Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
ApiLand, mereu alaturi de cei care isi doresc un stil de viata sanatos

ApiLand, mindig azokkal, akik egészséges életmódra vágynak

Cégünk, az ApiLand tegnap este egy új találkozón volt jelen az egészséges életmódra vágyókkal. A világ már megszokta, hogy jelen vagyunk ezeken a találkozókon, és nagyra értékeli, hogy mindig releváns információkkal érkezünk.

Soha nem volt szebb és melegebb az ősz, így... a Romániai Vegetáriánusok Szövetsége által szervezett találkozó is a szabadban zajlott, mégpedig a Piata Romana-i Boheme Cafe és Bistro egyedülálló teraszán (Str. Caderea Bastiliei, 11. sz., Bukarest, az ASE épületével szemben), miután az este elhaladt a város felett.

A kiválasztott dokumentumfilm egy különleges film volt, amely nemcsak az egészséges táplálkozás témájával foglalkozik, hanem egy konkrét példával is szolgál, amelyben az egyszerű étrendváltás, az általunk általában fogyasztott káros élelmiszerek egyszerű lemondása vezet a egy egyre elterjedtebb betegség gyógyítása, különösen az Amerikai Egyesült Államokban, ahol szinte minden ételt édesítenek: a cukorbetegség. A film a "Simply Raw: Reversing Diabetes in 30 Days" (Simply Raw: Reversing Diabetes in 30 Days) címet viseli, és 2008-ban készült. Ennek a dokumentumfilmnek a központi alakja, Dr. Cousins ​​úgy véli, hogy bolygónk manapság a krónikus betegségek válságában van, amelyek egyre inkább terjednek és terjednek. többet, nagy sebességgel. És az egyik legsúlyosabb ilyen betegség a cukorbetegség – ma több mint 250 millió embert érint világszerte. Úgy tartják, hogy az Amerikai Egyesült Államokban a 2000. év után született gyermekek közül minden harmadik szenved cukorbetegségben.

Az American Diabetes Association álláspontja szerint "a cukorbetegség krónikus betegség, amely nem gyógyítható". De Dr. Cousins, egy könyv szerzője erről a témáról: "Van gyógymód a cukorbetegségre" máshogy hitt, ezért egy speciális, 30 napos gyógymódra gondolt ennek a szörnyű betegségnek a kezelésére. A betegek elszigetelődnek családjaiktól, barátaiktól, valamint az élelmiszerboltok csábításaitól, és mindvégig szigorú, vegetáriánus étrendet követnek, kizárólag természetes, egészséges ételekkel, készítményekkel, amelyeket nem melegítenek 47 fok fölé. Elképesztő módon a betegek többsége néhány napos diéta után lemond az inzulinról! Másoknál a folyamat hosszabb ideig tart, de végül a 2-es típusú cukorbetegek mindegyike meggyógyul. Egy másik hivatalos hang, amely a dokumentumfilmben hallható, Fred Bisci táplálkozási szakértőé.

Ebből az alkalomból cégünk, az ApiLand Erdély domb- és hegyvidéki méhészeti termékeinek kóstolóján volt jelen. Örömmel tapasztaltam, hogy a jelenlévők közül sokan el voltak ragadtatva a nyers ApiLand pollen ízétől, és felfedeztek egy kivételes terméket - az ApiLand legelőt , a méhkenyeret, amiről nem sokat tudtak.

Szeretettel várunk az alábbi rendezvényeken, ahol minőségi méhészeti termékekkel bemutatókat, kóstolókat szervezünk! Várjuk Önt, hogy fedezze fel egészséges és jó termékeinket!

Cégünk, az ApiLand Vel Pitar - Painea Grahammel és a Republica Bio-val közösen támogatja a Román Vegetáriánus Szövetség által szervezett rendezvényeket, ahová természetesen nem csak a vegetáriánusokat hívják, hanem mindazokat, akik egészséges életmódra vágynak!

Ha egészséges életre vágyik és harmonikus életmódra vágyik és hisz a méhészeti termékek jótékony erejében, akkor a www.apiland.ro oldalon vagy telefonon várjuk szaktanácsadással, hogy melyik méhészkedés illik hozzád. 0371.78.00.78.

Mivel a cukorbetegség valóban probléma, sajnos aktuális, és egyre többen szembesülnek vele, szeretnénk emlékeztetni a méhpempő egészségügyi előnyeire, amely hasznos lehet azok számára, akik 2-es típusú cukorbetegséggel küzdenek.

Előző cikk 4 kötelező méhészeti termék az ünnepi poggyászban