Ugrás a tartalomra

Rólunk

100%-ban román márka vagyunk, és a méhészeti termékek legváltozatosabb kínálatát kínáljuk Romániában. Küldetésünk a méhészeti termékek, különösen a romániai termékek terápiás értékeinek népszerűsítése, hogy a fogyasztók helyesen értékeljék azokat.

Az ApiLand története 2002-ben kezdődik azzal a törekvéssel, hogy új perspektívákat kínáljon a táplálkozás területén. Kinek? Mindazoknak, akik a feldolgozatlan, nyers termékek fogyasztásán alapuló egészséges életmódot folytatják, pontosan úgy, ahogy a természet adja. Ha megtaláltad magad a leírásban, akkor közénk tartozol, és üdvözöljük az ApiLand közösségben.

Az ApiLand csapatának bemutatása

Az ApiLand márka mögött minket, egy maroknyi embert talál, akik a természet és a méhek teljes tiszteletben tartásával dolgoznak. Tudjuk, hogy a méhészeti termékek nem hiányozhatnak az étrendből, és mi segítünk kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő méhészeti termékeket.

Call Center csapatunk alig várja, hogy üdvözölhesse Önt az ApiLand közösségben, és megadhassa a szükséges támogatást, hogy velünk maradhasson.

A marketingcsapat naprakészen tartja, hogy mi történik a kaptárban, és gondoskodik arról, hogy értékes információkat osszon meg az online áruházunkból megrendelt méhészeti termékekről. Irina, Andra és Manu meghívja Önt a Facebookon , az Instagramon , a Youtube-on , a TikTokon , a Pinteresten vagy a Linkedinen , hogy érdekes témákat fedezzen fel a méhek világából, de megismerje a méhészeti termékek által kínált előnyöket is. Időnként közvetlenül a postaládájába küldök híreket az akciókról.

A beszerzési osztályon dolgozó srácok rendelkeznek azzal a szakértelemmel, hogy felismerjék a minőségi méhészeti termékeket. Biztosítják az ApiLand katalógusban szereplő összes termék minőségi választékának folyamatosságát, ismerik az egyes virágporok betakarítási időszakát, megjelenésük, színük és ízük alapján azonosítják virágeredetüket.

Sőt, Remus és George ismerik a kíméletes méhészet és a méhészeti technológiák jó gyakorlatait, és segítik a méhészeket szenvedélyük kibontakoztatásában. Évek óta sikeresen irányítja őket az öko/bio méhészet gyakorlata felé.

Az ApiLand termékek minőségellenőrzése kollégáink, Etelka és Mihaela felügyelete alatt történik. Követik a technológiai folyamat minden lépését, elemzik az alapanyagok minőségét, és gondoskodnak arról, hogy csak a mi résünkre jellemző szabványoknak megfelelő termékek kerüljenek ki az ApiLand raktárából.

Csomagjait Crina, Monica vagy Bogdan készíti el. Ők a legképzettebb kollégák, és minden alkalommal szeretettel készítik el megrendelését.

Crina a csapat lelke, mindig vidám, figyelmes és dolgozni akaró, és jó csapatot alkot Bogdannal és Monicával.

Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a könyvelő lányokkal: Magda és Simona. Szeretik a számokat, a jelentéseket, szorgalmasak és szigorúak.

Az ApiLand pénzügyi részlege jó kezekben van.

Menedzsment

Itt az ideje, hogy találkozzunk az ApiLand alapítójával, Ovidiu Bodeával, aki feleségével, Rékával együtt gondoskodik a cégen belüli dolgok gördülékeny lebonyolításáról. Ők kezelik az ApiLand legfontosabb erőforrását – A CSAPATOT.

ApiLand a médiában

ApiLand - a Bukaresti Értéktőzsde által kezdeményezett Made in Romania projekt döntőse

Lehetetlen egy vállalkozást a siker útjára vinni egy csapat segítsége és támogatása nélkül. Az, hogy a Bukaresti Értéktőzsde által kezdeményezett Made in Romania projekt döntősei közé kerültünk, az ApiLand mögött álló embereknek köszönhető! Gyönyörű, kedves, szorgalmas, barátságos, profi emberek!

Iratkozz fel a BZZ-levélre