Sari la conținut
10% REDUCERE la întreaga gamă de păstura | 15-31 iulie
10% REDUCERE la întreaga gamă de păstura | 15-31 iulie
11 simptome si afectiuni pe care nu stiai ca laptisorul de matca le amelioreaza

11 simptome si afectiuni pe care nu stiai ca laptisorul de matca le amelioreaza

Știai că într-un stup de albine se găsește un produs minune cu beneficii extraordinare pentru sănătatea ta? Dacă primul produs care îți vine în minte este mierea de albine, înseamnă că nu ai auzit încă de lăptișorul de matcă, un produs mai puțin cunoscut, dar cu beneficii extraordinare pentru sănătate.

Lăptișorul de matcă este un remediu universal, deosebit de valoros care, consumat adecvat, îți oferă o varietate de beneficii pentru sănătate. Este potrivit atât pentru copii, cât și pentru aduți și vârstnici, fiind folosit pentru prevenirea sau ameliorarea diferitelor afecțiuni, dar și în tratarea și vindecarea unor boli grave.

Efectele benefice ale lăptișorului de matcă sunt recunoscute încă din antichitate, iar studiile științifice actuale și mărturiile clienților ApiLand confirmă acțiunile binefăcătoare ale acestuia asupra sănătății și frumuseții.

Gândește-te la faptul că albinele lucrătoare care îl produc au o durată de viață de numai 5-8 săptămâni, iar albina regină (matca) hrănită doar cu lăptișor de matcă trăiește între 4 și 6 ani, adică de peste 50 de ori mai mult. În plus, aceasta atinge o fertilitate uluitoare, producând un ou la fiecare 45 secunde, și un total de 1.500 - 2.000 de ouă pe zi.

Odată ce îi descoperi beneficiile, îți vei da seama că lăptișorul de matcă este un adevărat medicament natural. În domeniul sănătății, am putea spune că nimic nu-l poate egala. Iată cum te poate ajuta lăptișorul de matcă:


1. Ai imunitatea scăzută?

Lăptişorul de matcă administrat oral timp de 1-2 luni, fie prin înghiţire, fie prin administrare sublinguală (sub limbă) în doze de 1-2g/zi pentru adulți și 0,5g/zi pentru copii, stimulează și întărește imunitatea organismului, crescând rezistența la răceli, gripe sau viroze.

Consumatorii de lăptișor de matcă au relatat că au experimentat destul de rapid o senzaţie puternică de bunăstare generală şi că au simţit un efect benefic intens care s-a răsfrânt asupra activităţii lor fizice, prin creşterea rezistenţei la oboseală, prin amplificarea performanţelor intelectuale, precum şi prin instalarea unei stări mentale mult îmbunătăţite.

Descoperă aici modul de administrare al lăptișorului de matcă ApiLand.

2. Colesterol ridicat

Deoarece normalizează tensiunea arterială, lăptişorul de matcă n-ar trebui să le lipsească din alimentație celor cu risc ridicat de infarct sau de accidente vasculare cerebrale, celor obezi sau celor care prezintă colesterolul crescut.

Faptul că lăptişorul de matcă controlează nivelul colesterolului din sânge a fost demonstrat în mai multe experimente. Studiile au arătat că administrarea a 0,5-1g de lăptişor de matcă zilnic este asociată cu o scădere de 10-20% a colesterolului total în 3-5 săptămâni de consum.

Descoperă oferta de lăptișor de matcă pur 100g + 25g GRATUIT!

oferta laptisor de matca

3. Bronșită și astm

Dacă suferi de diferite afecțiuni respiratorii, ar fi bine să iei în considerare și o cură cu lăptișor de matcă. Clienții Apiland au relatat că în urma acestei cure cu lăptișor de matcă au observat că le-a crescut simţitor rezistenţa la răceală şi la gripă, iar dacă apoi s-au confruntat cu probleme similare de sănătate, vindecarea a fost mai rapidă şi fără complicaţii.

În cazul astmului, lăptişorul de matcă acţionează mai ales prin efectul calmant asupra mucoaselor bronşice, fiind de ajutor şi în ameliorarea alergiilor, tocmai pentru că are câţiva compuşi care reduc stresul şi stimulează imunitatea generală şi locală, făcându-l foarte folositor şi ca remediu natural antiastmatic.

4. Ulcer și alte afecțiuni digestive

Folosit ca supliment alimentar, lăptişorul de matcă produce o serie întreagă de reglaje ale activităţii digestive. Este recomandat consumul lăptișorului de matcă copiilor (pentru a le provoca poftă de mâncare), și celor care suferă de tulburări intestinale însoțite de diaree, vărsături sau constipație. Atunci când este administrat în combinaţie cu miere şi polen, lăptişorul de matcă pur este benefic în cazurile de ulcer gastric şi ulcer duodenal.

5. Suferi de infecții urinare sau cistită?

Lăptișorul de matcă este utilizat și pentru ameliorarea cazurilor de inflamații ale vezicii urinare, prin dispariția progresivă a simptomelor de arsură și durere. Tratamentul aplicat timp de 7-20 zile unui lot de 1.000 de persoane cu această afecțiune, prin injecţii intramusculare cu soluţie de 40% lăptişor de matcă, a avut o eficacitate de 100% pentru cazurile de vezică urinară iritabilă.

6. Tratament pentru artrită, dureri de spate și osteoporoză

Artrita este o boală destul de des întâlnită care afectează articulațiile prin inflamarea acestora, distrugând, astfel, flexibilitatea normală a articulației. Cercetările au ajuns la concluzia că, în cazul suferinţelor generate de artrită, ar fi bine să fie urmată o dietă vegetariană şi, în plus, să fie consumat zilnic lăptişor de matcă. Lăptişorul de matcă ajută la dispariția durerilor frecvente (mai ales cele ale spatelui), combate infecţiile şi inflamaţiile, şi, în general, elimină oboseala.

Mai mult, doctorii au descoperit că lăptişorul de matcă poate preveni osteoporoza prin facilitarea absorbţiei intestinale a calciului. Lăptișorul de matcă amplifică în mod natural capacitatea corpului de a absorbi calciul, de a-l depozita în oase şi de a rezolva pe cale naturală problema uzurii acestora.

Citeşte şi despre Cele 8 sisteme vitale ale organismului pe care lăptişorul de matcă pur le susţine

7. Diabet

În urma unui studiu realizat pe 20 de persoane suferind de diabet, s-a constatat că după 2 ore de la administrarea lăptişorului de matcă, nivelul zahărului din sânge a fost mult diminuat.

Doctorii recomandă consumul lăptişorului de matcă inclusiv în cazul celor aflaţi sub tratament cu insulină, deoarece, dacă este monitorizat cu atenție, lăptişorul de matcă va diminua excesul de zahăr din sânge.

Citeşte şi Produsele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului?

8. Dureri de cap sau insomnii?

Lăptișorul de matcă ajută și la diminuarea migrenelor, iar atunci când este utilizat în combinaţie cu anumite tehnici simple de relaxare, lăptișorul de matcă poate duce la dispariţia acestora.

O altă problemă cu care se confruntă în special vârstnicii este insomnia. Aceasta poate fi un motiv de îngrijorare atunci când reprezintă un simptom al unei tulburări, cum ar fi, de exemplu, stresul cronic. În acest sens, lăptişorul de matcă poate elimina stresul, deoarece conţine niacină şi piridoxină, ambele calmante naturale foarte eficiente, care nu dau niciun fel de dependenţă.

9. Depresie, stres și anorexie nervoasă

Lăptişorul de matcă poate ajuta considerabil la eliminarea depresiei şi la reducerea stresului, contribuind totodată în ameliorarea anorexiei nervoase. Consumatorii de lăptișor de matcă suferind de depresie sau stres, au remarcat revenirea bunei dispoziţii şi instalarea unui sentiment de bunăstare.

Lăptişorul de matcă este un ajutor natural şi valoros și în cazul depresiei post-natale cu care se confruntă majoritatea mămicilor. Acesta ajută nu numai la eliminarea depresiei, ci şi la amplificarea energiei necesare mamelor.

10. Alzheimer

Lăptişorul de matcă conţine acetilcolină naturală, și tocmai degradarea acesteia este corelată cu pierderea memoriei şi cu manifestarea unor probleme cognitive cum este apariția bolii Alzheimer.

Medicina occidentală a urmărit să trateze această boală prin creşterea nivelului de acetilcolină în creierul pacientului, iar lăptișorul de matcă poate ridica nivelul acestui neurotransmiţător fără a genera efecte secundare nedorite, asociate de regulă cu medicamentele de sinteză (greață și toxicitate hepatică).

11. Stimulent intelectual

Lăptişorul de matcă este un excelent stimulent intelectual. Prin prezenţa anumitor oligoelemente esenţiale (fosfor, magneziu), a anumitor vitamine (vitaminele B1, B2, B6), a aminoacizilor (fenilanalină, triptofan), lăptişorul de matcă s-a dovedit a fi util pentru îmbunătăţirea stării psihice, creşterea randamentului intelectual și îmbunătăţirea memoriei. Așadar, lăptișorul de matcă poate fi un înlocuitor natural al medicamentelor dedicate îmbunătățirii memoriei consumate intens de studenți pe perioada sesiunilor.

Descoperă beneficiile lăptișorului de matcă pur pentru memorie și concentrare


Acestea sunt câteva dintre beneficiile extraordinare pentru sănătatea ta ale consumului de lăptișor de matcă oferit de ApiLand. ApiLand este lider în România în comercializarea lăptișorului de matcă și a altor produse apicole, având o istorie de peste 14 ani în acest domeniu și mii de clienți mulțumiți. Lăptișorul de matcă ApiLand este disponibil în 2 variante: lăptișor de matcă pur ECO și laptișor de matcă pur convențional.

“ApiLand vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse apicole crude și pure, certificate și atent ambalate pentru păstrarea tuturor proprietăților benefice. Produsele apicole în stare crudă, neprocesată sunt produse vii ce își păstrează toate proprietățile nutriționale și medicinale.”, Ovidiu Bodea, fondator Apiland.

Beneficiile lăptișorului de matcă pentru sănătatea ta sunt extraordinare. Un plus enorm este că acesta poate fi livrat direct la tine acasă. Comandă acest produs acum!

Citeşte mai multe despre Produsele apicole - Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastră

Articolul anterior Mierea de Manuka - 7 beneficii pe care trebuie sa le cunosti despre aceasta
Articolul următor Mierea