Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
Harta feței - Ce afecțiuni pot să indice semnele de pe față?

Arctérkép – Milyen állapotokra utalhatnak az arcon lévő jelek?

Amikor a tested valamilyen problémával szembesül, azonnal megpróbál riasztást küldeni. Miután helyesen értelmezte ezeket a jeleket, el kell kezdenie megtenni a szükséges lépéseket szervezete egyensúlyának helyreállítására.

Az arcán megjelennek az Ön állapotának első jelei. Innen alakult ki az "Arctérkép" koncepciója, amely azt sugallja, hogy az arc bizonyos jellemzői és területei fontos nyomokat tárhatnak fel különféle belső betegségekről.

Íme, mit mondanak az arcodon lévő jelek:

A szemöldök felett

A szemöldök feletti terület a kínai orvoslás szerint az epehólyag és a máj működéséhez kapcsolódik . Az ezen a területen megjelenő kiütések a feldolgozott élelmiszerek és zsírok, különösen a sült ételek túlzott fogyasztását jelezhetik. A Pastura rendszeres fogyasztásával elősegítheti a szervezet méregtelenítési folyamatát és hozzájárulhat a máj megfelelő működéséhez .

Homlok

A vékonybélben és az epehólyagban jelentkező problémák tükröződhetnek a homlokon megjelenő pattanásokban, irritációban vagy ekcémában. A túlzott zsír-, konzerv-, cukor- és alkoholfogyasztás lelassíthatja az emésztést. A homlokon lévő ráncok és vonalak jelezhetik a stressz és a feszültség szintjét. Az emésztőrendszer egyensúlyának helyreállítása és az epehólyag megfelelő működése érdekében kezdjen kúrát nyers szilvapollennel .

A szemöldökök között

A szemöldökök közötti kitörések jelezhetik a túlzott alkohol- vagy dohányfogyasztás, valamint a magas kalóriatartalmú ételek miatti májproblémákat . Az egyensúly fenntartása érdekében ajánlott csökkenteni ezeket a szokásokat, és bevezetni a fizikai aktivitást és a megfelelő pihenést. A máj az egyetlen belső szerv, amely regenerálódik, és ezt támogathatja a Legelő fogyasztásával .

A szem alsó szemhéja alatt

A szem alatti sötét karikák vagy duzzanat a veserendszeri problémákkal vagy a veseműködési egyensúlyhiánnyal hozható összefüggésbe . Ideje kipróbálni a Raw Black Grass Pollent , a vesék őrangyalát.

Az orcák felső része

A bőrpír vagy irritáció ezen a területen tüdőproblémára utalhat .

A pattanások ezen a területen a túlzott tejfogyasztással vagy légúti problémákkal hozhatók összefüggésbe. Segítség ebben a helyzetben a nyers Facelia Pollen , de az akácméz is .

Orr

A vörös és irritált orr szívproblémákkal járhat . A nyers galagonya pollennek alapvetőnek kell lennie a fagyasztóban.

Az orron lévő mitesszerek és pattanások jelezhetik a túlzott faggyútermelést vagy emésztési problémákat.

Bal arc

A bal arc szorosan kapcsolódik a májhoz, ezért kerülje az alkoholt és a zsíros ételeket, ha ezen a területen pattanások vannak. Az egészséges táplálkozás, amely magában foglalja a legelőt reggelire, valamint a kiegyensúlyozott életmódot, segíti a máj legjobb működését.

Jobb arc

Ha gyakran vannak pattanások a jobb arcán, a tüdeje némi figyelmet igényelhet. A rendszeres kardió gyakorlatok, valamint a légzőgyakorlatok nagy segítséget jelenthetnek ennek a szervnek. A felesleges cukor a jobb arcán is tükröződik, ami annak a jele, hogy csökkentenie kell a napi adagot, vagy helyettesítenie kell nyers Facelia Pollennel vagy akár hegyi virágokkal .

A száj

Ha kiütések vagy irritáció vannak a száj körül, akkor az étel is okolható. A száj területe a belekhez és a májhoz kapcsolódik . Javasoljuk, hogy korlátozza a fűszeres, sült ételek fogyasztását, és növelje a rostok, gyümölcsök, zöldek és nyers vadrózsa virágpor vagy legelő fogyasztását a mézben .

áll

A pattanások vagy irritáció ezen a területen stresszhez vagy gyomorproblémákhoz vezethet . A tettes lehet a cukrokban és zsírokban gazdag ételek, de a koffein és az alkohol alapú italok is. Mindez negatív hatással van a gyomorra, ami az arcon, az áll területén is látható. Ezenkívül a stressz és az elveszett éjszakák hatással vannak az emésztőrendszerre.

A megoldás: fogyasszunk minél több friss gyümölcsöt és zöldséget, és lehetőleg kerüljük a sóban gazdag ételek vagy a koffein alapú italok túlzott fogyasztását. A minőségi alvás hozzájárul a gyomor nyálkahártyájának helyreállításához is. De mindenekelőtt vegye igénybe Manuka Honey segítségét .

a lány térképét

Fontos megjegyezni, hogy az arcon lévő jeleket és elváltozásokat nem szabad végleges diagnózisnak tekinteni, hanem olyan támpontnak, amely egy alapos orvosi vizsgálathoz vezet. Ha jelentős változásokat észlel az arcán, vagy bármilyen aggálya van az egészségével kapcsolatban, javasoljuk, hogy forduljon orvoshoz vagy szakorvoshoz értékelés és személyre szabott kezelés céljából.



Források:

https://www.healthline.com/health/face-mapping

https://merigold.co/blogs/news/learning-about-chinese-face-mapping

https://www.doctorulzilei.ro/harta-chinezeasca-a-fetei-dezvaluie-ce-parte-din-corpul-tau-este-bolnav-si-cum-sa-o-abordezi/

Előző cikk AZ EGÉSZSÉGES ÉTELEK LÁTHATÓK A BŐRÖN
Következő cikk In trend: Cosmeticele cu miere Manuka MGO