Sari la conținut
Comenzile din campania aniversară suferă întârzieri la procesare și livrare | Îți mulțumim pentru răbdare!
Comenzile din campania aniversară suferă întârzieri la procesare și livrare | Îți mulțumim pentru răbdare!
Harta feței - Ce afecțiuni pot să indice semnele de pe față?

Harta feței - Ce afecțiuni pot să indice semnele de pe față?

Atunci când corpul tău se confruntă cu o problemă, el încearcă imediat să-ți transmită semnale de alarmă. După ce ai interpretat corect aceste semnale, trebuie să începi să iei măsurile necesare pentru ca organismul tău să-și recapete echilibrul.

Primele semne ale afecțiunilor de care suferi apar pe față. De aici a fost dezvoltat conceptul de “Harta feței” care sugerează că anumite caracteristici și zone ale feței pot dezvălui indicii importante despre diverse afecțiuni medicale interne.

Iată ce spun semnele de pe fața ta:

Deasupra sprâncenelor

Zona de deasupra sprâncenelor este asociată cu funcționarea vezicii biliare și a ficatului, conform medicinei chineze. Erupțiile cutanate în această zonă ar putea semnala un consum excesiv de alimente procesate și grăsimi, în special cele prăjite. Poți ajuta procesul de detoxifiere al organismului și poți contribui la buna funcționare a ficatului prin consumul regulat de Păstură.

Frunte

Problemele la nivelul intestinului subțire și a vezicii biliare pot fi reflectate prin apariția coșurilor, iritațiilor sau eczemelor pe frunte. Consumul excesiv de grăsimi, alimente conservate, zahăr și alcool poate incetini digestia. Ridurile și liniile de pe frunte pot indica nivelul de stres și tensiune. Pentru a restabili echilibrul digestiv și funcționarea propice a vezicii biliare începe o cură cu Polen crud de Prun.

Între sprâncene

Erupțiile dintre sprâncene pot semnala probleme ale ficatului bazate pe consumul excesiv de alcool sau tutun, precum și alimente bogate în conținut caloric. Pentru a menține echilibrul, este recomandată reducerea acestor obiceiuri și introducerea activității fizice și a odihnei adecvate. Ficatul este singurul organ intern care se regenerează și îl poți susține prin consumul de Păstură.

Sub pleoapele inferioare ale ochilor

Cearcănele sau umflăturile sub ochi pot fi legate de probleme cu sistemul renal sau dezechilibre în funcționarea rinichilor. E momentul să încerci Polenul crud de Iarbă neagră, îngerul păzitor al rinichilor.

Partea superioară a obrajilor

Roșeața sau iritația în această zonă pot indica probleme ale plămânilor.

Acneea în această zonă poate fi legată de consumul excesiv de lactate sau probleme respiratorii. De ajutor în această situație este Polenul crud de Facelia, dar și Mierea de salcâm.

Nasul

Nasul roșu și iritat poate fi asociat cu probleme ale inimii. Polenul crud de Păducel ar trebui să fie nelipsit din congelator.

Punctele negre si coșurile pe nas pot indica exces de sebum sau probleme digestive.

Obrazul stâng

Obrazul stâng este în strânsă legătură cu ficatul, așa că evită consumul de alcool și de alimentele bogate în grăsimi dacă ți-au apărut coșuri în această zonă. O dietă sănătoasă care include și păstură la micul dejun, împreună cu un stil de viață echilibrat, îți vor ajuta ficatul să funcționeze cât mai bine.

Obrazul drept

În cazul în care îți apar frecvent coșuri pe obrazul drept, e posibil ca plămânii tăi să aibă nevoie de puțină atenție. Exercițiile cardio realizate cu regularitate, precum și exercițiile de respirație pot fi de mare ajutor pentru acest organ. De asemenea, excesul de zahăr se reflectă pe obrazul drept, semn că ar trebui să reduci porția zilnică pe care o consumi sau să o înlocuiești cu Polenul crud de Facelia sau chiar și Flori de munte.

Gura

Dacă sunt erupții sau iritații în jurul gurii, tot alimentația este de vină. Zona gurii este asociată cu intestinele și ficatul. Este recomandată limitarea alimentelor condimentate, prăjite și creșterea consumului de fibre, fructe, verdețuri și a Polenului crud de Trandafir sălbatic sau a Păsturii în miere.

Bărbia

Acneea sau iritațiile în această zonă pot fi asociate cu stres sau probleme ale stomacului. De vină ar putea fi alimentele bogate în zaharuri şi grăsimi, dar şi băuturile pe bază de cofeină şi de alcool. Toate acestea au un impact negativ asupra stomacului, lucru care se poate observa la nivelul feţei, în zona bărbiei. De asemenea, stresul şi nopţile pierdute afectează sistemul digestiv.

Soluţia: consumă cât mai multe fructe şi legume proaspete şi evită pe cât posibil a consumul în exces de alimente bogate în sare sau băuturile pe bază de cafeină. Un somn de calitate ajută şi el la refacerea mucoasei stomacale. Dar mai întâi de toate, apelează la ajutorul Mierii de manuka.

harta fetei

Este important să menționăm că semnele și modificările de pe față nu trebuie luate ca diagnostice definitive, ci mai degrabă ca indici care să te îndrume către o investigație medicală amănunțită. Dacă observi schimbări semnificative pe fața ta sau ai orice îngrijorare cu privire la starea ta de sănătate, este recomandat să consulți un medic sau un specialist pentru evaluare și tratament personalizat.



Surse:

https://www.healthline.com/health/face-mapping

https://merigold.co/blogs/news/learning-about-chinese-face-mapping

https://www.doctorulzilei.ro/harta-chinezeasca-a-fetei-dezvaluie-ce-parte-din-corpul-tau-este-bolnav-si-cum-sa-o-abordezi/

Articolul anterior ALIMENTATIA SANATOASA SE VEDE PE TEN
Articolul următor In trend: Cosmeticele cu miere Manuka MGO