Sari la conținut
Comenzile din campania aniversară suferă întârzieri la procesare și livrare | Îți mulțumim pentru răbdare!
Comenzile din campania aniversară suferă întârzieri la procesare și livrare | Îți mulțumim pentru răbdare!
Retete de masti cu laptisor de matca pentru tenul normal si mixt

Retete de masti cu laptisor de matca pentru tenul normal si mixt

Lăptişorul de matcă pur reprezintă un ingredient natural de nelipsit din măştile pentru tenul normal, având efect hidratant şi nutritiv. Încearcă aceste 5 măşti pentru tenul normal şi mixt cu lăptişor de matcă pur şi alte produse naturale!

Chiar dacă te bucuri de un ten normal, fără probleme, acest lucru nu înseamnă că pielea ta nu are nevoie de atenţie şi îngrijire adecvată. În timp, orice tip de ten se poate deshidrata, îşi poate pierde strălucirea şi elasticitatea şi, inevitabil, vor apărea ridurile. De aceea, este necesar să îţi îngrijeşti tenul în permanenţă, nu doar atunci când apar unele probleme.

Poţi să ajuţi tenul să fie sănătos şi să aibe un aspect frumos şi tânăr pentru cât mai mult timp, aplicând o dată pe săptămână o mască din ingrediente naturale, care să hidrateze şi să hrănească pielea de pe faţă, gât şi decolteu. Ingredientul natural de nelipsit din orice mască cosmetică este lăptişorul de matcă pur. Acesta este un produs apicol cu beneficii uimitoare asupra sănătăţii şi frumuseţii noastre.

Lăptişorul de matcă pur conţine numeroşi nutrienţi care ajută la regenerare – flavonoizi, acizi nucleici, acid decanoic, enzime şi hormoni, dar şi vitamine şi minerale, cum sunt vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, acetilcolină şi zinc. Acesta normalizează secreţia de sebum din zona T, hrăneşte şi hidratează tenul în profunzime şi contribuie la producerea de colagen, adică îl ajută să îşi păstreze elasticitatea şi aspectul tânăr şi frumos pentru cât mai mult timp.

Iată 5 reţete simple de măşti pentru tenul normal-mixt cu lăptişor de matcă pur şi alte ingrediente naturale.

Nu uita că înainte de a-ţi aplica o mască trebuie să-ţi cureţi bine tenul. Masca se aplică pe faţă şi pe gât, evitând zona ochilor.

1.Mască pentru ten normal-mixt cu lăptişor de matcă pur şi gălbenuş de ou

Ingrediente necesare:


Amestecă ingredientele într-un recipient de plastic sau ceramică până se omogenizează. Întinde masca pe faţă şi las-o să acţioneze timp de 30 de minute. Clăteşte cu apă călduţă.


2. Mască pentru ten normal-mixt cu lăptişor de matcă pur şi lapte

Ingrediente necesare:


Amestecă ingredientele într-un recipient până se omogenizează. Întinde masca pe faţă şi las-o să acţioneze timp de 20 de minute. Clăteşte cu apă călduţă.

5 REŢETE DE MĂŞTI CU LĂPTIŞOR DE MATCĂ PUR PENTRU TENUL NORMAL ŞI MIXT

3. Mască pentru ten normal-mixt cu lăptişor de matcă pur şi drojdie de bere

Ingrediente necesare:


Amestecă ingredientele până se omogenizează. Întinde masca pe faţă şi decolteu şi las-o să acţioneze timp de 30 de minute. Clăteşte cu apă călduţă.


Descoperă şi alte trucuri de frumuseţe cu produse apicole!


4. Mască pentru ten normal-mixt cu lăptişor de matcă pur şi ulei de măsline

Ingrediente necesare:


Amestecă oul cu uleiul de măsline până obţii o consistenţă asemănătoare cu cea a maionezei. Adaugă mierea crudă şi lăptişorul de matcă pur şi omogenizează. Aplică masca pe faţă şi gât şi las-o să actioneze cel puţin 30 de minute. Îndepărtează masca cu apă călduţă.

5. Mască exfoliantă cu lăptişor de matcă pur şi mălai

Ingrediente necesare:


Amestecă bine ingredientele într-o ceaşcă sau un castron mic. Umezeşte pielea şi aplică masca exfoliantă cu ajutorul unui disc demachiant sau a unei bucăţi de tifon. Masează pielea uşor cu mişcări circulare, insistând pe zona T (nas şi zona centrală a frunţii). Îndepărtează masca cu apă călduţă.

O piele răsfăţată cu lăptişorul de matcă pur este o piele fericită, care nu va întârzia să te răsplătească cu inegalabila ei strălucire, demnă de invidiat.

Articolul anterior Cură de răsfăț - 3 rețete cosmetice cu lăptișor de matcă pur
Articolul următor Retete de masti cu laptisor de matca pentru tenul gras