Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
Retete de masti cu laptisor de matca pentru ten uscat

Méhpempős maszkok receptjei száraz bőrre

A tiszta méhpempő hatékony természetes gyógymód száraz bőrre, erős tápláló és hidratáló hatással. Próbálja ki ezeket az egyszerű recepteket a tiszta méhpempőt és más természetes összetevőket tartalmazó, száraz bőrre készült maszkokhoz!

A száraz bőr a leginkább hajlamos a ráncokra és az öregedésre. Gyakran irritált, könnyen pelyhesedik, és tompa, érdes és fakó megjelenésű lehet. Télen vöröses foltok jelenhetnek meg, a bőr nagyon érzékeny a hidegre, a szélre és a napra. Ezenkívül gyakran előfordulhat a bőr feszességének érzése, különösen akkor, ha a bőrt nem ápolják megfelelően. A bőr kiszáradhat zsírhiány miatt, matt megjelenése, vagy vízhiány, frissesség hiánya és érdes textúrája miatt. Mind a külső tényezők, mint például a környezet vagy egyes kozmetikai termékek összetevői, mind a belső tényezők, például egyes veleszületett hajlamok, mint például a faggyúmirigyek számának csökkenése vagy elégtelen szekréciója felelősek lehetnek a megjelenésért és az egészségért. de bizonyos endokrin, idegrendszeri vagy vérkeringési rendellenességeket is. Szerencsére számtalan recept létezik, amely lehetővé teszi, hogy természetes és rendkívül hatékony termékekből házilag készítsen maszkot száraz bőrre. Az optimális eredmény érdekében a tiszta méhpempő nem hiányozhat ezekből a maszkokból.

A tiszta méhpempő számos olyan tápanyagot tartalmaz, amelyek segítik a regenerációt - flavonoidokat, nukleinsavakat, dekánsavat, enzimeket és hormonokat, de vitaminokat és ásványi anyagokat is, például B1-, B2-, B3-, B5-, B6-vitamint, acetilkolint és cinket. Mélyen táplálja és hidratálja a bőrt, valamint hozzájárul a kollagén termelődéséhez, azaz segít megőrizni rugalmasságát, és a lehető leghosszabb ideig fiatalnak, szépnek látszik.

Íme, 5 recept tiszta méhpempőt és más természetes összetevőket tartalmazó maszkok száraz bőrre, amelyek segítenek megőrizni a bőr táplálását és hidratálását, ezáltal késleltetik a ráncok megjelenését.

Ne felejtse el, hogy a maszk alkalmazása előtt alaposan meg kell tisztítania a bőrt. A maszkot az arcra és a nyakra kell felvinni, elkerülve a szem környékét.

1. Maszk száraz bőrre tiszta méhpempővel és búzakorpával

Szükséges hozzávalók:


Keverje össze az összes összetevőt egy műanyag vagy kerámia edényben simára. Kenje fel a maszkot az arcára, és hagyja rajta 20-30 percig. Öblítse le langyos vízzel.


Fedezz fel más szépségtitkokat a méhészeti termékekkel!

2. Maszk száraz bőrre tiszta méhpempővel és túróval

Szükséges hozzávalók:

  • 1 evőkanál túró

  • 1 evőkanál narancslé

  • 1 g tiszta méhpempő (egy mérőkanál)


A hozzávalókat simára keverjük. Kenje fel a maszkot az arcára, és hagyja rajta 20-30 percig. Öblítse le langyos vízzel.

kiadás-laktisszor-királynő

3. Maszk száraz bőrre tiszta méhpempővel és joghurttal

Szükséges hozzávalók:


A joghurtot összekeverjük a nyers mézzel, majd hozzáadjuk a tejszínt és végül a tiszta méhpempőt. Kenje fel a maszkot az arcára, és hagyja rajta 20-30 percig. Öblítse le langyos vízzel.

4. Maszk száraz bőrre tiszta méhpempővel és agyaggal

Szükséges hozzávalók:

  • 1 evőkanál agyag

  • 1 evőkanál sárgarépalé

  • 1 g tiszta méhpempő (egy mérőkanál)


Keverje össze az agyagot a sárgarépalével, amíg homogén masszát nem kap. Ezután adjuk hozzá a tiszta méhpempőt. Kenje fel a maszkot az arcára, és hagyja rajta 20-30 percig. Távolítsa el a maszkot langyos vízzel.


5. Maszk száraz bőrre tiszta méhpempővel és olívaolajjal

Szükséges hozzávalók:


Keverjük össze a tojást az olívaolajjal, amíg majonézszerű állagot nem kapunk. Adjunk hozzá nyers mézet és tiszta méhpempőt, és homogenizáljuk. Vigye fel a maszkot az arcra és a nyakra, és hagyja hatni legalább 30 percig. Távolítsa el a maszkot langyos vízzel.


A száraz bőr odafigyelést és rendszeres ápolást igényel. A tiszta méhpempőt és más természetes összetevőket tartalmazó maszkok gyakori használatával bőrének többé nem lesz problémája, egészséges lesz, ragyogó és gyönyörű megjelenésű lesz.


Fedezze fel a tiszta méhpempő teljes választékát!

Előző cikk Méhpempős maszkok receptjei zsíros bőrre
Következő cikk Méhpempős maszkok receptjei ráncos bőrre