Sari la conținut
Comenzile din campania aniversară suferă întârzieri la procesare și livrare | Îți mulțumim pentru răbdare!
Comenzile din campania aniversară suferă întârzieri la procesare și livrare | Îți mulțumim pentru răbdare!
Energia ta naturală de zi cu zi

Energia ta naturală de zi cu zi

Trăim în era vitezei în care toate evenimentele din viața noastră se desfășoară mult prea repede, iar asta duce la mult stres, oboseală cronică și agitație.

La locul de muncă avem termene, în viața personală avem multe de făcut, iar organismul nostru este mult prea solicitat.

Pentru a face față tuturor sarcinilor, ApiLand, se gândește la dumneavoastră. Soluția este: TONICUL REGAL.

Acest produs este comercializat sub formă de fiole ce conțin dozele zilnice recomandate de laptișor de matcă pur și ginseng, într-o miere crudă de cea mai bună calitate.

Lăptișorul de matcă pur reprezintă hrana reginei, fiind responsabil de longevitatea și fertilitatea formidabilă a acesteia, ea trăind de 50 de ori mai mult decât celelalte albine. Acesta este singura sursă naturală de acetilcolină, un mediator esențial în procesul de transmitere a influxului nervos și, în același timp, unica sursă de Acid 10 HDA, substanță activă cu efect antibacterian, antifungic și antiviral, care mărește rezistența organismului în fața bolilor și ajută la eliminarea radicalilor liberi.

Lăptișorul de matcă pur reprezintă un excelent supliment alimentar, fiind cel mai puternic stimulator al celulelor stem, oferind organismului nostru o formidabilă capacitate de regenerare. De efectele lui beneficiază întregul organism și funcțiile vitale.

Ginsengul, al cărui nume are semnificația de "chintesența unui bărbat", utilizat în China de peste 5.000 de ani, fiind prezent în prescripția pentru

tonic regal

cele mai diferite afecțiuni, a fost și este prețuit drept un remediu general împotriva unei multitudini de boli. Privit drept "rădăcina vieții", o adevărată plantă minune, el reprezintă o importantă sursă de energie vitală. Ginsengul ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire și la atenuarea efectelor acestuia inclusiv la nivelul pielii și a aspectului general, reprezentând în același timp un excelent afrodiziac, prevenind disfuncțiile sexuale, sporind fertilitatea și potența.

Mărește vitalitatea, revitalizează și combate eficient oboseala și îmbătrânirea. Intărește sistemul imunitar, ajută la echilibrarea metabolismului și prevenirea migrenelor, reglează glicemia, colesterolul și tensiunea arterială.

Componentele Tonicului regal, mierea, lăptișorul de matcă pur și ginsengul se potențează reciproc, conducând la o eficacitate maximă atat pentru combaterea stresului, a oboselii și a celor mai felurite viroze, începând cu gripele și răcelile, dar și a celor mai grave și temute afecțiuni. Memoria, randamentul intelectual și rezistența fizică se bucură de un real suport vizibil și în aspectul și starea noastră generală.

Tonicul regal ApiLand este esențial pentru îmbunătățirea memoriei, stimularea procesului de învățare, creșterea concentrației și a capacităților intelectuale.

El este important și pentru combaterea infertilității, atât la bărbați, cât și la femei, pentru combaterea frigidității și a impotenței. El îmbunătățește substanțial funcțiile sexuale și reprezintă un puternic afrodiziac și energizant.

Pentru mai mult dinamism și energie nu ezitați să achiziționați tonicul regal ApiLand.

Pentru orice informaţii şi detalii legate de produsele stupului, puteţi suna la numărul de telefon 0371.78.00.78

Articolul anterior Lăptișorul de matcă pentru diabet!
Articolul următor Detoxifiere naturală cu Păstura în miere ApiLand!