Sari la conținut
ApiLand la Târgul Național al Mierii, 1 - 3 aprilie 2016

ApiLand la Târgul Național al Mierii, 1 - 3 aprilie 2016

Ne bucurăm să vă anunțăm că în zilele care urmează vă așteptăm cu mare drag la standul nostru din cadrul Târgului Național al Mierii.

În acest an se organizează a 14 – a ediție a acestui târg, deja o tradiție pentru țara noastră, un prilej extrem de potrivit pentru cei peste o sută de apicultori veniți din toate colțurile României să se întâlnească, să își prezinte oferta, să discute și să înțeleagă nevoile pieței. În același timp, este o ocazie bună pentru toți consumatorii de produse apicole pentru a găsi în același loc o diversitate extrem de mare a produselor cunoscute și apreciate, dar și game de produse noi.

APILAND LA T RGUL NAȚIONAL AL MIERII, 1 - 3 APRILIE 2016

ApiLand n-a lipsit de la nici o ediție a Târgului Național al Mierii, am avut în fiecare an standul nostru unde ne-a făcut și ne face mare plăcere să ne întâlnim cu parteneri și colaboratori, dar, mai ales, cu clienții noștri. Ne găsiți la standul 16, avem timp și ne e drag să vă povestim pe îndelete despre produsele noastre, despre noutăți, să vă oferim detalii și sfaturi privitoare la modul în care e bine să consumați produsele apicole. În fiecare an pregătim promoții pentru acest târg și încercăm să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri pentru a putea oferi de fiecare dată calitatea care ne caracterizează.

Târgul Național al Mierii 2016, editia a 14-a, va avea loc în perioada 1 - 3 aprilie 2016, pe platforma ACA / I.C.-D. Apicultură din București, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

Vă așteptăm cu mare drag! Standul 16!

APILAND LA T RGUL NAȚIONAL AL MIERII, 1 - 3 APRILIE 2016

Articol scris de Loredana Ionescu, ApiLand

Articolul anterior Martie cu aromă de mango
Articolul următor Mierea crudă de la ApiLand