Sari la conținut
REDUCERI de Până la 40% | 10-20 Octombrie | 22 de Ani ApiLand | Livrările vor suferi întârzieri | Îți mulțumim pentru răbdare!
REDUCERI de Până la 40% | 10-20 Octombrie | 22 de Ani ApiLand | Livrările vor suferi întârzieri | Îți mulțumim pentru răbdare!
3 rețete de smoothie cu polen crud de trandafir sălbatic

3 rețete de smoothie cu polen crud de trandafir sălbatic

Una dintre cele mai potrivite modalități de-a vă începe diminețile cu energie și stare de bine e să consumați smoothie-uri din fructe și legume, proaspete și sănătoase. Adăugarea unei linguri de polen crud în aceste băuturi este o alegere extrem de binevenită, va crește capacitatea de efort și va întări sistemul imunitar.

Polenul crud de trandafir sălbatic este un excelent tonifiant, fortifiant, energizant și antianemic, consumul acestuia este indicat pentru combaterea oboselii cronice, aducând un flux de vitalitate în organism.

Are un gust floral dulce – acrișor și poate să fie consumat ca atare, direct din congelator, sau poate să fie asociat cu ingredientele preferate de fiecare dintre voi, rezultând rețete gustoase care oferă beneficii complexe organismului.

Noi v-am pregătit trei rețete extrem de simplu de realizat, potrivite pentru un mic dejun sănătos și energizant, rețete care se potrivesc atât adulților, cât și copiilor. Combinați ingredientele fiecărei rețete și amestecați-le într-un blender până se omogenizează și rezultă o pastă uniformă, cremoasă.


1. Rețetă polen crud și fructe

- 1 cană iaurt simplu degresat

- 1 cană de fructe congelate (fructe de pădure, afine)

- 1 banană mică

- 1 lingură de polen crud de trandafir sălbatic

Iaurtul este o bună sursă de calciu pentru organism, fructele de pădure sunt bogate în fibre și antioxidanți, iar bananele au un conținut ridicat de proteine, împreună cu polenul crud de trandafir sălbatic oferind organismului un complex benefic de substanțe nutritive. Pentru îndulcire, puteți adăuga o lingură de miere crudă.

Încearcă şi cele 7 Reţete de mic dejun sănătos cu miere, polen şi păstură


2. Rețetă polen crud, miere și lămâie

- 2 linguri de miere crudă

- sucul de la 2 lămâi

- 500 ml de apă plată

- 2 linguri de polen crud de trandafir sălbatic

Mierea și polenul crud de trandafir sălbatic refac rezervele de energie, conferind vitalitate organismului, în timp ce lămâia are un efect detoxifiant și de creștere a imunității. Această băutură este recomandată și celor care doresc să urmeze o dietă, combinația dintre polen, miere și lămâie fiind benefică unui program de control al greutății.


3. Rețetă polen crud și legume

- 1 castravete mic

- puțin ghimbir

- 1 tulpină de țelină

- 1/2 avocado

- 1 lingură de polen crud de trandafir sălbatic

Băuturile verzi au beneficii anti inflamatorii și detoxifiante, castravetele și țelina fiind antioxidanți cunoscuți, în timp ce avocado conține grăsimi sănătoase. Ghimbirul oferă un plus de savoare băuturii și este util digestiei, iar polenul crud de trandafir sălbatic vă aduce un plus de forță și vitalitate organismului.

Începeți-vă diminețile bucurându-vă de energie, stare de bine și vitalitate cu aceste rețete simple și delicioase!

Descoperă alte 6 Idei de mic dejun sănătos pentru copii

Articolul anterior 5 remedii naturale cu miere
Articolul următor Păstura ApiLand, un produs apicol de excepție