Sari la conținut
Laptisor de matca, pentru sanatate si frumusete

Laptisor de matca, pentru sanatate si frumusete

Unele alimente pot face adevarate minuni! Laptisorul de matca este unul dintre acestea! Este aliment si... medicament, in acelasi timp!

Creste durata vietii si face adevarate minuni pentru sanatatea si pentru frumusetea noastra.

Datorita continutului bogat de substante active - dintre care multe sunt prezente doar in laptisorul de matca -, acesta confera organismului nostru o formidabila capacitate de regenerare.

Are o puternica actiune antitumorala, fiind recomandat chiar si in cazul pacientilor aflati sub chimioterapie.

In cazul oamenilor sanatosi, ajuta la pastrarea vigorii si tineretii, da forta, creste imunitatea, intretine un nivel energetic ridicat.

De efectele laptisorului de matca beneficiaza:

- Intregul sistem gastro-intestinal, rinichii si ficatul, inclusiv in cazul hepatitelor de tip A, B sau C.

- Articulatiile, atat in cazul reumatismului, cat si al artritelor.

- Sistemul osos, atat in cazul osteoporozei, cat si al fracturilor.

Laptisorul de matca este recomandat inclusiv in cazul diabetului.

In plus, cu o actiune de reglare a nivelului colesterolului si a tensiunii arteriale si de sustinere a miocardului, laptisorul de matca reprezinta si un important protector cardiovascular.

Datorita stimularii sistemului imunitar si a efectului antiviral si antimicrobian, ne intareste in fata infectiilor, a gripei si racelilor, este un aliat de nadejde in cazul bolilor pulmonare, precum si a diferitelor boli imunitare.

Laptisorul de matca stimuleaza glandele suprarenale si are efecte excelente asupra aparatului genital, inclusiv in cazul sindromului pre-menstrual si a menopauzei premature. Este important si pentru combaterea infertilitatii, atat la barbati, cat si la femei, pentru combaterea impotentei si a frigiditatii.

Laptisorul de matca joaca un rol esential in dezvoltarea si buna functionare a sistemului nervos. Combate depresia si oboseala. Ne scapa de insomnii si de stres.

Imbunatateste memoria, concentrarea si capacitatile intelectuale, jucand un rol esential atat in perioada de dezvoltare a copiilor, cat si in perioadele de solicitare intelectuala maxima, dar si atunci cand incep sa apara primele procese de degradare neuronala, avand efecte spectaculoase si in cazul bolilor degenerative.

Laptisorul de matca joaca un rol de important nu numai pentru sanatatea noastra, ci si pentru frumusetea noastra. Ajuta la tratarea acneei si a tenului seboreic.

Cu un puternic efect nutritiv si antirid, laptisorul de matca ajuta pielea sa-si pastreze frumusetea si tineretea.

Astfel, folosit intern, 1 gram pe zi, sau - la sfatul medicului apifitoterapeut - in cantitati mai mari, dar si extern, sub forma unor masti, laptisorul de matca este in masura sa ne asigure atat o sanatate, cat si o frumusete de invidiat.

Este important insa sa folositi laptisor de matca de cea mai buna calitate, asa cum este laptisorul de matca Apiland. Il gasiti pe www.apiland.ro. Puteti sa-l comandati online sau telefonic. Sunati acum! 0374.044.944.

Puteti alege laptisorul de matca pur sau dizolvat in miere, cu polen si propolis, o combinatie speciala pentru sanatate si vigoare, Tonicul Apicultorului.

Alegeti apicolele de calitate, din zonele de deal si de munte ale Transilvaniei, alegeti apicolele Apiland! Si nu uitati! Cel mai bun si mai sigur aliment si medicament este laptisorul de matca!

Cu el veti straluci ca o regina!


Articolul anterior Tonice apicole pentru sanatate
Articolul următor Savoarea si beneficiile polenului crud de castan dulce si mur