Sari la conținut
Cură de răsfăț - 3 rețete cosmetice cu lăptișor de matcă pur

Cură de răsfăț - 3 rețete cosmetice cu lăptișor de matcă pur


Lăptișorul de matcă pur
este un supliment alimentar cu multiple calități curative spectaculoase, însă s-a dovedit a fi și unul dintre cele mai eficiente tratamente cosmetice pure, bio. Încearcă acum aceste reţete cosmetice cu lăptișorul de matcă pur, care te vor ajuta să menţii aspectul sănătos şi frumos al tenului, părului şi mâinilor!

Aceste rețete cu lăptișorul de matcă pur pentru ten, păr și mâini sunt ușor de realizat acasă şi au efecte benefice vizibile imediat. Pentru rezultate optime e recomandat să fie realizate o perioadă mai îndelungată, pentru că epiderma are nevoie de timp pentru a absorbi și a se folosi de toate elementele nutritive pe care lăptișorul de matcă pur le conține.

Măști pentru ten cu lăptișor de matcă pur


Lăptișorul de matcă pur
poate să fie folosit pentru toate tipurile de ten, în combinații diferite cu alte produse, în funcție de tipul de ten al fiecăreia dintre noi. E benefic pentru diverse afecțiuni, de la piele prea uscată și ternă, la iritații, riduri și aspect obosit. Lăptișorul de matcă pur ajută la regenerarea pielii, la revigorarea ei, datorită vitaminelor, mineralelor și nutrienților pe care-i conține.

Mască pentru ten normal

Amestecă o linguriță de lapte, o linguriță de miere crudă, două lingurițe de ceai de mușețel și un gram de lăptișor de matcă pur (o linguriță dozatoare). Aplică acest amestec bine omogenizat pe pielea curată, lăsă să acţioneze aproximativ 20 de minute și apoi clăteşte cu apă călduță.

Descoperă şi alte secrete de frumuseţe cu produse apicole!

Mască pentru ten gras

Amestecă o lingură de drojdie de bere proaspătă, două linguri de suc de grapefruit și un gram de lăptișor de matcă pur (o linguriță dozatoare). Aplică acest amestec pe pielea curată și lăsă să acționeze aproximativ 20 minute. Această mască va ajuta la normalizarea secreției de sebum.

Mască pentru ten uscat

Amestecă o linguriță de miere crudă, o linguriță de iaurt, o linguriță de făină de mălai și un gram de lăptișor de matcă pur. Aplică acest amestec bine omogenizat pe pielea curată, lăsă să acţioneze aproximativ 20 de minute și apoi clăteşte cu apă călduță. Această mască va revitaliza și hidrata tenul uscat.

lansare-laptisor-matca

Mască pentru păr cu lăptișor de matcă pur


Lăptișorul de matcă pur
conține elemente care ajută la regenerarea firului de păr, iar aminoacizii aflaţi în compoziţia sa revigorează scalpul și ajută la prevenirea căderii părului. Masca cu lăptișor de matcă pur pentru păr normal redă strălucire părului, are efect anti-mătreață, hidratând totodată scalpul și firul de păr.

Pentru a prepara această mască vei avea nevoie de: o linguriță ulei de ricin, unul sau două gălbenușuri proaspete, două grame de lăptișor de matcă pur.

Amestecă bine aceste ingrediente într-un bol și se aplică masca pe părul proaspăt spălat, înfășoară părul într-un prosop și lasă masca să acționeze între 30 și 60 de minute, după care mai spală o dată cu șampon și clătește bine părul.

Scrub pentru mâini cu lăptișor de matcă pur


Lăptișorul de matcă pur
are o formulă de compuși care hidratează mâinilor uscate şi aspre, combate petele de îmbătrânire, reducând apariția hiperpigmentării și a neplăcerilor cauzate de soare. Tratamentele pentru mâini cu lăptișor de matcă pur au un efect intens, protejând pielea și prevenind uscarea și crăparea acesteia şi întărind, totodată, unghiile împotriva ruperii și exfolierii.

Pentru acest scrub vei avea nevoie de: o lingură de miere crudă, o lingură de ulei de măsline, o lingură de zaț de cafea și un gram de lăptișor de matcă pur (o linguriță dozatoare). Omogenizează bine acest amestec și masează mâinile cu el timp de 5-10 minute.

Ai grijă de sănătatea şi frumuseţea pielii şi părului tău utilizând în mod regulat maşti cosmetice cu lăptişor de matcă pur!


Descoperă Pachetul special Lăptişor de matcă pur convenţional 100 g + 25 g Gratis, perfect pentru clipele tale de răsfăţ!

Articolul următor Retete de masti cu laptisor de matca pentru tenul normal si mixt