Sari la conținut
🐝Toate comenzile plasate în această perioadă vor pleca din stup începând cu data de 8 ianuarie 2025.
🐝Toate comenzile plasate în această perioadă vor pleca din stup începând cu data de 8 ianuarie 2025.

Echilibru alimentar

Polen crud de prun

Ce crud? Polenul crud este un aliment de mare valoare care aduce ameliorări de sănătate uneori importante, fie și numai datorită conținutului său bogat de antioxidanți, cu rol important în prevenirea îmbătrânirii și îmbolnăvirii. Polenul crud este extrem de bogat în enzime, iar spre deosebire de polenul uscat, congelarea nu distruge aceste enzime. Enzimele din polen ajută la asimilarea vitaminelor, mineralelor şi tuturor substanţelor nutritive din alimentele consumate. Mai mult, micronutrimentele sunt active pentru că sunt intacte, ceea ce face din polenul crud un aliment ”viu”, fiind singurul produs ce dinamizează atât mucoasa, cât și flora intestinală. Polenul crud pare a fi alimentul ideal pentru a reface flora intestinală datorită faptului că acesta conține lactofermenți atunci când este proaspăt. Cercetările de laborator din ultimii ani au dezvăluit un important conținut de lactobacili şi bifidobacterii, toate acestea fiind folositoare tubului nostru digestiv, unde polenul crud poate reface flora habituală. Acest probiotic vegetal conține și câteva tipuri de drojdii, care la nivelul intestinelor ne protejează contra instalării unor micoze. S-a demonstrat efectele benefice ale polenului crud asupra tranzitului, a colitelor, chiar a maladiei Crohn. Beneficiile polenului crud de prun*: Echilibrează sistemul digestiv Stimulează buna funcționare a stomacului, bilei și ficatului Crește capacitatea de concentrare Ajută la întreținerea frumuseții tenului Îmbunătățește forma fizică și rezistența la efort Polenul crud de prun prezintă o acțiune benefică asupra stomacului, bilei, ficatului, și normalizează apetitul alimentar. Acesta reprezintă un ajutor de nădejde în cazul în care te confrunţi cu probleme ale sistemului digestiv. Pe lângă faptul că îmbunătățește forma fizică și mărește rezistența la efort, polenul crud de prun este un stimulent al memoriei, crescând în același timp capacitatea de concentrare și reducând stările negative. Prin aportul suplimentar de nutrimente, polenul crud de prun încetinește procesele de îmbătrânire și întreține frumusețea tenului, pielea își regăsește luminozitatea și transparența. Polenul crud de prun se produce în cantități mici, perioada de înflorire maximă fiind foarte scurtă. Se găsește în amestec, în mică proporție, cu polenul de salcie. Administrarea polenului crud de prun: Polenul crud de prun poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei. Doza uzuală recomandată: Copii - 1 linguriță/zi (5 g) Adulți - 1 lingură/zi (15 g).Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni. Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 6-7 săptămâni, de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de prun poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Mod de păstrare a polenului crud de prun: Polenul crud de prun se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5°C și -18°C. Polenul crud de prun rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți. Deși se păstrează la congelator, polenul crud de prun nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator. De reținut! Polenul crud de prun poate fi pus și scos din congelator de nenumăte ori, păstrându-și integral calitățile. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe detalii despre polenul crud găsești în următoarele articole:Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergică Polenul crud - tratament naturist pentru alergia la ambrozieProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fierCe este polenul crud și la ce este bun?4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăDigestie echilibrată şi armonie în organism Polenul crud monoflor, pentru sănătate și vigoare *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Preț vechi 30,00 lei - Preț vechi 59,00 lei
Preț vechi
30,00 lei - 59,00 lei
30,00 lei - 59,00 lei
Preț curent 30,00 lei
Miere Manuka MGO 250+ - 250g

Ce este mierea de Manuka? Dintre toate tipurile de miere, mierea de Manuka a atras în mod deosebit atenţia lumii medicale datorită proprietăților sale antibacteriene neobișnuite. Puterea vindecătoare a mierii de Manuka se datorează unui compus, dihidroxiacetona care se regăsește în concentrații foarte mari în florile de Manuka, arbore originar din Noua Zeelanda. Mierea de Manuka posedă o activitate antibacteriană ce nu poate fi regăsită în niciun alt tip de miere, fapt confirmat de cei 20 de ani de cercetări, printre care și studiile făcute de Prof. dr. Molan, biochimist la Universitatea Waikato din Noua Zeelandă. Spre deosebire de mierea crudă obișnuită, mierea de Manuka are un conținut extrem de ridicat de MGO™ (metilglioxal), o substanță activă, ceea ce o califică pentru utilizare în scop medical. Cercătările au descoperit că mierea de Manuka are proprietăți foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice, fiind extrem de eficientă în susținerea sistemului imunitar și ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate. Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare. MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. Astfel avem: Mierea MGO™ 100+ Nivel de întreținere Este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată (răceli, dureri de gât etc.) Mierea MGO™ 250+ Nivel util Este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi. Mierea MGO™ 400+ Nivel extra cu activitate ridicată Se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care sunt rezistente la tratamente. Mierea MGO™ 550+ Nivel superior cu activitate foarte ridicată Se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente. Atenție: Vă recomandăm să folosiți factorul potrivit necesităților d-voastră. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic, când nu este necesar, poate duce în anumite cazuri la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului.Beneficiile Mierii de Manuka MGO™ 250+* Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Conținutul de Metilglioxal (MGO™) din acest tip de miere este de MGO™ 250+, adică minim 250mg/kg. Mierea MGO™ 250+ este indicată pentru susținerea sistemului imunitar și tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi. Mierea de Manuka este eficientă în ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate: Imunitate: dureri de gât, febră, gripă și răceală, bronșită cronică, astm, sinuzită cronică, migrene, alergii, astenie, îmbunătățirea somnului, neutralizarea PH-ului, afte, sănătatea ochilor Sistem digestiv: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabilă de majoritatea ulcerelor stomacale), afecțiuni gastro intestinale, paraziți intestinali, gastroenterită Afecțiuni bacteriene: infecții cu stafilococ auriu, reducerea inflamațiilor, candidă, efect antibiotic, potențează acțiunea radioterapiei în tratarea unor forme de cancer, rinită, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, miros neplăcut al gurii, eliminarea plăcii dentare Îngrijire externă: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri de gradul I și II, leziuni, cicatrici, plăgi chirurgicale infectate, afecțiuni parodontale, gingivită, efect anticarii, ulcerații ale pielii, foliculită de la epilare sau bărbierit, înțepături insecte, herpes, iritație scutec Tratament cosmetic: riduri, acnee, puncte negre, căderea părului, păr uscat, mătreață. Administrare: Uz intern: 3 -4 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă. Nerecomandat copiilor mai mici de 12 luni. Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr. În general, recomandăm consumul de produse apicole copiilor peste 12 luni.Mod de păstrare: Se păstrează la loc uscat și răcoros, sub 25°C.Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Descoperă mai multe informații despre Mierea de Manuka de la ApiLand în următoarele articole:Mierea de Manuka - tratament naturist împotriva stafilococului auriu7 aspecte esenţiale de care să ţii cont când cumperi miere de ManukaSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăÎntrebări și răspunsuri despre mierea de ManukaMierea de Manuka, cel mai puternic aliat al unei imunități de fierProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier8 Probleme ale pielii pe care mierea de Manuka le amelioreazăTratament naturist pentru Helicobacter pylori cu miere de Manuka Mierea de Manuka - 7 beneficii ale acesteia pe care trebuie să le cunoști *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Preț vechi 153,00 lei - Preț vechi 153,00 lei
Preț vechi
153,00 lei
153,00 lei - 153,00 lei
Preț curent 153,00 lei
Miere Manuka MGO 250+ - 500g

Ce este mierea de Manuka? Dintre toate tipurile de miere, mierea de Manuka a atras în mod deosebit atenţia lumii medicale datorită proprietăților sale antibacteriene neobișnuite. Puterea vindecătoare a mierii de Manuka se datorează unui compus, dihidroxiacetona care se regăsește în concentrații foarte mari în florile de Manuka, arbore originar din Noua Zeelanda. Mierea de Manuka posedă o activitate antibacteriană ce nu poate fi regăsită în niciun alt tip de miere, fapt confirmat de cei 20 de ani de cercetări, printre care și studiile făcute de Prof. dr. Molan, biochimist la Universitatea Waikato din Noua Zeelandă. Spre deosebire de mierea crudă obișnuită, mierea de Manuka are un conținut extrem de ridicat de MGO™ (metilglioxal), o substanță activă, ceea ce o califică pentru utilizare în scop medical. Cercătările au descoperit că mierea de Manuka are proprietăți foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice, fiind extrem de eficientă în susținerea sistemului imunitar și ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate. Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare. MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. Astfel avem: Mierea MGO™ 100+ Nivel de întreținere Este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată (răceli, dureri de gât etc.) Mierea MGO™ 250+ Nivel util Este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi. Mierea MGO™ 400+ Nivel extra cu activitate ridicată Se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care sunt rezistente la tratamente. Mierea MGO™ 550+ Nivel superior cu activitate foarte ridicată Se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente. Atenție: Vă recomandăm să folosiți factorul potrivit necesităților d-voastră. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic, când nu este necesar, poate duce în anumite cazuri la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului.Beneficiile Mierii de Manuka MGO™ 250+* Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Conținutul de Metilglioxal (MGO™) din acest tip de miere este de MGO™ 250+, adică minim 250mg/kg. Mierea MGO™ 250+ este indicată pentru susținerea sistemului imunitar și tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi. Mierea de Manuka este eficientă în ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate: Imunitate: dureri de gât, febră, gripă și răceală, bronșită cronică, astm, sinuzită cronică, migrene, alergii, astenie, îmbunătățirea somnului, neutralizarea PH-ului, afte, sănătatea ochilor Sistem digestiv: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabilă de majoritatea ulcerelor stomacale), afecțiuni gastro intestinale, paraziți intestinali, gastroenterită Afecțiuni bacteriene: infecții cu stafilococ auriu, reducerea inflamațiilor, candidă, efect antibiotic, potențează acțiunea radioterapiei în tratarea unor forme de cancer, rinită, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, miros neplăcut al gurii, eliminarea plăcii dentare Îngrijire externă: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri de gradul I și II, leziuni, cicatrici, plăgi chirurgicale infectate, afecțiuni parodontale, gingivită, efect anticarii, ulcerații ale pielii, foliculită de la epilare sau bărbierit, înțepături insecte, herpes, iritație scutec Tratament cosmetic: riduri, acnee, puncte negre, căderea părului, păr uscat, mătreață. Administrare: Uz intern: 3 -4 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă. Nerecomandat copiilor mai mici de 12 luni. Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr. În general, recomandăm consumul de produse apicole copiilor peste 12 luni.Mod de păstrare: Se păstrează la loc uscat și răcoros, sub 25°C.Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Descoperă mai multe informații despre Mierea de Manuka de la ApiLand în următoarele articole:Mierea de Manuka - tratament naturist împotriva stafilococului auriu7 aspecte esenţiale de care să ţii cont când cumperi miere de ManukaSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăÎntrebări și răspunsuri despre mierea de ManukaMierea de Manuka, cel mai puternic aliat al unei imunități de fierProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier8 Probleme ale pielii pe care mierea de Manuka le amelioreazăTratament naturist pentru Helicobacter pylori cu miere de Manuka Mierea de Manuka - 7 beneficii ale acesteia pe care trebuie să le cunoști *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Preț vechi 293,00 lei - Preț vechi 293,00 lei
Preț vechi
293,00 lei
293,00 lei - 293,00 lei
Preț curent 293,00 lei
Miere Manuka MGO 250+ - 1kg

Ce este mierea de Manuka? Dintre toate tipurile de miere, mierea de Manuka a atras în mod deosebit atenţia lumii medicale datorită proprietăților sale antibacteriene neobișnuite. Puterea vindecătoare a mierii de Manuka se datorează unui compus, dihidroxiacetona care se regăsește în concentrații foarte mari în florile de Manuka, arbore originar din Noua Zeelanda. Mierea de Manuka posedă o activitate antibacteriană ce nu poate fi regăsită în niciun alt tip de miere, fapt confirmat de cei 20 de ani de cercetări, printre care și studiile făcute de Prof. dr. Molan, biochimist la Universitatea Waikato din Noua Zeelandă. Spre deosebire de mierea crudă obișnuită, mierea de Manuka are un conținut extrem de ridicat de MGO™ (metilglioxal), o substanță activă, ceea ce o califică pentru utilizare în scop medical. Cercătările au descoperit că mierea de Manuka are proprietăți foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice, fiind extrem de eficientă în susținerea sistemului imunitar și ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate. Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare. MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. Astfel avem: Mierea MGO™ 100+ Nivel de întreținere Este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată (răceli, dureri de gât etc.) Mierea MGO™ 250+ Nivel util Este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi. Mierea MGO™ 400+ Nivel extra cu activitate ridicată Se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care sunt rezistente la tratamente. Mierea MGO™ 550+ Nivel superior cu activitate foarte ridicată Se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente. Atenție: Vă recomandăm să folosiți factorul potrivit necesităților d-voastră. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic, când nu este necesar, poate duce în anumite cazuri la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului.Beneficiile Mierii de Manuka MGO™ 250+* Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Conținutul de Metilglioxal (MGO™) din acest tip de miere este de MGO™ 250+, adică minim 250mg/kg. Mierea MGO™ 250+ este indicată pentru susținerea sistemului imunitar și tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi. Mierea de Manuka este eficientă în ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate: Imunitate: dureri de gât, febră, gripă și răceală, bronșită cronică, astm, sinuzită cronică, migrene, alergii, astenie, îmbunătățirea somnului, neutralizarea PH-ului, afte, sănătatea ochilor Sistem digestiv: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabilă de majoritatea ulcerelor stomacale), afecțiuni gastro intestinale, paraziți intestinali, gastroenterită Afecțiuni bacteriene: infecții cu stafilococ auriu, reducerea inflamațiilor, candidă, efect antibiotic, potențează acțiunea radioterapiei în tratarea unor forme de cancer, rinită, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, miros neplăcut al gurii, eliminarea plăcii dentare Îngrijire externă: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri de gradul I și II, leziuni, cicatrici, plăgi chirurgicale infectate, afecțiuni parodontale, gingivită, efect anticarii, ulcerații ale pielii, foliculită de la epilare sau bărbierit, înțepături insecte, herpes, iritație scutec Tratament cosmetic: riduri, acnee, puncte negre, căderea părului, păr uscat, mătreață. Administrare: Uz intern: 3 -4 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă. Nerecomandat copiilor mai mici de 12 luni. Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr. În general, recomandăm consumul de produse apicole copiilor peste 12 luni.Mod de păstrare: Se păstrează la loc uscat și răcoros, sub 25°C.Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Descoperă mai multe informații despre Mierea de Manuka de la ApiLand în următoarele articole:Mierea de Manuka - tratament naturist împotriva stafilococului auriu7 aspecte esenţiale de care să ţii cont când cumperi miere de ManukaSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăÎntrebări și răspunsuri despre mierea de ManukaMierea de Manuka, cel mai puternic aliat al unei imunități de fierProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier8 Probleme ale pielii pe care mierea de Manuka le amelioreazăTratament naturist pentru Helicobacter pylori cu miere de Manuka Mierea de Manuka - 7 beneficii ale acesteia pe care trebuie să le cunoști *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Preț vechi 570,00 lei - Preț vechi 570,00 lei
Preț vechi 570,00 lei
570,00 lei
570,00 lei - 570,00 lei
Preț curent 570,00 lei