Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
Top patru produse apicole care ne ajută să ne menținem sănătatea pe timp de vară

A legjobb négy méhészeti termék, amelyek segítenek megőrizni egészségünket a nyáron

Az már bebizonyosodott, hogy nyáron boldogabbak vagyunk. Hogyan is fogadhatnánk a szép nyári napokat, ha nem jókedvvel és hercegi gondolatokkal? Mivel a nyári szezonra minden tervenket szeretnénk megvalósítani, ezért nem árt ügyelni arra, hogy elkerüljük az erre az időszakra jellemző egészségügyi problémákat. Milyen óvintézkedéseket tesz? Tudja meg, hogyan segítenek az ApiLand méhészeti termékek a leggyakoribb betegségek megelőzésében és kezelésében, amelyekre ebben a meleg évszakban hajlamosak vagyunk.

Mivel a nyár nem csak szórakozással és nyaralással jár, tisztában kell lennünk azokkal a veszélyekkel, amelyeknek kitesszük magunkat a hőség és a tűző napsütés miatt. A leégés, bőrgyulladás vagy napszúrás csak néhány a nyáron előforduló állapotok közül. De a száraz és vízhiányos bőr, a duzzadt lábak, a hő okozta pattanások és az energiahiány a leggyakoribb problémák, amelyekkel szembesülünk. Ezek bármelyike ​​testi és lelki kényelmetlenséget is okoz számunkra, és megakadályozza, hogy tevékenységünket harmonikusan végezzük. Éppen ezért bölcs dolog megelőzni az ilyen helyzeteket. És hogyan előzhetnénk meg jobban, mint a természetes gyógymódok segítségével?

Mivel nem mindig könnyű kiválasztani a megfelelő terméket ezeknek a problémáknak a megelőzésére vagy megszüntetésére, úgy gondoltuk, hogy megkönnyítjük a keresést, és kiválasztunk néhány méhészeti terméket, amelyek segítenek megelőzni vagy megszüntetni ezeket a problémákat.

Fedezze fel az ApiLand méhészeti termékeket, amelyeknek kéznél kell lennie, hogy teljes mértékben élvezhesse mindazt, amit a nyár jelent :

  1. Tiszta bio méhpempő

A hosszú nyári napok arra ösztönöznek bennünket, hogy minél több tevékenységbe kapcsolódjunk be, ezért egyik oldalról a másikra futva kockáztatjuk, hogy a legfontosabb pillanatokban fáradtnak és kiszáradtnak érezzük magunkat. Ahhoz, hogy mindig formában legyünk, szükségünk van olyan kiegészítő energiaforrásokra, mint például a méhpempő .

Minden reggel 1-2 g tiszta méhpempő elfogyasztásával biztosítod a napi energiaadagodat. Mivel gazdag B-vitamin komplexben, ez a termék jelentős koncentrációban tartalmaz tiamint (B1-vitamint), amely a szénhidrátokat energiává alakítja.

Az író másik fontos összetevője a 10HDA, az Omega 3 családból származó sav, amely biztosítja az agy megfelelő működését, amelyet az acetilkolin is támogat – az idegimpulzusok továbbításában szerepet játszó neurotranszmitter.

A tiszta méhpempő összetételében található kollagén segít a sejtek helyreállításában és rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek, amely visszanyeri természetes fényét és lassítja az öregedési folyamatokat.

Fontos tudni, hogy szervezetünk nem képes mindezeket az elemeket önmagában szintetizálni, ezért felelősek vagyunk azok táplálékkal történő bejutásáért a szervezetbe.

A méhpempő a következőképpen segíthet ebben:

A méhpempő vagy a fiatalság elixírje a munkásméhek által kiválasztott halványsárga anyag, amely a királynő kizárólagos tápláléka. Vitaminok és ásványi anyagok komplexe, magas kollagén tartalommal, a méhpempő biztosítja a kaptárkirálynő számára a napi tápanyagok bevitelét, amelyek a szúráinál akár 50-szer hosszabb élethez szükségesek.

Az idők során számos tanulmányt végeztek, amelyek kimutatták, hogy vegyületeinek köszönhetően a méhpempő számos előnnyel jár az emberi szervezet számára is.

7 ok, amiért érdemes méhpempőt fogyasztani nyáron:

  • Több energiát és vitalitást kölcsönöz a testnek, így képes leszel szembenézni a dolgos napirenddel

  • Megszünteti a stresszt és a fáradtságot

  • Megakadályozza a bőr öregedését

  • Segít a sebek gyors gyógyulásában

  • Antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatása van

  • Javítja az általános energiaszintet

  • Növeli az immunitást és a fizikai és intellektuális erőfeszítésekkel szembeni ellenállást

Dokumentálja magát a 11 TÜNET ÉS ÁLLAPOT, AMELYEKET NEM TUDTA, A KIRÁLYI TEJ JAVÍTÁSA -

  1. Nyers hegyi virágpor:

A haj mindig is a szépség alapeleme volt, de emellett egy csatorna is, amelyen keresztül energiák keringenek testünk felé és testünkből egyaránt. Éppen ezért a haj megjelenése sokat elárulhat a szervezet belső egészségéről.

A haj szépségének fontosságának tudatában, hogy kiemeljük varázsát, egy sor olyan eljáráshoz folyamodunk, amelyek idővel károsítják azt. A fehérítés, festés, formázás, ismételt és hosszan tartó napozás során mindig ki van téve az egészségét befolyásoló agresszióknak.

Főleg nyáron a gyorsabb növekedés ellenére hajunk sokkal szárazabb és kiszáradtabb lehet, mint más évszakokban, így hajlamosabb a töredezésre vagy hullásra. A kellemetlenségek elkerülése érdekében a következőket kell tudnia:

A vitaminok és ásványi anyagok tartós bevitele a szervezetben serkenti a keratin, a hajképződésért felelős fehérje termelődését. Ahhoz, hogy szervezetünk ezt a fehérjét termelje, C-vitaminra, cinkre, szelénre, vasra és zsírsavakra, fejbőrünk védelméhez pedig E-vitaminra van szüksége.

A jó hír az, hogy mindezek az elemek megtalálhatók a nyers hegyi virágpor összetételében.

Tudtad, hogy ez a szuperélelmiszer tartalmazza az emberi testet alkotó összes kémiai elemet? Nos, ez az oka annak is, hogy a pollenben minden, a szervezet jó működéséhez szükséges tápanyagot megtalálunk, és virágeredettől függően bizonyos specifikus elemeket tartalmaz, amelyek bizonyos állapotok kezelésére ajánlják.

A Raw Mountain Flower pollen gazdag B2-, B8-, C- és E-vitamint, cinket, szelént és természetes antioxidánsokat tartalmaz, amelyek számos tulajdonsággal rendelkeznek:

  • Élénkíti a testet és segít megőrizni a kellemes összképet

  • Életet, fényt és volument ad a hajnak

  • Növeli a köröm erejét

  • Megakadályozza a bőr öregedését a szabad gyökök ellen hatva

  • Hozzájárul a kollagén képződéséhez

  • Védi a bőrt a kiszáradástól, feszesebbé teszi

  • Védi a szervezetet az oxidatív stressz ellen

Olvassa el, mi a 7 ok a nyers ApiLand töltelékek fogyasztására

  1. Nyers cseresznye virágpor

Ha a személyes higiéniáról van szó, a kézhigiénia messze a legfontosabb. A kezek a mi névjegykártyáink. A tiszta és ápolt kezek amellett, hogy nagyobb önbizalmat keltenek, a szépség mutatói is.

A nyári szezonban a kezek bőre és implicit módon a körmök is hajlamosak egy sor betegségre, amelyek befolyásolják az egészségüket, a leggyakoribb állapot a köröm gombásodása. Hogyan lehet felismerni ezt az állapotot, és hogyan terjed? Nos, ha azt veszi észre, hogy a körme megvastagodik és törékennyé válik, elveszíti fényét, akkor aggódnia kell. A körömben nagy valószínűséggel gombás fertőzés alakult ki, amelyet nedves helyről kapott: szaunából vagy közös zuhanyzóból, például a medencénél vagy idegen személyes higiéniai eszközök használatával.

Az erős, egészséges és fényes körmök élvezetéhez fontos a keratin termelődését elősegítő vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag étrend. Amellett, hogy ez a fehérje felelős a hajtermelésért, a körmök egészségéért is felelős.

A nyers cseresznye pollen összetételében minden lényeges elemet tartalmaz ahhoz, hogy körmeit és kezét megóvja a szabad gyökök hatásától. A C-vitaminban gazdag nyers cseresznye virágpor erőteljes antioxidáns hatással bír, amely az öregedési folyamatok ellen küzd azáltal, hogy segíti a kollagéntermelést.

A nyers cseresznye pollen összetételének másik fontos összetevője a B9-vitamin - folsav (vagy folsav). Terhes nők esetében a magzat idegrendszerére hat, hozzájárulva annak harmonikus fejlődéséhez.

A nyers cseresznye pollen fő előnyei:

  • Tonizálja, erősíti és energetizálja a testet

  • Segít eltávolítani a méreganyagokat a szervezetből

  • Jótékonyan hat a vesék és a hólyag tisztítására

  • Segít megőrizni a bőr, a haj és a körmök fiatalos és egészséges megjelenését

  • Javítja a termékenységet és védi az embriót

cseresznye virágpor és hegyi virágok

Ismerje meg a rendelkezésre álló 14 nyers pollen mindegyikét!

  1. Méh tonik

Amikor a fáradtság megtelepszik a testben, nincs sok hely a jókedvnek. Akár nyaralunk, akár dolgozunk, a napi tevékenységeink apránként kimerítenek bennünket. És mivel ez egy olyan jelenség, amellyel szinte naponta szembesülünk, egy bizonyos ponttól kezdve hajlamosak vagyunk megszokni ezt az állapotot, és nem tulajdonítunk neki jelentőséget, azt gondolva, hogy ez egy normális állapot. De idővel érezni fogjuk a hatását.

A fáradtság három típusát különböztethetjük meg a tünetek időtartama szerint: közelmúltbeli (egy hónapnál rövidebb) fáradtság, elhúzódó ( egy hónapnál tovább tartó) és krónikus fáradtság (hat hónapnál tovább).

Mindezek közül a fáradtság legsúlyosabb formája a krónikus, mert a gyors és intenzív kimerültség megakadályozza, hogy normálisan végezzük tevékenységünket. Ha már kialakult, a fáradtság befolyásolja koncentrációs képességünket, destabilizál érzelmileg, és csökkenti a tevékenység megkezdésének vagy fenntartásának képességét.

Ez a jelenség igazi bomlasztó tényező a mindennapokban, és a dolgok gördülékeny lebonyolítása érdekében meg kell szüntetni. De hogyan csinálod? Gondolt már arra, hogy kipróbálja a Méhész tonikot? vagy Royal Tonic az ApiLandtől? Ha még nem tette meg, most el kell kezdenie.

A 12 grammos kis ampullák a kaptár leghasznosabb termékeiből készült koncentrált keveréket tartalmaznak. Tiszta méhpempő , nyers méz , propolisz , nyers virágpor és tisztított víz – mindezt megtalálja a Méhész Tonic ampulláiban. Ha jobban szereti a ginzenget, megtalálhatja a Royal Tonic összetételében, tiszta méhpempővel és nyers mézzel keverve.

Tudjon meg mindent az immunitásról és a méhészeti termékekről!

Két ampulla ezekből a kaptárból származó finomságokból a szervezet napi energiaszükséglete.

Ezek a termékek segítenek Önnek:

  • Növelje szervezete energia- és vitalitásszintjét

  • Az immunrendszer erősítése

  • Stimulálja az agyi aktivitást

  • Küzdj a stressz, a fáradtság és az álmatlanság ellen

  • Javítsa a memóriáját

  • Védje a szervezetet a vírusoktól és fertőzésektől

  • Neurózis, depresszió, neuraszténia kezelése

Ha nem Ön, hanem gyermeke küzd ilyen problémákkal, a Junior Tonic a tökéletes orvosság számára. A vitaminok és ásványi anyagok természetes koktéljaként ezt a terméket kifejezetten a gyermekek igényeinek kielégítésére fejlesztették ki. A junior tonik ampullák tiszta méhpempőt, nyers virágport, nyers mézet, propoliszt és narancslevet tartalmaznak a kicsik által kedvelt íz érdekében.

Napi egy ampulla ebből a méhészeti termékkeverékből segít, hogy gyermeke visszanyerje életkorának megfelelő energiát, és élvezze a nyarat. Ezenkívül a Junior Tonic erősíti az immunrendszerét, megvédi szervezetét a vírusoktól és fertőzésektől. Így a nyár végén gyermeke készen áll arra, hogy visszatérjen a társadalomba, iskolába, óvodába, és nyugodtabb lesz, ha tudja, hogy minimális a betegség esélye.

Szóval, élvezzük a nyarat, ezeket a méhészeti termékeket és előnyeiket.

Jean Jacques Rousseau azt mondta: "Tanulmányozza a természetet, és kövesse azt az utat, amelyet mutat." A méhek már megtették ezt, és ennek eredményeként csodálatos méhészeti termékekkel ajándékoztak meg minket. Bízol a természetben? Mi igen . És örülünk, hogy neki köszönhetően megoldásokat és válaszokat adtunk az időszak leggyakrabban feltett kérdésére: " Hogyan legyen több energiánk a nyáron?".


Ha többet szeretne megtudni az ApiLand méhészeti termékeinek teljes kínálatáról, kérjük, kattintson IDE , és rendelése előtt javasoljuk, hogy ellenőrizze a Különleges akciók kategóriát is . A gyermekméhészeti részlegben összegyűjtöttük a kaptár legjobbjait a fiatalabbik számára.

Milyen termékeket választhat még az ApiLand kaptárból a sikeres nyaraláshoz? Nézd meg ezt a videót.

Előző cikk 4 kötelező méhészeti termék az ünnepi poggyászban