Ugrás a tartalomra
Skincare cu Me | Today

Bőrápolás velem | Ma

A kozmetikumok segítségével me | ma bőre visszanyeri ragyogását, és minden nap élvezni fogja néhány pillanatnyi kikapcsolódást. A hatékony tisztító és hidratáló rutin elengedhetetlen a bőrproblémák megelőzéséhez.

Olvasási idő: 3 perc

én | ma családi vállalkozásként indult, amikor Michael Kerr és felesége, Nikki úgy döntöttek, hogy minden tekintetben egészséges életmódot folytatnak. A sportolás és a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett rájöttek, hogy a bőrön keresztül nagyon sok mérgező anyag szívódik fel a szervezetbe, és elkezdték figyelmüket a kozmetikai termékek felé fordítani. Mivel a piacon lévő kozmetikumok többsége túl kevés természetes összetevőt tartalmazott, ketten úgy döntöttek, hogy kutatásba kezdenek, és olyan kozmetikumokat fejlesztenek ki, amelyek mind a bőr, mind a környezet számára kímélőek. Nem sokkal később elindították a me | sorozatot ma , amely igazi sikernek örvend.
 

Jövőd titka a napi rutinodban rejlik.

Az alapítók a me | Michael és Nikki ma ragaszkodnak ahhoz, hogy minden nőt meggyőzzenek arról, hogy az egészséges bőrhöz elengedhetetlen az igényeihez igazodó napi bőrápolási rutin kialakítása.

A bőrproblémák megelőzésének kulcsa a hatékony tisztítási és hidratálási rutin alkalmazása, amelyek továbbra is fennállnak, nagyon rövid időn belül azonosítani és kezelni tudjuk őket.

Infografika-bőrápoló-kozmetika

A napi bőrápolás másik fontos előnye, hogy tud egy kis időt szánni önmagára. Minden nap szánjon néhány elengedhetetlen percet a kikapcsolódásra és az önápolásra. Egyszerűen egy tisztítóval , tonikkal és hidratálóval kezdődik, és közben további termékeket is hozzáadhat, amelyekre a bőrének szüksége van. Ne felejtse el, hogy bőre folyamatosan változik, ezért a napi ápolási rutint az igényeihez kell igazítani.

EnrichMe+

A termékek me | Ma minden bőrtípusra alkalmasak, és ideálisak a tökéletes bőrápolási rutin megalapozásához.

Ha az EnrichMe+-ról beszélünk, akkor kilenc tápanyag keverékét értjük, amelyek szeretik a testet és különösen a bőrt. Egy tökéletes recept alapját képezik számomra | kozmetikumok ma , amely belülről kifelé hidratálja a bőrt.

Az EnrichMe+ természetes növényi ginkgobilobát, szőlőmagot, szibériai ginzenget és áfonyát tartalmaz, amelyek tele vannak vitaminokkal és esszenciális zsírsavakkal, amelyek mélyen táplálják és helyreállítják a bőr ragyogását. Olyan erős antioxidánsokat is tartalmaz, mint a Q10 koenzim, E-vitamin és C-vitamin, amelyek segítenek megvédeni a bőrt és támogatják a szabad gyökök elleni küzdelmet. Végül a B3- és B5-vitaminok tökéletesen kiegészítik az EnrichMe+ anyagkomplexum hatását, segítenek kiegyenlíteni a bőrtónust és hidratálást biztosítanak.

Soha nem késő elkezdeni egy bőrápolási rutint, és a Women's Daily Cleanser, Toner és Moisturizer tökéletes triót alkotnak. Innentől kezdve egyszerűen hozzáadhatja kedvenc termékeit, vagy váltogathatja őket attól függően, hogy mi áll a legjobban az Ön és bőre számára.

A bőröd számára nyújtott előnyökön túlmenően még sok más oka van annak, hogy az én kozmetikumokat válassza ma pl .:

  • Ők vegánok
  • Állatokon nem tesztelték
  • Nem tartalmaznak: parabéneket, SLS-t, triklozánt, ftalátokat, ásványi olajokat, petrolátumot, edtát, dea-t és szilikont.
  • Újrahasznosítható csomagolással rendelkeznek

Teremtsd meg a jövődet, vigyázz magadra!

őrizd meg a szépséged-kozmetikumokat

Források:

https://www.metoday.com/blogs/articles/explaining-enrichme

https://www.metoday.com/pages/story

https://www.metoday.com/blogs/articles/welcome-to-me-today

Előző cikk 9 módszer a nyers méz megkülönböztetésére a hamis méztől