Sari la conținut
10% REDUCERE la întreaga gamă de păstura | 15-31 iulie
10% REDUCERE la întreaga gamă de păstura | 15-31 iulie
2018 - Un an plin de reușite alături de iubitorii produselor apicole

2018 - Un an plin de reușite alături de iubitorii produselor apicole

La fiecare sfârşit de an facem bilanţul activităţii noastre şi analizăm care au fost lucrurile care ne-au ieşit bine şi ce am putea să îmbunătăţim sau să facem în plus anul care vine. Privind retrospectiv, 2018 a fost un an excelent. Am pornit în 2018 cu dorința de a integra produsele apicole într-un stil de viață sănătos și de a pune accent pe beneficiile acestora asupra sănătății. Treptat, am construit o comunitate a iubitorilor de apicole, am dezvoltat împreună produse noi și am adăugat în ofertă produse pe care vi le doreați, iar acesta este doar începutul.

Credem că un un stil de viaţă sănătos, completat de consumul regulat de produse apicole, reprezintă cea mai bună reţetă pentru vitalitatea, starea de bine şi longevitatea organismului nostru. Astfel, toată activitatea noastră s-a îndreptat spre a oferi cele mai bune produse și, în acest fel, produsele apicole ApiLand au devenit tot mai cunoscute şi apreciate de voi.

Am învățat multe datorită vouă și acest lucru ne ambiționează să facem mai mult și să ne punem amprenta asupra unui stil de viață mai sănătos. În fiecare zi primim confirmarea voastră că ceea ce facem este bine și că sunteți mulțumiți. Cu fiecare comandă și feedback de la voi, învățăm, îmbunătățim, dar, în primul rând, ne bucurăm. Acestea sunt motivele care ne motivează să mergem mai departe și să excelăm.

Așadar, să începem retrospectiv călătoria noastră în anul care tocmai se încheie.

#HapiLand - tărâmul oamenilor fericiți și sănătoși


Anul 2018 a fost momentul în care am hotărât să creăm un spațiu special al celor care consumă și iubesc produsele apicole, și l-am denumit sugestiv HapiLand. De aici au pornit toate ideile noastre de a vă oferi o experiență mai plăcută, o alternativă pentru un stil de viață mai sănătos și mai multă fericire. HapiLand este locul în care afli informaţii utile despre cum poţi avea grijă de sănătatea ta, în care primeşti răspuns la întrebările tale şi în care ne simțim liberi să împărtăşim sfaturi sau opinii despre produsele apicole pe care le consumăm.

Hai şi tu în #HapiLand!


O comunitate a iubitorilor de produse apicole în continuă creştere


Ne dorim să avem în jurul nostru oameni mai fericiți, mai sănătoși și care îmbrățișează cu drag produsele apicole. Cel mai frumos lucru este să vedem că cei care fac parte din comunitatea noastră își doresc același lucru. Ne simțim împliniți când produsele noastre se integrează în stilul de viață al clienților, lucru care ne face să continuăm cu același entuziasm, zi de zi. Comunitatea noastră a crescut și suntem din ce în ce mai mulți iubitori de apicole. În acest moment, comunitatea ApiLand numără peste
83.000 de prieteni pe Facebook şi Instagram. Vă mulţumim că ne sunteţi alături şi ne bucurăm să vedem că tot mai multe persoane aleg să trăiască sănătos şi cu zâmbetul pe buze. Aprecierile, mesajele şi urările voastre ne motivează să continuăm să vă oferim cele mai pure produse apicole, cu beneficii uimitoare pentru sănătatea şi vitalitatea organismului nostru.




Aprecierea clienţilor noştri - cel mai mare câştig

Ceea ce ne dă cea mai mare satisfacţie şi ne motivează cel mai mult în activitatea noastră sunt miile de mesaje primite de la consumatorii produselor noastre. Vă mulţumim că alegeţi produsele apicole ApiLand şi că vă răpiţi din timpul vostru pentru a ne scrie, pentru a ne împărtăşi experienţa voastră referitoare la produsele consumate, pentru a ne oferi sugestii sau informaţii utile despre utilizarea produselor apicole în diverse scopuri terapeutice. Ne bucurăm de fiecare dată când produsele noastre apicole vă ajută să fiţi mai sănătoşi şi mai fericiţi.



Noi, gustoase și sănătoase - delicii proaspete din stup



2018 a fost anul în care ne-am propus să vă surprindem cu produse noi. Ne-am străduit să selectăm din fiecare categorie cele mai bune produse, astfel încât să le poți consuma separat, după plac, sau să le combini pentru maxim de beneficii:

  • Fagure cu miere polifloră, un produs apicol pur şi foarte complex, care, nefiind supus niciunui tip de procesare, îşi păstrează intacte toate proprietăţile benefice;

  • Miere crudă de castan, o miere mai închisă la culoare, cu un aport mare de antioxidanți, un conținut ridicat de polen și o aromă intensă, ușor amăruie;

  • Cutia cu mini produse apicole, care se potrivește perfect celor care doresc să deguste sau să testeze cele mai valoroase produse ale stupului (lăptişor de matcă pur, polen crud, păstură, păstură în miere, miere crudă)

De asemenea, gama Manuka Heath s-a îmbogăţit cu noi produse gustoase şi sănătoase:

Ambalaje noi, mai practice şi mai atrăgătoare



Pentru că ne dorim să îmbunătăţim în permanentă experienţa de utilizare a produselor apicole ApiLand, anul acesta am decis să dăm o nouă înfăţişare ambalajelor produselor noastre şi să le facem mai practice şi mai atractive. Astfel, lăptişor de matcă pur, mierea crudă, păstura şi păstura în miere, propolisul, tonicele apicole și săpunurile cu miere ApiLand au primit un nou look, mai modern şi mai colorat, însă compoziţia şi beneficiile au rămas neschimbate.

Descoperă noile ambalaje ale produselor apicole ApiLand!

16 ani de activitate sărbătoriți alături de voi

Succesul se clădește doar cu ajutorul celor din jur și se sărbătorește întotdeauna împreună de cei care ți-au fost alături. Putem spune că, pentru noi, au fost 16 ani foarte frumoşi, cu multe realizări, acţiuni de pionierat şi lansări de noi produse, unele dintre acestea unice în România. În tot acest timp, prioritatea noastră a fost să vă oferim doar produse apicole pure, exact aşa cum se găsesc în stup şi, în schimb, am câştigat cel mai important lucru: încrederea şi aprecierea voastră. De aceea, am ales să marcăm cea de a 16-a aniversare ApiLand printr-o săptămână întreagă de super reduceri, pentru că ne-am dorit să vă mulțumim și să vă răsplătim fidelitatea cu prețuri preferențiale.


ApiLand în Top 15 companii Made in România


Toate aceste eforturi și faptul că ne-ați fost alături ne-au ajutat să obținem un premiu care ne face să ne simțim mândri de fiecare dată când ne gândim la realizările noastre.

ApiLand s-a aflat în top 15 companii selectate în cadrul proiectului Made in România, realizat de Bursa de Valori Bucureşti, pentru contribuţia adusă creşterii economiei noastre. Această performanţă reprezintă o confirmare a valorii muncii noastre şi a faptului că ApiLand este un brand foarte cunoscut şi iubit în România.


ApiLand - cel mai harnic stup


De asemenea, suntem tare mândri de echipa noastră de albinuţe. La ApiLand, chiar şi trântorii sunt deosebit de harnici :) şi, alături de colegele lor, fac zilnic o muncă de echipă impresionantă. De la verificarea, ambalarea, etichetarea şi depozitarea produselor apicole la departamentul de call-center sau development, albinuţele noastre depun toate eforturile necesare pentru ca tu să te poţi bucura de beneficiile produselor noastre apicole. De aceea, vrem să mulţumim fiecărui membru al echipei ApiLand pentru munca depusă şi pentru toate realizările companiei din acest an.




Fii parte din comunitatea iubitorilor de produse apicole și în 2019!

Descoperă beneficiile produselor apicole, promoții, tratamente cu produsele apicole și multe alte informații utile pentru sănătatea ta pe:

Facebook | Instagram | Youtube | Pinterest

Abonează-te la BZZ-letter

Noutățile zboară mai repede către tine, dacă ești abonat!

De pe dealuri însorite îți aducem produse apicole speciale, cu nenumărate calități terapeutice testate în decursul a mii de ani. Încearcă-le!

Articolul anterior 4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță