Sari la conținut
20% REDUCERE LA TONICE APICOLE --> în perioada 01-16 iunie
20% REDUCERE LA TONICE APICOLE --> în perioada 01-16 iunie
Cum sa-ti cresti vanzarile magazinului naturist cu pana la 20% cu produse apicole

Cum sa-ti cresti vanzarile magazinului naturist cu pana la 20% cu produse apicole

“Produsele apicole şi produsele pentru imunizare
reprezintă 20% din totalul vânzărilor”

Mihai Bucuroiu, fondator şi director dezvoltare, magazin naturist online.

Produsele apicole reprezintă astăzi o bună sursă de venituri pentru tot mai multe magazine cu produse naturale. Află care sunt cele mai importante beneficii pentru afacerea ta dacă alegi să comercializezi produse apicole!

Produsele apicole nu reprezintă o descoperire a secolului 21, nici măcar a ultimilor 100 de ani. Sunt utilizate de oameni de mii de ani în prevenirea şi tratarea diferitelor afecţiuni şi pentru menţinerea unei stări de bine.

Cum au ajuns acestea să genereze astăzi asemenea vânzări pentru afacerile cu produse naturale?

În ultimii ani preocuparea oamenilor pentru o alimentaţie naturală şi un stil de viaţă sănătos a devenit tot mai mare, ceea ce a determinat o creştere a consumului de produse naturale şi, în mod firesc, şi a produselor apicole.

Bineînțeles și românii devin tot mai conştienţi de beneficiile produselor apicole pentru sănătate, prin urmare tot mai multe magazine fizice sau online îşi diversifică gama cu produse apicole pentru a răspunde cerinţelor clienţilor. Efectele benefice pe care clienţii le resimt în urma consumului de produse apicole au adus o serie de beneficii şi magazinelor de tip plafar, determinând în principal o creştere naturală a vânzărilor.
Haide să vedem care sunt cele mai importante beneficii pentru afacerile cu produse naturale.

CUPRINS


Beneficiile comercializării de produse apicole în magazinul tău naturist

1. Creşterea cifrei de afaceri

2. Profit avantajos

3. Rulaj bun al capitalului companiei

4. Frigidere şi congelatoare gratuite

5. Training gratuit pentru angajaţi

6. Promoţii şi campanii de reduceri speciale pentru magazinele partenere

7. Cea mai variată gamă de produse apicole din România

8. Produse 100% naturale, cu certificări ECO

Ce beneficii are magazinul tău dacă alegi să comercializezi produsele apicole ApiLand?


1. Creşterea cifrei de afaceri

O afacere de succes depinde foarte mult de noutatea pe care o aduce. De aceea, un antreprenor trebuie să se gândească foarte bine la produsele noi pe care le pune în magazin şi dacă acestea sunt de interes pentru clienţi. Produsele apicole au o cerere foarte bună pe piaţă şi înregistrează vânzări însemnate, atât în cadrul magazinului nostru online, cât şi în cadrul celor peste 500 de magazine partenere. Aducând pe rafturile magazinului tău produse apicole ApiLand îţi poţi creşte semnificativ cifra de afaceri, chiar cu până la 20%.

2. Profit avantajos

Este firesc ca vânzările crescute să îţi aducă profit, dar cât de avantajos este profitul în cazul produselor apicole? Preţul de achiziţie şi preţul mediu de vânzare al produselor apicole ApiLand îţi permit să ai o marjă de profit crescută, în comparaţie cu alte produse naturiste. Un astfel de exemplu sunt ceaiurile, care, de obicei, ocupă cel mai mult loc pe rafturile magazinelor de tip plafar şi care au o marjă de profit foarte mică. Aşadar, prezenţa produselor apicole ApiLand pe rafturile magazinului tău îţi poate aduce nu doar vânzări mai mari, ci şi un profit mai mare.

3. Rulaj bun al capitalului companiei

Este important să ai vânzări mari şi un profit avantajos, dar te interesează în egală măsură şi timpul în care îţi vei recupera banii investiţi în achiziţia acelor produse, nu-i aşa?

Pentru că ApiLand este unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate branduri de produse apicole din România, consumatorii din toată ţara ne solicită adresele magazinelor naturiste unde pot găsi aceste produse, iar noi facem trimitere directă la partenerii din zona respectivă.
Acest lucru înseamnă că produsele apicole ApiLand nu vor sta prea mult timp pe raftul magazinului tău, iar banii investiţi în achiziţia acestora vor fi recuperaţi și reinvestiţi rapid.

comentarii-facebook-ApiLand

4. Frigidere şi congelatoare gratuite

Există anumite produse apicole care se depozitează obligatoriu la rece, cum sunt lăptişorul de matcă pur, care trebuie păstrat la frigider, şi polenul crud, care se ţine la congelator. Ştim că în multe magazine de tip plafar există problema spaţiilor insuficiente de depozitare. ApiLand susţine micile afaceri şi crede în parteneriate durabile şi, de aceea, oferă în custodie magazinelor partenere frigidere şi congelatoare pentru depozitarea în condiţii optime a produselor apicole. Astfel, nu va trebui să îţi faci probleme în ceea ce priveşte depozitarea acestora.

5. Training gratuit pentru angajaţi

O altă problemă des întâlnită în magazinele naturiste este lipsa de instruire a angaţilor privind produsele comercializate. De multe ori, angajaţii nu oferă suficiente informaţii despre un anumit produs pentru a convinge potenţialul client şi a genera vânzări.

ApiLand oferă training gratuit angajaţilor magazinelor partenere privind caracteristicile şi beneficiile produselor apicole, prin departamentul intern de call-center. Astfel, vei avea angajaţi mai bine pregătiţi pentru a putea consilia clientul în alegerea celui mai potrivit produs pentru o anumită problemă. Acest lucru te va ajuta în timp şi la fidelizarea clienţilor și creșterea vânzărilor.

6. Promoţii şi campanii de reduceri speciale pentru magazinele partenere

Majoritatea magazinelor naturiste nu îşi permit să aloce buget pentru campanii de promovare sau reduceri, aşa cum fac magazinele mari sau cele online. ApiLand organizează în mod constant pentru magazinele partenere promoţii şi campanii de reduceri, care pot fi folosite mai departe ca beneficiu pentru client. Astfel, îţi poţi creşte vânzările şi îţi poţi fideliza clienţii.

De asemenea, oferim gratuit toate materialele de promovare necesare pentru campaniile desfăşurate de ApiLand: afişe, flyere, cataloage,autocolante personalizate etc. Nu vei fi nevoit să investeşti niciun ban în promovarea produselor noastre, dar vei reuşi alături de noi să generezi vânzări foarte bune.

blog-post-campanii

7. Cea mai variată gamă de produse apicole din România

ApiLand este un brand cu tradiţie ce oferă cea mai variată gamă de produse apicole din România. În cei 16 ani de activitate, am studiat și am cercetat beneficiile și complexitatea produselor apicole şi am contribuit la dezvoltarea domeniului apicol prin acțiunile de pionierat în introducerea unor produse apicole necunoscute la momentul respectiv pe piața din România.

Află mai multe despre ApiLand!


Vedem lucrurile dintr-o perspectivă diferită și suntem pregătiți să oferim tot ce e mai bun pentru clienții noștri. De aceea, strategia noastră se axează pe dezvoltarea permanentă a gamei de produse apicole, pentru a putea acoperi cât mai multe nevoi.

Gradul mare de satisfacţie al clienţilor, campaniile de promovare derulate în presa scrisă, radio și TV, dar şi prezenţa constantă în mediul online şi pe reţelele de socializare, au contribuit la dezvoltarea celui mai cunoscut și apreciat brand de produse apicole din țară, care a devenit din ce în ce mai cunoscut și în străinătate.

Produsele ApiLand se găsesc în peste 500 de magazine naturiste din întreaga țară, astfel, clienții recunosc foarte ușor produsele noastre.

aparitii-media-ApiLand

Ce spun clienţii despre noi?


Companie cu tradiţie ce oferă garanţia calităţii

“ApiLand este o firmă cunoscută, cu tradiție, ce prezintă garanția unor produse de calitate.”

Simona B., 44 de ani, Galaţi

Seriozitate și promptitudine

“Nota 10 pentru produse. Excelent în relația cu clienții! Recomand cu încredere! Foarte serioși și prompți! Felicitări ApiLand!”
Delia P., 30 ani, București

Produse de calitate ambalate inteligent

“Am fost foarte mulțumită de produsele dumneavoastră, de faptul că sunt concentrate și inteligent ambalate.”

Maria O., 55 ani, Zalău

Solicită oferta comercială ApiLand!

Profită de această oportunitate şi creşte-ţi vânzările!

podio-form

8. Produse naturale 100%, certificate ECO

ApiLand oferă cea mai variată gamă de produse apicole pure, exact așa cum se găsesc în stup, cu efecte terapeutice extraordinare. În plus, produsele ApiLand sunt certificate de Ecoinspect și atestate de către Bio - România, având statutul de produse ecologice şi produse naturale.

Vezi aici certificările ApiLand!


Produse bio riguros controlate

“Sunt produse bio şi am încredere că sunt controlate, spre deosebire de cele de la particulari.”
Ana D., 39 de ani, Râmnicu Vâlcea


Produse eco pentru imunitate - livrate rapid şi în siguranţă

“Cred că cele Eco sunt Eco. Firma este serioasă. Tot ce am achiziţionat am primit foarte repede şi în deplină siguranţă. Consumând produsele de la ApiLand am observat o îmbunătăţire a stării de sănătate şi anume: răceli deloc, un tonus mai bun şi o stare fizică şi psihică mai bună.”

Adina N., 56 de ani, Bistriţa

Aşadar, beneficiile de a fi magazin partener ApiLand sunt numeroase şi foarte variate. Dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, te poţi convinge singur, alegând să comercializezi în magazinul tău produsele apicole ApiLand.

Articolul anterior 2018 - Un an plin de reușite alături de iubitorii produselor apicole
Articolul următor 7 aspecte esentiale de care sa tii cont cand cumperi miere de Manuka