Sari la conținut
50 de lei REDUCERE la comenzi de minimum 350 lei cu codul SCHOOL50
50 de lei reducere la comenzi de 350 lei cu codul SCHOOL50
Produse apicole certificate ECO ApiLand

Certificari ECOCERT

ECOCERT este o organizație de certificare ecologică, fondată în Franța în 1991. Are sediul în Europa și efectuează inspecții în peste 80 de țări, făcând-o una dintre cele mai mari organizații de certificare ecologică din lume. Ministerul Agriculturii și Comisia Europeană susțin ECOCERT în dezvoltarea agriculturii ecologice.

Domeniul de activitate al organismului de control este certificarea produselor agroalimentare ecologice, proces care include: inspecţia tehnologiilor de cultură a plantelor, inspecţia tehnologiilor de creştere a animalelor, inclusiv apicultură şi acvacultură, inspecţia colectării plantelor din flora spontană, inspecţia unităţilor de procesare a produselor agroalimentare ecologice (vegetale şi animale), inspecţia activităţii de comercializare/ import/ export al produselor agroalimentare ecologice.

La ce folosesc certificatele emise de Ecocert?

Scopul certificatelor Ecocert este oferirea garanţiei că produsele inspectate sunt eco, adică sunt în conformitate cu reglementările în vigoare privind agricultura ecologică.

Ecocert desfăşoară activitatea de inspecţie şi certificare într-un mod independent, transparent şi credibil pentru consumator.

Produsele apicole ApiLand sunt certificate de Ecocert. Vezi mai jos certificatul de conformitate.

Articolul anterior Care este diferenta dintre Organic, BIO sau ECO?
Articolul următor Garanția calității Manuka MGO™ de la ApiLand