Recuperare post Covid
Filtre
- Adhd (6)
- Alopecie (4)
- Alzheimer (6)
- Anorexie (4)
- Artrita (6)
- Astenie (4)
- Astm (5)
- Astm Bronsic (2)
- Balonare (2)
- Bronsita (4)
- Candida (2)
- Colesterol (6)
- Depresie (6)
- Detoxifiere (2)
- Diabet (4)
- Dureri In Gat (3)
- E Coli (2)
- Eczeme Si Micoze (3)
- Energie (4)
- Fertilitate (4)
- Helicobacter (2)
- Imunitate (6)
- Infectii Urinare (2)
- Inima (4)
- Insomnii (4)
- Lime (2)
- Memorie Si Concentrare (6)
- Menopauza (4)
- Nervii Periferici (4)
- Osteoporoza (4)
- Pancreas (4)
- Par (5)
- Parkinson (4)
- Pneumonie (2)
- Raceala Si Gripa (6)
- Reumatism (2)
- Sinuzita (3)
- Sistemul Respirator/Tuse (1)
- Slabit (2)
- Sportivi (4)
- Stafilococ (2)
- Steatoza Hepatica (2)
- Streptococ (2)
- Stres (4)
- Tiroida (1)
Ce este lăptișorul de matcă?Lăptişorul de matcă este o veritabilă curiozitate biologică, un mister în mare parte dincolo de înţelegerea umană obişnuită, tocmai pentru că are proprietatea excepţională de a prelungi durata de viaţă a fiinţei care se hrăneşte cu el în mod sistematic. Culturile asiatice consideră că lăptişorul de matcă este un tonic ce îmbunătăţeşte nivelul energetic general, creşte imunitatea și amplifică virilitatea.Beneficiile lăptișorului de matcă: Crește imunitatea și rezistența la efort fizic și intelectual Acționează benefic asupra sistemului nervos Îmbunătățește nivelul energetic general Ajută la reducerea colesterolului din sânge Ajută la prevenția cazurilor de răceală și gripă Întârzie procesul de îmbătrânire Lăptişorul de matcă este bogat în vitamine şi colagen. În natură este folosit pentru a hrăni albinele-regine (mătcile). Albinele lucrătoare care îl produc au o durată de viaţă de numai cinci-opt săptămâni, în timp ce regina albină – hrănită doar cu lăptişor de matcă – trăieşte între patru şi şase ani, ceea ce înseamnă de peste 50 de ori mai mult decât suratele ei. Dacă este folosit corect şi constant, acest miraculos nutrient măreşte durata de viaţă. Cu o compoziţie foarte bogată, lăptişorul de matcă este valoros în nutriţia tuturor - femei, bărbați și copii deopotrivă. În general, poate fi folosit ca supliment alimentar, pentru a compensa deficienţe cauzate de alimentaţia noastră deficitară. Lăptişorul de matcă este un remediu benefic prin excelenţă, ingredientul major al tuturor celor care vor să se menţină tineri. Folosit regulat în cure, lăptişorul de matcă transferă organismului din bogăţia sa nutritivă de excepţie şi în felul acesta poate nu doar să încetinească procesul de îmbătrânire, ci chiar să demareze procesul invers, al regenerării şi întineririi. Nu există pe Pământ o substanţă similară cu lăptişorul de matcă, care să aibă efectul lui de-a dreptul miraculos de stimulare a creşterii, a funcţiei reproducătoare şi de mărire a longevităţii. Lăptişorul de matcă este cel mai puternic aliment din lume, şi tocmai de aceea mai este numit şi „hiperaliment”. Ca aliment şi remediu natural cu efect profilactic, lăptişorul de matcă acţionează preventiv, prin faptul că oferă organismului cele mai importante substanţe nutritive de care are nevoie sau de care duce lipsă. În plus, el activează, reglează şi stimulează reacţiile biologice, conferă energie fizică şi intelectuală, stimulează în mod armonios sistemul nervos, circulaţia sanguină, conferă organismului echilibru psiho-fizic şi rezistenţă la efort. De asemenea, stimulează şi întăreşte imunitatea organismului, previne şi face să dispară semnele de îmbătrânire. La femei, ameliorează simptomele de la menopauză, iar la bărbaţi ameliorează tulburările care apar la andropauză. Lăptişorul de matcă menţine bunăstarea pielii, a părului, a unghiilor şi le face să revină la o stare normală de sănătate. Are un rol important în creşterea şi dezvoltarea normală a copiilor.Lăptişorul de matcă pur nu modifică indicele glicemic. Compoziția lăptișorului de matcă Acetilcolina - compus cu rol în transmiterea influxului nervos 10 HDA -acid care se găsește în mod natural doar în lăptișorul de matcă Aminoacizi Minerale și oligoelemente Lipide și acizi grași esențiali Complexul de vitamine B - B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9 3% din compoziția lăptișorului de matcă este încă neidentificată, ceea ce arată complexitatea acestui produs Principalele componente ale lăptişorului de matcă sunt apa, proteinele, zaharurile, lipidele şi sărurile minerale. Deşi acestea prezintă variaţii notabile, compoziţia lăptişorului de matcă rămâne relativ constantă, corelată cu diferitele colonii, rase de albine şi perioade ale anului în care se face recoltarea. Lăptişorul de matcă conţine toţi aminoacizii esenţiali pentru om şi un total de 29 de aminoacizi şi de compuşi cu aminoacizi care au fost identificaţi, cele mai importante fiind acidul aspartic şi acidul glutamic. Aminoacizii liberi sunt prolina şi lizina. O serie de enzime sunt, de asemenea, prezente, inclusiv glucozoxidaza, fosfataza şi colinesteraza. Conţinutul de lipide al lăptişorului de matcă este unic şi, din multe puncte de vedere, reprezintă o caracteristică foarte interesantă. Fracţiunea lipidică este formată, în proporţie de 80-90% din greutatea uscată, din acizi graşi liberi cu structuri neobişnuite şi mai puţin frecvente. În majoritatea lor, aceştia sunt acizi graşi hidroxilaţi sau acizi dicarboxilici cu catenă scurtă, de 8 până la 10 atomi de carbon, spre deosebire de acizii graşi cu un număr de 14-20 atomi de carbon, frecvent întâlniţi la animale şi plante. Aceşti acizi graşi cu catenă scurtă sunt responsabili de majoritatea proprietăţilor biologice ale lăptişorului de matcă. Cele mai importante săruri minerale sunt, în ordine descrescătoare: K, Ca, Na, Zn, Fe, Cu şi Mn, potasiul fiind prevalent. Lăptişorul de matcă este un adevărat concentrat de macronutrienţi (proteine, glucide şi lipide). O sumară analiză a compoziţiei lăptişorului de matcă ne poate da indicii semnificative în ce priveşte beneficiile sale multiple pentru sănătate. În primul rând, vitamina B1, tiamina, este esenţială pentru creştere, pentru transformarea carbohidraţilor în energie, pentru menţinerea stării de sănătate a nervilor şi a muşchilor. Lipsa acesteia conduce la energie scăzută, digestie proastă, depresie, pierderea apetitului, constipaţie, cefalee, afecţiuni ale tenului. O a doua componentă importantă a lăptişorului de matcă este vitamina B2, riboflavina, care este esenţială pentru creştere, pentru sănătatea pielii, a gurii, a ochilor şi pentru bunăstarea generală a organismului. În caz de deficit, părul este uscat, pielea este crăpată şi aspră, apar ulceraţii bucale, ochii devin inflamaţi şi dureroşi, iar rezistenţa la factorii de stress scade. Cea de-a treia componentă importantă a lăptişorului de matcă este vitamina B3, niacina – esenţială pentru creştere, pentru sănătatea pielii, pentru digestia carbohidraţilor şi pentru sistemul nervos. În caz de deficit, apar tulburări digestive, tulburări neurologice, afecţiuni cutanate, cefalee, insomnie şi tulburări intestinale. O altă componentă importantă a lăptişorului de matcă este vitamina B5, acidul pantotenic, care contribuie la menţinerea sănătăţii pielii, la creşterea părului şi în general la creşterea tuturor ţesuturilor. Lăptişorul de matcă mai conţine şi vitamina B6, piridoxina, vitamină esenţială pentru asimilarea proteinelor, pentru sănătatea pielii, a nervilor şi a muşchilor. În caz de deficit al acestei vitamine, survin incapacitatea de a digera proteinele necesare pentru repararea şi creşterea ţesuturilor, iritabilitatea şi depresia, erupţiile cutanate, insomnia, crampele musculare. În compoziţia lăptişorului de matcă intră şi vitamina B7, inozitolul. Fiind un ingredient esenţial pentru funcţionarea optimă a ficatului, acesta previne acumularea grăsimilor în trup. În caz de deficit, apar perturbări hepatice şi diminuarea toleranţei la alcool. O altă componentă importantă a lăptişorului de matcă este vitamina B8, biotina, considerată de specialişti esenţială pentru sănătatea pielii, a nervilor şi a muşchilor. Când aceasta este, însă, în deficit părul se degradează şi se răreşte, apar eczeme. Lăptişorul de matcă conţine şi vitamina B9, acidul folic, care este esenţial pentru creştere, pentru sănătatea sângelui şi pentru fertilitate. Dacă această vitamină este în deficit, apar afecţiuni sanguine, slăbeşte circulaţia, se declanşează anemia, slăbiciunea, depresia ori diareea. Lăptişorul de matcă este un sui generis cocktail nutritiv, conceput pentru creşterea albinelor şi hrănirea mătcii, şi conţine lipide, dintre care 80-85% acizi graşi, 4-10% fenoli, 5-6% ceruri, 3-4% steroizi şi 0,4-0,8% fosfolipide. Lăptişorul conţine acizi graşi alimentari, cum ar fi acidul 10-hidroxi-2-decanoic, prescurtat 10 HDA, (care se găseşte doar în acest veritabil elixir natural), conţine 32% acizi graşi, precum şi acid gluconic (24%), acidul 10-hidroxidecanoic (22%) şi 5% alţi acizi dicarboxilici. Lăptişorul de matcă mai conţine acetilcolină, adenozintrifosfat (ATP) şi cataboliţi cum ar fi AMP şi oxidul AMP-N1, cantitatea totală de adenozină variind între 5,9 şi 2.057,4 mg/kg. Administrarea lăptișorului de matcăSe recomandă consumul în cure de 6 săptămâni pentru beneficii maxime.Pur:Se administrează sublingual până la dizolvare totală, dimineața, cu 20 - 30 minute înainte de masă.Copii - 0,5-1g/zi Adulți - 1-2 g/ziOmogenizat în miere 2%:(Ex: 10g lăptișor de matcă PUR în 500g miere crudă)Copii - 1-2 lingurițe/ziAdulți - 1-2 linguri/ziCa și ingredient în prepararea tratamentelor cosmetice pentru ten sau pentru păr.Lăptişorul de matcă pur este recomandat copiilor peste 12 luni.Mod de păstrare a lăptișorului de matcă:A se păstra la frigider, la temperaturi cuprinse între 2°C și 6°C.Acţiunile cele mai frecvent amintite în recomandări şi care au fost confirmate constant de relatările clienților ApiLand sunt grupate în două categorii: efecte benefice ale administrării interne şi efecte benefice rezultate în urma folosirii externe a lăptişorului de matcă.În ceea ce priveşte administrarea internă, cele mai frecvente efecte sunt cele legate de reglarea apetitului, de îmbunătăţirea aspectului pielii, de creşterea libidoului şi a performanţelor sexuale, de creşterea rezistenţei la infecţiile virale, de scăderea tensiunii arteriale în caz de hipertensiune, de creşterea tensiunii arteriale în caz de hipotensiune, de scăderea nivelului colesterolului sanguin, de ameliorarea simptomatologiei în caz de anemie şi arterioscleroză şi în general de o considerabilă ameliorare a stării de sănătate în cazul bolilor cronice şi incurabile.Lăptişorul de matcă administrat oral timp de 1-2 luni, fie prin înghiţire, fie prin administrare sublinguală în doze de 0.5 - 1gr/zi mg zilnic are efect tonic şi stimulent, cu un pregnant efect euforizant la oamenii sănătoşi.În ceea ce priveşte administrarea externă, cele mai frecvente rezultate benefice constau în stimularea reepitelizării, vindecarea unor boli de piele, normalizarea secreţiei sebacee (secreţia grasă a glandelor din piele) şi un pregnant efect antirid.Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.Descoperă mai multe informații despre lăptișorul de matcă PUR ApiLand în următoarele articole:Cele 8 sisteme vitale ale organismului pe care lăptişorul de matcă pur le susţineSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergicăImunitate scăzută la copii? Iată cum te pot ajuta produsele apicoleProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fierLăptișorul de matcă - cel mai eficient supliment natural pentru memorie și concentrare maximă la examene11 Simptome și afecțiuni pe care nu știai că Lăptișorul de matcă le amelioreazăLăptișorul de matcă pentru diabet Aliatul perfect în antrenarea memorieiCum ne ajută lăptișorul de matcă în depresiiLăptișorul de matcă, bun pentru memorie Un elixir al sănătății: Lăptișorul de matcă Lăptișorul de matcă și memoriaLăptișorul de matcă și imunitatea *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
4.86 / 5.0
43 Recenzii
Ce este lăptișorul de matcă?Lăptişorul de matcă este o veritabilă curiozitate biologică, un mister în mare parte dincolo de înţelegerea umană obişnuită, tocmai pentru că are proprietatea excepţională de a prelungi durata de viaţă a fiinţei care se hrăneşte cu el în mod sistematic. Culturile asiatice consideră că lăptişorul de matcă este un tonic ce îmbunătăţeşte nivelul energetic general, creşte imunitatea și amplifică virilitatea.Beneficiile lăptișorului de matcă: Crește imunitatea și rezistența la efort fizic și intelectual Acționează benefic asupra sistemului nervos Îmbunătățește nivelul energetic general Ajută la reducerea colesterolului din sânge Ajută la prevenția cazurilor de răceală și gripă Întârzie procesul de îmbătrânire Lăptişorul de matcă este bogat în vitamine şi colagen. În natură este folosit pentru a hrăni albinele-regine (mătcile). Albinele lucrătoare care îl produc au o durată de viaţă de numai cinci-opt săptămâni, în timp ce regina albină – hrănită doar cu lăptişor de matcă – trăieşte între patru şi şase ani, ceea ce înseamnă de peste 50 de ori mai mult decât suratele ei. Dacă este folosit corect şi constant, acest miraculos nutrient măreşte durata de viaţă. Cu o compoziţie foarte bogată, lăptişorul de matcă este valoros în nutriţia tuturor - femei, bărbați și copii deopotrivă. În general, poate fi folosit ca supliment alimentar, pentru a compensa deficienţe cauzate de alimentaţia noastră deficitară. Lăptişorul de matcă este un remediu benefic prin excelenţă, ingredientul major al tuturor celor care vor să se menţină tineri. Folosit regulat în cure, lăptişorul de matcă transferă organismului din bogăţia sa nutritivă de excepţie şi în felul acesta poate nu doar să încetinească procesul de îmbătrânire, ci chiar să demareze procesul invers, al regenerării şi întineririi. Nu există pe Pământ o substanţă similară cu lăptişorul de matcă, care să aibă efectul lui de-a dreptul miraculos de stimulare a creşterii, a funcţiei reproducătoare şi de mărire a longevităţii. Lăptişorul de matcă este cel mai puternic aliment din lume, şi tocmai de aceea mai este numit şi „hiperaliment”. Ca aliment şi remediu natural cu efect profilactic, lăptişorul de matcă acţionează preventiv, prin faptul că oferă organismului cele mai importante substanţe nutritive de care are nevoie sau de care duce lipsă. În plus, el activează, reglează şi stimulează reacţiile biologice, conferă energie fizică şi intelectuală, stimulează în mod armonios sistemul nervos, circulaţia sanguină, conferă organismului echilibru psiho-fizic şi rezistenţă la efort. De asemenea, stimulează şi întăreşte imunitatea organismului, previne şi face să dispară semnele de îmbătrânire. La femei, ameliorează simptomele de la menopauză, iar la bărbaţi ameliorează tulburările care apar la andropauză. Lăptişorul de matcă menţine bunăstarea pielii, a părului, a unghiilor şi le face să revină la o stare normală de sănătate. Are un rol important în creşterea şi dezvoltarea normală a copiilor.Lăptişorul de matcă pur nu modifică indicele glicemic. Compoziția lăptișorului de matcă Acetilcolina - compus cu rol în transmiterea influxului nervos 10 HDA -acid care se găsește în mod natural doar în lăptișorul de matcă Aminoacizi Minerale și oligoelemente Lipide și acizi grași esențiali Complexul de vitamine B - B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9 3% din compoziția lăptișorului de matcă este încă neidentificată, ceea ce arată complexitatea acestui produs Principalele componente ale lăptişorului de matcă sunt apa, proteinele, zaharurile, lipidele şi sărurile minerale. Deşi acestea prezintă variaţii notabile, compoziţia lăptişorului de matcă rămâne relativ constantă, corelată cu diferitele colonii, rase de albine şi perioade ale anului în care se face recoltarea. Lăptişorul de matcă conţine toţi aminoacizii esenţiali pentru om şi un total de 29 de aminoacizi şi de compuşi cu aminoacizi care au fost identificaţi, cele mai importante fiind acidul aspartic şi acidul glutamic. Aminoacizii liberi sunt prolina şi lizina. O serie de enzime sunt, de asemenea, prezente, inclusiv glucozoxidaza, fosfataza şi colinesteraza. Conţinutul de lipide al lăptişorului de matcă este unic şi, din multe puncte de vedere, reprezintă o caracteristică foarte interesantă. Fracţiunea lipidică este formată, în proporţie de 80-90% din greutatea uscată, din acizi graşi liberi cu structuri neobişnuite şi mai puţin frecvente. În majoritatea lor, aceştia sunt acizi graşi hidroxilaţi sau acizi dicarboxilici cu catenă scurtă, de 8 până la 10 atomi de carbon, spre deosebire de acizii graşi cu un număr de 14-20 atomi de carbon, frecvent întâlniţi la animale şi plante. Aceşti acizi graşi cu catenă scurtă sunt responsabili de majoritatea proprietăţilor biologice ale lăptişorului de matcă. Cele mai importante săruri minerale sunt, în ordine descrescătoare: K, Ca, Na, Zn, Fe, Cu şi Mn, potasiul fiind prevalent. Lăptişorul de matcă este un adevărat concentrat de macronutrienţi (proteine, glucide şi lipide). O sumară analiză a compoziţiei lăptişorului de matcă ne poate da indicii semnificative în ce priveşte beneficiile sale multiple pentru sănătate. În primul rând, vitamina B1, tiamina, este esenţială pentru creştere, pentru transformarea carbohidraţilor în energie, pentru menţinerea stării de sănătate a nervilor şi a muşchilor. Lipsa acesteia conduce la energie scăzută, digestie proastă, depresie, pierderea apetitului, constipaţie, cefalee, afecţiuni ale tenului. O a doua componentă importantă a lăptişorului de matcă este vitamina B2, riboflavina, care este esenţială pentru creştere, pentru sănătatea pielii, a gurii, a ochilor şi pentru bunăstarea generală a organismului. În caz de deficit, părul este uscat, pielea este crăpată şi aspră, apar ulceraţii bucale, ochii devin inflamaţi şi dureroşi, iar rezistenţa la factorii de stress scade. Cea de-a treia componentă importantă a lăptişorului de matcă este vitamina B3, niacina – esenţială pentru creştere, pentru sănătatea pielii, pentru digestia carbohidraţilor şi pentru sistemul nervos. În caz de deficit, apar tulburări digestive, tulburări neurologice, afecţiuni cutanate, cefalee, insomnie şi tulburări intestinale. O altă componentă importantă a lăptişorului de matcă este vitamina B5, acidul pantotenic, care contribuie la menţinerea sănătăţii pielii, la creşterea părului şi în general la creşterea tuturor ţesuturilor. Lăptişorul de matcă mai conţine şi vitamina B6, piridoxina, vitamină esenţială pentru asimilarea proteinelor, pentru sănătatea pielii, a nervilor şi a muşchilor. În caz de deficit al acestei vitamine, survin incapacitatea de a digera proteinele necesare pentru repararea şi creşterea ţesuturilor, iritabilitatea şi depresia, erupţiile cutanate, insomnia, crampele musculare. În compoziţia lăptişorului de matcă intră şi vitamina B7, inozitolul. Fiind un ingredient esenţial pentru funcţionarea optimă a ficatului, acesta previne acumularea grăsimilor în trup. În caz de deficit, apar perturbări hepatice şi diminuarea toleranţei la alcool. O altă componentă importantă a lăptişorului de matcă este vitamina B8, biotina, considerată de specialişti esenţială pentru sănătatea pielii, a nervilor şi a muşchilor. Când aceasta este, însă, în deficit părul se degradează şi se răreşte, apar eczeme. Lăptişorul de matcă conţine şi vitamina B9, acidul folic, care este esenţial pentru creştere, pentru sănătatea sângelui şi pentru fertilitate. Dacă această vitamină este în deficit, apar afecţiuni sanguine, slăbeşte circulaţia, se declanşează anemia, slăbiciunea, depresia ori diareea. Lăptişorul de matcă este un sui generis cocktail nutritiv, conceput pentru creşterea albinelor şi hrănirea mătcii, şi conţine lipide, dintre care 80-85% acizi graşi, 4-10% fenoli, 5-6% ceruri, 3-4% steroizi şi 0,4-0,8% fosfolipide. Lăptişorul conţine acizi graşi alimentari, cum ar fi acidul 10-hidroxi-2-decanoic, prescurtat 10 HDA, (care se găseşte doar în acest veritabil elixir natural), conţine 32% acizi graşi, precum şi acid gluconic (24%), acidul 10-hidroxidecanoic (22%) şi 5% alţi acizi dicarboxilici. Lăptişorul de matcă mai conţine acetilcolină, adenozintrifosfat (ATP) şi cataboliţi cum ar fi AMP şi oxidul AMP-N1, cantitatea totală de adenozină variind între 5,9 şi 2.057,4 mg/kg. Administrarea lăptișorului de matcăSe recomandă consumul în cure de 6 săptămâni pentru beneficii maxime.Pur:Se administrează sublingual până la dizolvare totală, dimineața, cu 20 - 30 minute înainte de masă.Copii - 0,5-1g/zi Adulți - 1-2 g/ziOmogenizat în miere 2%:(Ex: 10g lăptișor de matcă PUR în 500g miere crudă)Copii - 1-2 lingurițe/ziAdulți - 1-2 linguri/ziCa și ingredient în prepararea tratamentelor cosmetice pentru ten sau pentru păr.Lăptişorul de matcă pur este recomandat copiilor peste 12 luni.Mod de păstrare a lăptișorului de matcă:A se păstra la frigider, la temperaturi cuprinse între 2°C și 6°C.Acţiunile cele mai frecvent amintite în recomandări şi care au fost confirmate constant de relatările clienților ApiLand sunt grupate în două categorii: efecte benefice ale administrării interne şi efecte benefice rezultate în urma folosirii externe a lăptişorului de matcă.În ceea ce priveşte administrarea internă, cele mai frecvente efecte sunt cele legate de reglarea apetitului, de îmbunătăţirea aspectului pielii, de creşterea libidoului şi a performanţelor sexuale, de creşterea rezistenţei la infecţiile virale, de scăderea tensiunii arteriale în caz de hipertensiune, de creşterea tensiunii arteriale în caz de hipotensiune, de scăderea nivelului colesterolului sanguin, de ameliorarea simptomatologiei în caz de anemie şi arterioscleroză şi în general de o considerabilă ameliorare a stării de sănătate în cazul bolilor cronice şi incurabile.Lăptişorul de matcă administrat oral timp de 1-2 luni, fie prin înghiţire, fie prin administrare sublinguală în doze de 0.5 - 1gr/zi mg zilnic are efect tonic şi stimulent, cu un pregnant efect euforizant la oamenii sănătoşi.În ceea ce priveşte administrarea externă, cele mai frecvente rezultate benefice constau în stimularea reepitelizării, vindecarea unor boli de piele, normalizarea secreţiei sebacee (secreţia grasă a glandelor din piele) şi un pregnant efect antirid.Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.Descoperă mai multe informații despre lăptișorul de matcă PUR ApiLand în următoarele articole:Cele 8 sisteme vitale ale organismului pe care lăptişorul de matcă pur le susţineSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergicăImunitate scăzută la copii? Iată cum te pot ajuta produsele apicoleProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fierLăptișorul de matcă - cel mai eficient supliment natural pentru memorie și concentrare maximă la examene11 Simptome și afecțiuni pe care nu știai că Lăptișorul de matcă le amelioreazăLăptișorul de matcă pentru diabet Aliatul perfect în antrenarea memorieiCum ne ajută lăptișorul de matcă în depresiiLăptișorul de matcă, bun pentru memorie Un elixir al sănătății: Lăptișorul de matcă Lăptișorul de matcă și memoriaLăptișorul de matcă și imunitatea *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
4.47 / 5.0
15 Recenzii
Ce lăptișorul de matcă ECO?Lăptişorul de matcă pur ECO este o veritabilă curiozitate biologică, un mister în mare parte dincolo de înţelegerea umană obişnuită, tocmai pentru că are proprietatea excepţională de a prelungi durata de viaţă a fiinţei care se hrăneşte cu el în mod sistematic. Culturile asiatice consideră că lăptişorul de matcă pur ECO este un tonic ce îmbunătăţeşte nivelul energetic general, creşte imunitatea și amplifică virilitatea.Beneficiile lăptișorului de matcă pur ECO ApiLand*: Crește imunitatea și rezistența la efort fizic și intelectual Acționează benefic asupra sistemului nervos Îmbunătățește nivelul energetic general Ajută la reducerea colesterolului din sânge Ajută la prevenția cazurilor de răceală și gripă Întârzie procesul de îmbătrânire Lăptişorul de matcă pur ECO ApiLand este bogat în vitamine şi colagen. În natură este folosit pentru a hrăni albinele-regine (mătcile). Albinele lucrătoare care îl produc au o durată de viaţă de numai cinci-opt săptămâni, în timp ce regina albină – hrănită doar cu lăptişor de matcă pur ECO – trăieşte între patru şi şase ani, ceea ce înseamnă de peste 50 de ori mai mult decât suratele ei. Dacă este folosit corect şi constant, acest miraculos nutrient măreşte durata de viaţă.Cu o compoziţie foarte bogată, lăptişorul de matcă pur ECO este valoros în nutriţia a tuturor - femei, bărbați și copii deopotrivă. În general poate fi folosit ca supliment alimentar, pentru a compensa deficienţe cauzate de alimentaţia noastră deficitară.Lăptişorul de matcă pur ECO ApiLand este un remediu benefic prin excelenţă, ingredientul major al tuturor celor care vor să se menţină tineri. Folosit regulat în cure, lăptişorul de matcă pur ECO transferă organismului din bogăţia sa nutritivă de excepţie şi în felul acesta poate nu doar să încetinească procesul de îmbătrânire, ci chiar să demareze procesul invers, al regenerării şi întineririi.Nu există pe Pământ o substanţă similară cu lăptişorul de matcă pur ECO, care să aibă efectul lui de-a dreptul miraculos de stimulare a creşterii, a funcţiei reproducătoare şi de mărire a longevităţii. Lăptişorul de matcă pur ECO este cel mai puternic aliment din lume, şi tocmai de aceea mai este numit şi „hiperaliment”.Ca aliment şi remediu natural cu efect profilactic, lăptişorul de matcă pur ECO acţionează preventiv, prin faptul că oferă organismului cele mai importante substanţe nutritive de care are nevoie sau de care duce lipsă. În plus, el activează, reglează şi stimulează reacţiile biologice, conferă energie fizică şi intelectuală, stimulează în mod armonios sistemul nervos, circulaţia sanguină, conferă organismului echilibru psiho-fizic şi rezistenţă la efort.De asemenea, stimulează şi întăreşte imunitatea organismului, previne şi face să dispară semnele de îmbătrânire. La femei, ameliorează simptomele de la menopauză, iar la bărbaţi ameliorează tulburările care apar la andropauză.Lăptişorul de matcă pur ECO menţine bunăstarea pielii, a părului, a unghiilor şi le face să revină la o stare normală de sănătate. Are un rol important în creşterea şi dezvoltarea normală a copiilor. Lăptişorul de matcă pur nu modifică indicele glicemic.Compoziția lăptișorului de matcă pur ECO: Acetilcolina - compus cu rol în transmiterea influxului nervos 10 HDA - acid care se regăsește in mod natural doar în lăptișorul de matcă pur ECO Aminoacizi Minerale și oligoelemente Lipide și acizi grași esențiali Complexul de vitamine B - B1, B2, B3, B5, B6, B8, 3% din compoziția lăptișorului de matcă pur ECO este încă neidentificată, ceea ce arată complexitatea acestui produs Principalele componente ale lăptişorului de matcă pur ECO sunt apa, proteinele, zaharurile, lipidele şi sărurile minerale. Deşi acestea prezintă variaţii notabile, compoziţia lăptişorului de matcă pur ECO rămâne relativ constantă, corelată cu diferitele colonii, rase de albine şi perioade ale anului în care se face recoltarea.Lăptişorul de matcă pur ECO conţine toţi aminoacizii esenţiali pentru om şi un total de 29 de aminoacizi şi de compuşi cu aminoacizi care au fost identificaţi, cele mai importante fiind acidul aspartic şi acidul glutamic. Aminoacizii liberi sunt prolina şi lizina. O serie de enzime sunt, de asemenea, prezente, inclusiv glucozoxidaza, fosfataza şi colinesteraza.Conţinutul de lipide al lăptişorului de matcă pur ECO este unic şi, din multe puncte de vedere, reprezintă o caracteristică foarte interesantă. Fracţiunea lipidică este formată, în proporţie de 80-90% din greutatea uscată, din acizi graşi liberi cu structuri neobişnuite şi mai puţin frecvente.În majoritatea lor, aceştia sunt acizi graşi hidroxilaţi sau acizi dicarboxilici cu catenă scurtă, de 8 până la 10 atomi de carbon, spre deosebire de acizii graşi cu un număr de 14-20 atomi de carbon, frecvent întâlniţi la animale şi plante. Aceşti acizi graşi cu catenă scurtă sunt responsabili de majoritatea proprietăţilor biologice ale lăptişorului de matcă pur ECO.Cele mai importante săruri minerale sunt, în ordine descrescătoare: K, Ca, Na, Zn, Fe, Cu şi Mn, potasiul fiind prevalent. Lăptişorul de matcă pur ECO este un adevărat concentrat de macronutrienţi (proteine, glucide şi lipide).O sumară analiză a compoziţiei lăptişorului de matcă pur ECO ne poate da indicii semnificative în ce priveşte beneficiile sale multiple pentru sănătate. În primul rând, vitamina B1, tiamina, este esenţială pentru creştere, pentru transformarea carbohidraţilor în energie, pentru menţinerea stării de sănătate a nervilor şi a muşchilor. Lipsa acesteia conduce la energie scăzută, digestie proastă, depresie, pierderea apetitului, constipaţie, cefalee, afecţiuni ale tenului.O a doua componentă importantă a lăptişorului de matcă pur ECO este vitamina B2, riboflavina, care este esenţială pentru creştere, pentru sănătatea pielii, a gurii, a ochilor şi pentru bunăstarea generală a organismului. În caz de deficit, părul este uscat, pielea este crăpată şi aspră, apar ulceraţii bucale, ochii devin inflamaţi şi dureroşi, iar rezistenţa la factorii de stress scade.Cea de-a treia componentă importantă a lăptişorului de matcă pur ECO este vitamina B3, niacina – esenţială pentru creştere, pentru sănătatea pielii, pentru digestia carbohidraţilor şi pentru sistemul nervos. În caz de deficit, apar tulburări digestive, tulburări neurologice, afecţiuni cutanate, cefalee, insomnie şi tulburări intestinale.O altă componentă importantă a lăptişorului de matcă pur ECO este vitamina B5, acidul pantotenic, care contribuie la menţinerea sănătăţii pielii, la creşterea părului şi în general la creşterea tuturor ţesuturilor.Lăptişorul de matcă pur ECO mai conţine şi vitamina B6, piridoxina, vitamină esenţială pentru asimilarea proteinelor, pentru sănătatea pielii, a nervilor şi a muşchilor. În caz de deficit al acestei vitamine, survin incapacitatea de a digera proteinele necesare pentru repararea şi creşterea ţesuturilor, iritabilitatea şi depresia, erupţiile cutanate, insomnia, crampele musculare.În compoziţia lăptişorului de matcă pur ECO intră şi vitamina B7, inozitolul. Fiind un ingredient esenţial pentru funcţionarea optimă a ficatului, acesta previne acumularea grăsimilor în trup. În caz de deficit, apar perturbări hepatice şi diminuarea toleranţei la alcool.O altă componentă importantă a lăptişorului de matcă pur ECO este vitamina B8, biotina, considerată de specialişti esenţială pentru sănătatea pielii, a nervilor şi a muşchilor. Când aceasta este, însă, în deficit părul se degradează şi se răreşte, apar eczeme.Lăptişorul de matcă pur ECO conţine şi vitamina B9, acidul folic, care este esenţial pentru creştere, pentru sănătatea sângelui şi pentru fertilitate. Dacă această vitamină este în deficit, apar afecţiuni sanguine, slăbeşte circulaţia, se declanşează anemia, slăbiciunea, depresia ori diareea.Lăptişorul de matcă pur ECO este un sui generis cocteil nutritiv, conceput pentru creşterea albinelor şi hrănirea mătcii, şi conţine lipide, dintre care 80-85% acizi graşi, 4-10% fenoli, 5-6% ceruri, 3-4% steroizi şi 0,4-0,8% fosfolipide.Lăptişorul de matcă pur ECO conţine acizi graşi alimentari, cum ar fi acidul 10-hidroxi-2-decanoic, prescurtat 10HDA, (care se găseşte doar în acest veritabil elixir natural), conţine 32% acizi graşi, precum şi acid gluconic (24%), acidul 10-hidroxidecanoic (22%) şi 5% alţi acizi dicarboxilici.Lăptişorul de matcă pur ECO mai conţine acetilcolină, adenozintrifosfat (ATP) şi cataboliţi cum ar fi AMP şi oxidul AMP-N1, cantitatea totală de adenozină variind între 5,9 şi 2.057,4 mg/kg.Administrarea lăptișorului de matcă pur ECO ApiLand:Se recomandă consumul în cure de 6 săptămâni pentru beneficii maxime.Pur:Se administrează sublingual până la dizolvare totală, dimineața, cu 20 - 30 minute înainte de masă.Copii - 0,5-1g/zi Adulți - 1-2 g/ziOmogenizat în miere 2%:(Ex: 10g lăptișor de matcă pur ECO în 500g miere crudă)Copii - 1-2 lingurițe/ziAdulți -1-2 linguri/ziCa și ingredient în prepararea tratamentelor cosmetice pentru ten sau pentru păr.Lăptişorul de matcă pur ECO este recomandat copiilor peste 12 luni.Mod de păstrare a lăptișorului de matcă pur ECO:A se păstra la frigider, la temperaturi cuprinse între 2°C și 4°C.Acţiunile cele mai frecvent amintite în recomandări şi care au fost confirmate constant de relatările clienților ApiLand sunt grupate în două categorii: efecte benefice ale administrării interne şi efecte benefice rezultate în urma folosirii externe a lăptişorului de matcă pur ECO.În ceea ce priveşte administrarea internă, cele mai frecvente efecte sunt cele legate de reglarea apetitului, de îmbunătăţirea aspectului pielii, de creşterea libidoului şi a performanţelor sexuale, de creşterea rezistenţei la infecţiile virale, de scăderea tensiunii arteriale în caz de hipertensiune, de creşterea tensiunii arteriale în caz de hipotensiune, de scăderea nivelului colesterolului sanguin, de ameliorarea simptomatologiei în caz de anemie şi arterioscleroză şi în general de o considerabilă ameliorare a stării de sănătate în cazul bolilor cronice şi incurabile.Lăptişorul de matcă pur ECO administrat oral timp de 1-2 luni, fie prin înghiţire, fie prin administrare sublinguală în doze de 0.5 - 1gr/zi mg zilnic are efect tonic şi stimulent, cu un pregnant efect euforizant la oamenii sănătoşi.În ceea ce priveşte administrarea externă, cele mai frecvente rezultate benefice constau în stimularea reepitelizării, vindecarea unor boli de piele, normalizarea secreţiei sebacee (secreţia grasă a glandelor din piele) şi un pregnant efect antirid.Lăptișorul de matcă pur ECO este un produs ecologic certificat de Ecocert.Lăptișorul de matcă pur ECO este atestat de către Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural.Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Descoperă mai multe informații despre lăptișorul de matcă PUR ECO ApiLand în următoarele articole:Cele 8 sisteme vitale ale organismului pe care lăptişorul de matcă pur le susţineSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergică Imunitate scăzută la copii? Iată cum te pot ajuta produsele apicoleProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fierLăptișorul de matcă - cel mai eficient supliment natural pentru memorie și concentrare maximă la examene11 Simptome și afecțiuni pe care nu știai că Lăptișorul de matcă le amelioreazăLăptișorul de matcă pentru diabet Aliatul perfect în antrenarea memorieiCum ne ajută lăptișorul de matcă în depresiiLăptișorul de matcă, bun pentru memorie Un elixir al sănătății: Lăptișorul de matcă Lăptișorul de matcă și memoriaLăptișorul de matcă și imunitatea *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
4.56 / 5.0
9 Recenzii
Ce lăptișorul de matcă ECO?Lăptişorul de matcă pur ECO este o veritabilă curiozitate biologică, un mister în mare parte dincolo de înţelegerea umană obişnuită, tocmai pentru că are proprietatea excepţională de a prelungi durata de viaţă a fiinţei care se hrăneşte cu el în mod sistematic. Culturile asiatice consideră că lăptişorul de matcă pur ECO este un tonic ce îmbunătăţeşte nivelul energetic general, creşte imunitatea și amplifică virilitatea. Beneficiile lăptișorului de matcă pur ECO ApiLand*: Crește imunitatea și rezistența la efort fizic și intelectual Acționează benefic asupra sistemului nervos Îmbunătățește nivelul energetic general Ajută la reducerea colesterolului din sânge Ajută la prevenția cazurilor de răceală și gripă Întârzie procesul de îmbătrânire Lăptişorul de matcă pur ECO ApiLand este bogat în vitamine şi colagen. În natură este folosit pentru a hrăni albinele-regine (mătcile). Albinele lucrătoare care îl produc au o durată de viaţă de numai cinci-opt săptămâni, în timp ce regina albină – hrănită doar cu lăptişor de matcă pur ECO – trăieşte între patru şi şase ani, ceea ce înseamnă de peste 50 de ori mai mult decât suratele ei. Dacă este folosit corect şi constant, acest miraculos nutrient măreşte durata de viaţă.Cu o compoziţie foarte bogată, lăptişorul de matcă pur ECO este valoros în nutriţia a tuturor - femei, bărbați și copii deopotrivă. În general poate fi folosit ca supliment alimentar, pentru a compensa deficienţe cauzate de alimentaţia noastră deficitară.Lăptişorul de matcă pur ECO ApiLand este un remediu benefic prin excelenţă, ingredientul major al tuturor celor care vor să se menţină tineri. Folosit regulat în cure, lăptişorul de matcă pur ECO transferă organismului din bogăţia sa nutritivă de excepţie şi în felul acesta poate nu doar să încetinească procesul de îmbătrânire, ci chiar să demareze procesul invers, al regenerării şi întineririi.Nu există pe Pământ o substanţă similară cu lăptişorul de matcă pur ECO, care să aibă efectul lui de-a dreptul miraculos de stimulare a creşterii, a funcţiei reproducătoare şi de mărire a longevităţii. Lăptişorul de matcă pur ECO este cel mai puternic aliment din lume, şi tocmai de aceea mai este numit şi „hiperaliment”.Ca aliment şi remediu natural cu efect profilactic, lăptişorul de matcă pur ECO acţionează preventiv, prin faptul că oferă organismului cele mai importante substanţe nutritive de care are nevoie sau de care duce lipsă. În plus, el activează, reglează şi stimulează reacţiile biologice, conferă energie fizică şi intelectuală, stimulează în mod armonios sistemul nervos, circulaţia sanguină, conferă organismului echilibru psiho-fizic şi rezistenţă la efort.De asemenea, stimulează şi întăreşte imunitatea organismului, previne şi face să dispară semnele de îmbătrânire. La femei, ameliorează simptomele de la menopauză, iar la bărbaţi ameliorează tulburările care apar la andropauză.Lăptişorul de matcă pur ECO menţine bunăstarea pielii, a părului, a unghiilor şi le face să revină la o stare normală de sănătate. Are un rol important în creşterea şi dezvoltarea normală a copiilor. Lăptişorul de matcă pur nu modifică indicele glicemic.Compoziția lăptișorului de matcă pur ECO: Acetilcolina - compus cu rol în transmiterea influxului nervos 10 HDA - acid care se regăsește in mod natural doar în lăptișorul de matcă pur ECO Aminoacizi Minerale și oligoelemente Lipide și acizi grași esențiali Complexul de vitamine B - B1, B2, B3, B5, B6, B8, 3% din compoziția lăptișorului de matcă pur ECO este încă neidentificată, ceea ce arată complexitatea acestui produs Principalele componente ale lăptişorului de matcă pur ECO sunt apa, proteinele, zaharurile, lipidele şi sărurile minerale. Deşi acestea prezintă variaţii notabile, compoziţia lăptişorului de matcă pur ECO rămâne relativ constantă, corelată cu diferitele colonii, rase de albine şi perioade ale anului în care se face recoltarea.Lăptişorul de matcă pur ECO conţine toţi aminoacizii esenţiali pentru om şi un total de 29 de aminoacizi şi de compuşi cu aminoacizi care au fost identificaţi, cele mai importante fiind acidul aspartic şi acidul glutamic. Aminoacizii liberi sunt prolina şi lizina. O serie de enzime sunt, de asemenea, prezente, inclusiv glucozoxidaza, fosfataza şi colinesteraza.Conţinutul de lipide al lăptişorului de matcă pur ECO este unic şi, din multe puncte de vedere, reprezintă o caracteristică foarte interesantă. Fracţiunea lipidică este formată, în proporţie de 80-90% din greutatea uscată, din acizi graşi liberi cu structuri neobişnuite şi mai puţin frecvente.În majoritatea lor, aceştia sunt acizi graşi hidroxilaţi sau acizi dicarboxilici cu catenă scurtă, de 8 până la 10 atomi de carbon, spre deosebire de acizii graşi cu un număr de 14-20 atomi de carbon, frecvent întâlniţi la animale şi plante. Aceşti acizi graşi cu catenă scurtă sunt responsabili de majoritatea proprietăţilor biologice ale lăptişorului de matcă pur ECO.Cele mai importante săruri minerale sunt, în ordine descrescătoare: K, Ca, Na, Zn, Fe, Cu şi Mn, potasiul fiind prevalent. Lăptişorul de matcă pur ECO este un adevărat concentrat de macronutrienţi (proteine, glucide şi lipide).O sumară analiză a compoziţiei lăptişorului de matcă pur ECO ne poate da indicii semnificative în ce priveşte beneficiile sale multiple pentru sănătate. În primul rând, vitamina B1, tiamina, este esenţială pentru creştere, pentru transformarea carbohidraţilor în energie, pentru menţinerea stării de sănătate a nervilor şi a muşchilor. Lipsa acesteia conduce la energie scăzută, digestie proastă, depresie, pierderea apetitului, constipaţie, cefalee, afecţiuni ale tenului.O a doua componentă importantă a lăptişorului de matcă pur ECO este vitamina B2, riboflavina, care este esenţială pentru creştere, pentru sănătatea pielii, a gurii, a ochilor şi pentru bunăstarea generală a organismului. În caz de deficit, părul este uscat, pielea este crăpată şi aspră, apar ulceraţii bucale, ochii devin inflamaţi şi dureroşi, iar rezistenţa la factorii de stress scade.Cea de-a treia componentă importantă a lăptişorului de matcă pur ECO este vitamina B3, niacina – esenţială pentru creştere, pentru sănătatea pielii, pentru digestia carbohidraţilor şi pentru sistemul nervos. În caz de deficit, apar tulburări digestive, tulburări neurologice, afecţiuni cutanate, cefalee, insomnie şi tulburări intestinale.O altă componentă importantă a lăptişorului de matcă pur ECO este vitamina B5, acidul pantotenic, care contribuie la menţinerea sănătăţii pielii, la creşterea părului şi în general la creşterea tuturor ţesuturilor.Lăptişorul de matcă pur ECO mai conţine şi vitamina B6, piridoxina, vitamină esenţială pentru asimilarea proteinelor, pentru sănătatea pielii, a nervilor şi a muşchilor. În caz de deficit al acestei vitamine, survin incapacitatea de a digera proteinele necesare pentru repararea şi creşterea ţesuturilor, iritabilitatea şi depresia, erupţiile cutanate, insomnia, crampele musculare.În compoziţia lăptişorului de matcă pur ECO intră şi vitamina B7, inozitolul. Fiind un ingredient esenţial pentru funcţionarea optimă a ficatului, acesta previne acumularea grăsimilor în trup. În caz de deficit, apar perturbări hepatice şi diminuarea toleranţei la alcool.O altă componentă importantă a lăptişorului de matcă pur ECO este vitamina B8, biotina, considerată de specialişti esenţială pentru sănătatea pielii, a nervilor şi a muşchilor. Când aceasta este, însă, în deficit părul se degradează şi se răreşte, apar eczeme.Lăptişorul de matcă pur ECO conţine şi vitamina B9, acidul folic, care este esenţial pentru creştere, pentru sănătatea sângelui şi pentru fertilitate. Dacă această vitamină este în deficit, apar afecţiuni sanguine, slăbeşte circulaţia, se declanşează anemia, slăbiciunea, depresia ori diareea.Lăptişorul de matcă pur ECO este un sui generis cocteil nutritiv, conceput pentru creşterea albinelor şi hrănirea mătcii, şi conţine lipide, dintre care 80-85% acizi graşi, 4-10% fenoli, 5-6% ceruri, 3-4% steroizi şi 0,4-0,8% fosfolipide.Lăptişorul de matcă pur ECO conţine acizi graşi alimentari, cum ar fi acidul 10-hidroxi-2-decanoic, prescurtat 10HDA, (care se găseşte doar în acest veritabil elixir natural), conţine 32% acizi graşi, precum şi acid gluconic (24%), acidul 10-hidroxidecanoic (22%) şi 5% alţi acizi dicarboxilici.Lăptişorul de matcă pur ECO mai conţine acetilcolină, adenozintrifosfat (ATP) şi cataboliţi cum ar fi AMP şi oxidul AMP-N1, cantitatea totală de adenozină variind între 5,9 şi 2.057,4 mg/kg.Administrarea lăptișorului de matcă pur ECO ApiLand:Se recomandă consumul în cure de 6 săptămâni pentru beneficii maxime.Pur:Se administrează sublingual până la dizolvare totală, dimineața, cu 20 - 30 minute înainte de masă.Copii - 0,5-1g/zi Adulți - 1-2 g/ziOmogenizat în miere 2%:(Ex: 10g lăptișor de matcă pur ECO în 500g miere crudă)Copii - 1-2 lingurițe/ziAdulți -1-2 linguri/ziCa și ingredient în prepararea tratamentelor cosmetice pentru ten sau pentru păr.Lăptişorul de matcă pur ECO este recomandat copiilor peste 12 luni.Mod de păstrare a lăptișorului de matcă pur ECO:A se păstra la frigider, la temperaturi cuprinse între 2°C și 4°C.Acţiunile cele mai frecvent amintite în recomandări şi care au fost confirmate constant de relatările clienților ApiLand sunt grupate în două categorii: efecte benefice ale administrării interne şi efecte benefice rezultate în urma folosirii externe a lăptişorului de matcă pur ECO.În ceea ce priveşte administrarea internă, cele mai frecvente efecte sunt cele legate de reglarea apetitului, de îmbunătăţirea aspectului pielii, de creşterea libidoului şi a performanţelor sexuale, de creşterea rezistenţei la infecţiile virale, de scăderea tensiunii arteriale în caz de hipertensiune, de creşterea tensiunii arteriale în caz de hipotensiune, de scăderea nivelului colesterolului sanguin, de ameliorarea simptomatologiei în caz de anemie şi arterioscleroză şi în general de o considerabilă ameliorare a stării de sănătate în cazul bolilor cronice şi incurabile.Lăptişorul de matcă pur ECO administrat oral timp de 1-2 luni, fie prin înghiţire, fie prin administrare sublinguală în doze de 0.5 - 1gr/zi mg zilnic are efect tonic şi stimulent, cu un pregnant efect euforizant la oamenii sănătoşi.În ceea ce priveşte administrarea externă, cele mai frecvente rezultate benefice constau în stimularea reepitelizării, vindecarea unor boli de piele, normalizarea secreţiei sebacee (secreţia grasă a glandelor din piele) şi un pregnant efect antirid.Lăptișorul de matcă pur ECO este un produs ecologic certificat de Ecocert.Lăptișorul de matcă pur ECO este atestat de către Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural.Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Descoperă mai multe informații despre lăptișorul de matcă PUR ECO ApiLand în următoarele articole:Cele 8 sisteme vitale ale organismului pe care lăptişorul de matcă pur le susţineSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergică Imunitate scăzută la copii? Iată cum te pot ajuta produsele apicoleProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fierLăptișorul de matcă - cel mai eficient supliment natural pentru memorie și concentrare maximă la examene11 Simptome și afecțiuni pe care nu știai că Lăptișorul de matcă le amelioreazăLăptișorul de matcă pentru diabet Aliatul perfect în antrenarea memorieiCum ne ajută lăptișorul de matcă în depresiiLăptișorul de matcă, bun pentru memorie Un elixir al sănătății: Lăptișorul de matcă Lăptișorul de matcă și memoriaLăptișorul de matcă și imunitatea *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
5.0 / 5.0
1 Recenzie
Facelia este o plantă meliferă a cărui polen crud are atât un gust aromat cât și numeroase beneficii pentru sănătate. Este cunoscută în special pentru efectele sale antiinflamatoare și antitusive. Poate calma tusea convulsivă Sporește eliminarea secrețiilor din căile respiratorii Favorizează confortul gastrointestinal Întărește sistemul imunitar Ce este polenul crud? Polenul crud este un supliment alimentar pe care albinele îl recoltează din flori, îi adaugă enzime proprii și îl transformă într-un super aliment adaptat nevoilor nutriționale umane. Se spune că polenul crud e singurul aliment din natură care conţine toți nutrienții necesari organismului uman: proteine, lipide, acizi grași polinesaturați, glucide, fibre, vitamine, minerale şi aminoacizi esenţiali. Polenul crud ApiLand este un aliment VIU și complex din punct de vedere nutrițional și este considerat un agent imunomodulator. Pentru a-și păstra substanțele active intacte, polenul crud se congelează imediat după recoltare. Beneficiile polenului crud de facelia Polenul crud de facelia preia toate beneficiile plantei sursă fiind astfel recunoscut drept remediu antitusiv care are și acțiune expectorantă. Conform medicinei tradiționale, facelia este o plantă care favorizează eliminarea apei din țesuturi, menține nivelul optim de colesterol în sânge, fixează calciul în oase și cel mai des se dovedește a fi o plantă utilă în combaterea congestiilor nazale și eliberarea sinusurilor. În plus, facelia oferă confort gastrointestinal, susține vitalitatea organismului și ajută la sănătatea inimii. Toate aceste beneficii sunt susținute de acțiunea compușilor activi regăsiți în fiecare bob de polen crud: fermenți lactici, vitamina B1, B2, B3, B6 și B9, antioxidanți, enzime, lipide și oligoelemente esențiale pentru buna funcționare a organismului. Complexul de B-uri are un rol important în procesele metabolice și este asociat cu scăderea riscului de atac cerebral. Vitaminele B sunt implicate, de asemenea, în procesele de producere a energiei, în unele procese cognitive și ajută la prevenirea migrenelor. Antioxidanții luptă împotriva radicalilor liberi și reduc efectele stresului oxidativ. Fermenții lactici susțin flora bacteriană intestinală și reglează aciditatea gastrică. Enzimele sunt părțile vii ale celulelor, implicate în toate funcțiile fiziologice ale organismului iar unele studii arată că, pentru a funcționa excelent, organismul nostru are nevoie zilnic de 50% hrană vie. Polenul crud de facelia este un aliment viu, complex din punct de vedere nutrițional și poate fi inclus cu ușurință în alimentația zilnică. Administrarea polenului crud de facelia: Polenul crud de facelia poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei. Doza uzuală recomandată: Copii - 1 linguriță/zi (5 g) Adulți - 1 lingură/zi (15 g). Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni. Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minimum 6-7 săptămâni, de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de facelia poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Mod de păstrare a polenului crud de facelia: Polenul crud de facelia se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5°C și -18°C. Polenul crud de facelia rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți. Deși se păstrează la congelator, polenul crud de facelia nu îngheață datorită conținutului scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul imediat după ce a fost scos din congelator. De reținut! Polenul crud de facelia poate fi congelat și decongelat de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului. Fiecare lot de materie primă și de produs finit este supus unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Articole utile despre polenul crud: Ce este polenul crud și la ce este bun? Remedii apicole pentru astenia de primăvară