierea de Manuka - 7 beneficii ale acesteia pe care trebuie să le cunoști *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
5.0 / 5.0
1 Recenzie
Ce este mierea de Manuka? Mierea de Manuka, un produs unic în lume, este adunată şi preparată de albine din florile cu parfum proaspăt ale arbustului de Manuka (Leptospermum Scoparium), originar din Noua Zeelandă. Spre deosebire de alte tipuri de miere, mierea de Manuka este singura miere medicinală din lume, certificată și recunoscută de către autoritățile medicale, în urma numeroaselor studii științifice extrem de riguroase. Putem spune că mierea de Manuka este un medicament cu un mare avantaj pe care medicamentele de sinteză nu îl au: nu are efecte adverse. Datorită proprietăților antibacteriene ieșite din comun, mierea de Manuka este considerată cel mai puternic antibiotic natural cunoscut, având uneori o eficiență chiar și de 50 de ori mai mare decât a antibioticelor clasice din farmacii. Spre exemplu, capacitatea mierii de Manuka de a distruge bacterii precum Staphylococcus aureus sau MRSA este mai mare decât a antibioticelor care se folosesc de obicei. Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare. MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. Astfel avem: Mierea MGO™ 100+ Nivel de întreținere Este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată (răceli, dureri de gât etc.) Mierea MGO™ 250+ Nivel util Este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi. Mierea MGO™ 400+ Nivel extra cu activitate ridicată Se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care sunt rezistente la tratamente. Mierea MGO™ 550+ Nivel superior cu activitate foarte ridicată Se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente. Atenție: Vă recomandăm să folosiți factorul potrivit necesităților d-voastră. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic, când nu este necesar, poate duce în anumite cazuri la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului. Beneficiile Mierii de Manuka MGO™ 550+* Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Conținutul de Metilglioxal (MGO™) din acest tip de miere este de MGO™ 550+, adică minim 550mg/kg. Mierea de Manuka MGO™ 550+ are un nivel maxim de activitate. Aceasta se recomandă în cazurile unor infecții bacteriene foarte rezistente. Bacteriile rezistente supravieţuiesc în prezenţa antibioticelor şi continuă să se multiplice cauzând prelungirea afecţiunilor și în unele cazuri chiar decesul. Infecţiile cauzate de bacteriile rezistente necesită mai multă îngrijire, iar antibioticele alternative mai scumpe pot genera efecte secundare mai grave, de aceea Mierea de Manuka MGO™ 550+ poate fi un ajutor de nădejde chiar și în cazul unor afecțiuni atât de severe. Mierea de Manuka este eficientă în ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate: Imunitate: dureri de gât, febră, gripă și răceală, bronșită cronică, astm, sinuzită cronică, migrene, alergii, astenie, îmbunătățirea somnului, neutralizarea PH-ului, afte, sănătatea ochilor Sistem digestiv: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabilă de majoritatea ulcerelor stomacale), afecțiuni gastro intestinale, paraziți intestinali, gastroenterită Afecțiuni bacteriene: infecții cu stafilococ auriu, reducerea inflamațiilor, candidă, efect antibiotic, potențează acțiunea radioterapiei în tratarea unor forme de cancer, rinită, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, miros neplăcut al gurii, eliminarea plăcii dentare Îngrijire externă: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri de gradul I și II, leziuni, cicatrici, plăgi chirurgicale infectate, afecțiuni parodontale, gingivită, efect anticarii, ulcerații ale pielii, foliculită de la epilare sau bărbierit, înțepături insecte, herpes, iritație scutec Tratament cosmetic: riduri, acnee, puncte negre, căderea părului, păr uscat, mătreață. Administrare: Uz intern: 3 -4 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă. Nerecomandat copiilor mai mici de 12 luni. Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr. În general, recomandăm consumul de produse apicole copiilor peste 12 luni.Mod de păstrare: Se păstrează la loc uscat și răcoros, sub 25°C. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.Descoperă mai multe informații despre Mierea de Manuka de la ApiLand în următoarele articole:Mierea de Manuka - tratament naturist împotriva stafilococului auriu7 aspecte esenţiale de care să ţii cont când cumperi miere de ManukaSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăÎntrebări și răspunsuri despre mierea de ManukaMierea de Manuka, cel mai puternic aliat al unei imunități de fierProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier8 Probleme ale pielii pe care mierea de Manuka le amelioreazăTratament naturist pentru Helicobacter pylori cu miere de Manuka Mierea de Manuka - 7 beneficii ale acesteia pe care trebuie să le cunoști *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.