Antibacterian
Filtre
- Acnee (2)
- Astenie (2)
- Astm (2)
- Bronsita (2)
- Candida (4)
- Colon Iritabil (2)
- Dureri In Gat (3)
- E Coli (4)
- Eczeme Si Micoze (3)
- Gastrita (4)
- Helicobacter (4)
- Herpes (2)
- Infectii Urinare (6)
- Laringita (2)
- Lime (4)
- Metabolism (1)
- Paraziti Intestinali (2)
- Pneumonie (4)
- Psoriazis (2)
- Raceala Si Gripa (4)
- Sinuzita (5)
- Sistemul Respirator/Tuse (2)
- Stafilococ (4)
- Streptococ (4)
- Ulcer (2)
Ce este mierea crudă? Datorită proprietăților sale curative, mierea crudă a fost folosită încă din timpuri străvechi atât ca un produs alimentar cât și ca un medicament. Însă, pentru a nu-și pierde calitățile sale excepționale, mierea trebuie să fie consumată în forma ei pură, neprelucrată. Mierea crudă sau mierea vie este mierea nepasteurizată, aflată în starea ei naturală așa cum a fost extrasă din stup, fără a fi încălzită, conținând particule de polen și ceară. O altă caracteristică a mierii crude este că, dupa un timp, aceasta începe să cristalizeze, lucru rar întâlnit la mierea de pe rafturile supermarketurilor. Mierea crudă conține enzime, vitamine, antioxidanți puternici și alte substanțe nutritive naturale. Pentru a-și păstra toate proprietățile benefice, mierea nu trebuie încălzită la o temperatură peste cea normală a stupului, de aproximativ 35 - 40 grade Celsius. Mierea crudă este considerată un aliment foarte valoros, fiind indicată în alimentația bătrânilor, copiilor, femeilor gravide sau care alăptează, sportivilor, având efectul de a crește rezistența la efort fizic și intelectual și de a energiza organismul în cazuri de surmenaj, oboseală, astenie. Beneficiile mierii crude de salcâm Apiland: Dintre toate tipurile de miere, mierea crudă de salcâm este cea mai bogată în fructoză, motiv pentru care cristalizează greu. Una din calitățile deosebite ale acesteia este de calmare a tusei, având proprietăți antiseptice. Mierea crudă de salcâm reprezintă un excelent tonic pentru copii, bătrâni, gravide sau persoane aflate în perioada de recuperare după o boală sau operație. De asemenea, aceasta calmează sistemul nervos, combate oboseala, astenia sau nevrozele. Mierea crudă de salcâm ajută la diminuarea acidității gastrice și la tratarea ulcerului, calmând durerile de stomac. Mierea crudă de salcâm este asimilată foarte ușor de organism, oferind energie și întărind sistemul imunitar. Aceasta conține vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, fitohormoni, compuși aromatici, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrină, compuși ai azotului, în total peste 400 de substanțe. Mierea crudă de salcâm este preferată în special de copii pentru că are un gust dulce şi nu are o aromă atât de puternică ca alte sortimente. În plus, dintre toate tipurile de miere, mierea de salcâm are aciditatea cea mai scăzută. Mierea crudă de salcâm este un substitut perfect al zahărului, fiind bogată în substanțe nutritive și antioxidanți. Pentru că nu modifică gustul și aroma băuturilor, mierea crudă de salcâm este un foarte bun îndulcitor. Mierea crudă de salcâm este eficientă în ameliorarea și tratarea diferitelor afecțiuni: Excelent tonic pentru copii, gravide, convalescenți Calmează tusea, având proprietăți antiseptice Combate oboseala Înlătură astenia și nevrozele Diminuează aciditatea gastrică Ajută la tratarea ulcerului gastroduodenal COMPOZIȚIE: miere 100% naturală Țara de proveniență: RomâniaMierea este recomandată copiilor peste 12 luni. De reținut! O miere prelucrată termic se găsește întotdeauna în stare lichidă. În mod natural, mierea crudă de calitate superioară cristalizează după un interval de timp mai lung sau mai scurt, în funcție de originea florală, altfel spus de raportul fructoză/glucoză. Mierea crudă de salcâm ApiLand este un produs ecologic certificat de Ecocert. Mierea crudă de salcâm ApiLand este atestată de catre Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe informații despre beneficiile mierii crude ApiLand găsești în următoarele articole:9 metode de a deosebi mierea crudă de cea contrafăcutăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastră6 Idei de mic dejun sănătos pentru copii11 Reţete cu produse apicole pentru o alimentaţie sănătoasă 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăMierea crudă de la ApiLand 5 remedii naturale cu miere Mierea, un cadou al naturii Mierea *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
5.0 / 5.0
7 Recenzii
Ce este mierea crudă? Datorită proprietăților sale curative, mierea crudă a fost folosită încă din timpuri străvechi atât ca un produs alimentar cât și ca un medicament. Însă, pentru a nu-și pierde calitățile sale excepționale, mierea trebuie să fie consumată în forma ei pură, neprelucrată. Mierea crudă sau mierea vie este mierea nepasteurizată, aflată în starea ei naturală așa cum a fost extrasă din stup, fără a fi încălzită, conținând particule de polen și ceară. O altă caracteristică a mierii crude este că, dupa un timp, aceasta începe să cristalizeze, lucru rar întâlnit la mierea de pe rafturile supermarketurilor. Mierea crudă conține enzime, vitamine, antioxidanți puternici și alte substanțe nutritive naturale. Pentru a-și păstra toate proprietățile benefice, mierea nu trebuie încălzită la o temperatură peste cea normală a stupului, de aproximativ 35 - 40 grade Celsius. Mierea crudă este considerată un aliment foarte valoros, fiind indicată în alimentația bătrânilor, copiilor, femeilor gravide sau care alăptează, sportivilor, având efectul de a crește rezistența la efort fizic și intelectual și de a energiza organismul în cazuri de surmenaj, oboseală, astenie. Beneficiile mierii crude de salcâm Apiland: Dintre toate tipurile de miere, mierea crudă de salcâm este cea mai bogată în fructoză, motiv pentru care cristalizează greu. Una din calitățile deosebite ale acesteia este de calmare a tusei, având proprietăți antiseptice. Mierea crudă de salcâm reprezintă un excelent tonic pentru copii, bătrâni, gravide sau persoane aflate în perioada de recuperare după o boală sau operație. De asemenea, aceasta calmează sistemul nervos, combate oboseala, astenia sau nevrozele. Mierea crudă de salcâm ajută la diminuarea acidității gastrice și la tratarea ulcerului, calmând durerile de stomac. Mierea crudă de salcâm este asimilată foarte ușor de organism, oferind energie și întărind sistemul imunitar. Aceasta conține vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, fitohormoni, compuși aromatici, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrină, compuși ai azotului, în total peste 400 de substanțe. Mierea crudă de salcâm este preferată în special de copii pentru că are un gust dulce şi nu are o aromă atât de puternică ca alte sortimente. În plus, dintre toate tipurile de miere, mierea de salcâm are aciditatea cea mai scăzută. Mierea crudă de salcâm este un substitut perfect al zahărului, fiind bogată în substanțe nutritive și antioxidanți. Pentru că nu modifică gustul și aroma băuturilor, mierea crudă de salcâm este un foarte bun îndulcitor. Mierea crudă de salcâm este eficientă în ameliorarea și tratarea diferitelor afecțiuni: Excelent tonic pentru copii, gravide, convalescenți Calmează tusea, având proprietăți antiseptice Combate oboseala Înlătură astenia și nevrozele Diminuează aciditatea gastrică Ajută la tratarea ulcerului gastroduodenal COMPOZIȚIE: miere 100% naturală Țara de proveniență: RomâniaMierea este recomandată copiilor peste 12 luni. De reținut! O miere prelucrată termic se găsește întotdeauna în stare lichidă. În mod natural, mierea crudă de calitate superioară cristalizează după un interval de timp mai lung sau mai scurt, în funcție de originea florală, altfel spus de raportul fructoză/glucoză. Mierea crudă de salcâm ApiLand este un produs ecologic certificat de Ecocert. Mierea crudă de salcâm ApiLand este atestată de catre Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe informații despre beneficiile mierii crude ApiLand găsești în următoarele articole:9 metode de a deosebi mierea crudă de cea contrafăcutăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastră6 Idei de mic dejun sănătos pentru copii11 Reţete cu produse apicole pentru o alimentaţie sănătoasă 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăMierea crudă de la ApiLand 5 remedii naturale cu miere Mierea, un cadou al naturii Mierea *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
4.86 / 5.0
7 Recenzii
Ce este mierea de Manuka? Mierea de Manuka conține un amestec unic de oligozaharide, aminoacizi, și mulți alți compuși polifenolici puternici și alți derivați din plante. Timp de secole, oamenii maori din Aotearoa Noua Zeelandă au folosit produse Mānuka în rongoā (medicina tradițională). Și având în vedere provocările cu care se confruntă știința și medicină, credem că proprietățile unice ale mierii de Manuka merită o investigație continuă. Majoritatea tipurilor de miere își capătă puterea antibacteriană de la peroxidul de hidrogen din compoziția lor. Însă mierea de Manuka mai are o proprietate antibacteriană rară numită activitate non-peeroxidica (NPA) datorită concentrației ridicate de metilglioxal (MGO), care este transformată din dihidroxiacetonă (DHA) – în nectarul Manuka. Cu căt nivelul de MGO este mai ridicat, cu atât este mai mare puterea antimicrobiană a mierii. Evaluarea UMF™ reflectă concentrația compușilor activi reprezentativi ai mierii de Manuka, MGO, DHA și leptosperină. Beneficiile mierii de Manuka UMF 13+ | MGO 400+ Culoarea aurie asemănătoare chihlimbarului, însoțită de textura fină și cremoasă a acestei mieri, te duce cu gândul la ținuturile pitorești ale Noii Zeelande. Se deosebește de sortimentele obișnuite de miere atât prin valoarea nutrițională, cât și prin aspecte precum consistență, culoare și gust, unul ușor dulceag, dar foarte intens și aromat. Produsă de albine din nectarul florilor de Manuka, recoltată, testată și certificată cu un conținut de cel puțin 400 mg/kg de metilglioxal, mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ este un remediu natural atât pentru afecțiunile respiratorii cronice, cât și pentru cele gastro-intestinale. Infecțiile tractului respirator sunt cauzate de înmulțirea bacteriilor și se manifestă prin dificultăți de respiratie, dureri în gât, tuse, febră. Mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ inhibă dezvoltarea bacteriilor și scade rezistența acestora, conducând la tratarea afecțiunilor cronice: sinuzită, laringită, amigdalită, bronșită, rinită, pneumonie sau tuse tabagică. Mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ s-a dovedit eficientă și în afecțiunile gastro-intestinale prin echilibrarea PH-ului și reducerea nivelului de aciditate ridicat, responsabil de senzația de balonare și disconfort. Printre aceste afecțiuni se numără: ulcer, gastrită, sindromul colonului iritabil, indigestie, gastro-esofagită de reflux, dureri de stomac, etc. Administrare: Uz intern: 3 - 4 lingurițe pe zi, timp de cel puțin 6-8 săptămâni sau până la ameliorarea sau dispariția simptomelor, cu urmărirea unui regim alimentar echilibrat. Pentru eficiență maximă, miere de Manuka se consumă cu 30 minute înainte de mesele principale ale zilei. Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr. Consumă mierea după bunul plac, cu lingurița direct din borcan, adaug-o într-un smoothie, în ceai sau iaurt. Echilibrează citricele sau oțetul într-un sos de salată sau îndulcește orice vrei cu mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+. Mierea de Manuka trebuie utilizată cu moderație în cazul diabetului și evitată complet în caz de alergie. ! Mierea de Manuka este recomandată copiilor peste 12 luni Ingrediente: 100% miere de Manuka UMF™ 13+ | MGO 400+ originară din Noua Zeelandă Mod de păstrare: La temperaturi sub 25°C, ferită de razele soarelui Atenție! Recomandăm folosirea factorului potrivit necesităților tale. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic atunci când nu este necesar, poate duce, în anumite cazuri, la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului. Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
3.5 / 5.0
2 Recenzii
Ce este mierea de Manuka? Mierea de Manuka conține un amestec unic de oligozaharide, aminoacizi, și mulți alți compuși polifenolici puternici și alți derivați din plante. Timp de secole, oamenii maori din Aotearoa Noua Zeelandă au folosit produse Mānuka în rongoā (medicina tradițională). Și având în vedere provocările cu care se confruntă știința și medicină, credem că proprietățile unice ale mierii de Manuka merită o investigație continuă. Majoritatea tipurilor de miere își capătă puterea antibacteriană de la peroxidul de hidrogen din compoziția lor. Însă mierea de Manuka mai are o proprietate antibacteriană rară numită activitate non-peeroxidica (NPA) datorită concentrației ridicate de metilglioxal (MGO), care este transformată din dihidroxiacetonă (DHA) – în nectarul Manuka. Cu căt nivelul de MGO este mai ridicat, cu atât este mai mare puterea antimicrobiană a mierii. Evaluarea UMF™ reflectă concentrația compușilor activi reprezentativi ai mierii de Manuka, MGO, DHA și leptosperină. Beneficiile mierii de Manuka UMF 13+ | MGO 400+ Culoarea aurie asemănătoare chihlimbarului, însoțită de textura fină și cremoasă a acestei mieri, te duce cu gândul la ținuturile pitorești ale Noii Zeelande. Se deosebește de sortimentele obișnuite de miere atât prin valoarea nutrițională, cât și prin aspecte precum consistență, culoare și gust, unul ușor dulceag, dar foarte intens și aromat. Produsă de albine din nectarul florilor de Manuka, recoltată, testată și certificată cu un conținut de cel puțin 400 mg/kg de metilglioxal, mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ este un remediu natural atât pentru afecțiunile respiratorii cronice, cât și pentru cele gastro-intestinale. Infecțiile tractului respirator sunt cauzate de înmulțirea bacteriilor și se manifestă prin dificultăți de respiratie, dureri în gât, tuse, febră. Mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ inhibă dezvoltarea bacteriilor și scade rezistența acestora, conducând la tratarea afecțiunilor cronice: sinuzită, laringită, amigdalită, bronșită, rinită, pneumonie sau tuse tabagică. Mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ s-a dovedit eficientă și în afecțiunile gastro-intestinale prin echilibrarea PH-ului și reducerea nivelului de aciditate ridicat, responsabil de senzația de balonare și disconfort. Printre aceste afecțiuni se numără: ulcer, gastrită, sindromul colonului iritabil, indigestie, gastro-esofagită de reflux, dureri de stomac, etc. Administrare: Uz intern: 3 - 4 lingurițe pe zi, timp de cel puțin 6-8 săptămâni sau până la ameliorarea sau dispariția simptomelor, cu urmărirea unui regim alimentar echilibrat. Pentru eficiență maximă, miere de Manuka se consumă cu 30 minute înainte de mesele principale ale zilei. Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr. Consumă mierea după bunul plac, cu lingurița direct din borcan, adaug-o într-un smoothie, în ceai sau iaurt. Echilibrează citricele sau oțetul într-un sos de salată sau îndulcește orice vrei cu mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+. Mierea de Manuka trebuie utilizată cu moderație în cazul diabetului și evitată complet în caz de alergie. ! Mierea de Manuka este recomandată copiilor peste 12 luni Ingrediente: 100% miere de Manuka UMF™ 13+ | MGO 400+ originară din Noua Zeelandă Mod de păstrare: La temperaturi sub 25°C, ferită de razele soarelui Atenție! Recomandăm folosirea factorului potrivit necesităților tale. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic atunci când nu este necesar, poate duce, în anumite cazuri, la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului. Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
5.0 / 5.0
4 Recenzii