Ugrás a tartalomra
2020 - anul care ne aduce majoratul. De 18 ani suntem alaturi de tine, iubitor al produselor apicole

2020 – az év, amely elhozza a nagykorúságot. 18 éve vagyunk veled, a méhészeti termékek szerelmese

Az ApiLand számára az október mindig is különleges hónap volt. Ez a jubileumi hónap, és ez a tevékenységünk 18. éve, amelyet Önökkel együtt ünnepelünk. Visszatekintve csak élvezhetjük a gyönyörű fejlődést, és bizalommal tekinthetünk a jövőbe, mert nagy terveink vannak veled és veled - a méhek szerelmeseinek közösségével .

Az aktivitás apropóján örömmel idézzük fel és vázoljuk fel a 18. tevékenységi év legszebb eredményeit:

Az Apiland ökológiai termékcsalád fejlesztése

Együtt haladunk a felelősebb fogyasztás felé, és értékeljük a biotermékek értékét. Továbbra is a minőség áll aggodalmunk középpontjában, és szeretnénk lehetőséget biztosítani Önnek arra, hogy bionövényekből származó termékeket fogyasszon. Pontosan ezért választottuk az ECO termékcsalád fejlesztését a méh tonik két új változatának piacra dobásával: ECO Royal Tonic és ECO Junior Tonic .

A biotermékek fogyasztásának választásával jelentősen csökkentjük szervezetünk növényvédőszer-expozícióját, javítjuk életminőségünket, ugyanakkor támogatjuk a bolygó és a környezet egészségét. Ezenkívül hozzájárulunk egy biztonságos és tiszta környezet kialakításához, amelyben a méhek kockázat nélkül működnek.

Eco méh tonik

Újdonság a Manuka Health termékcsaládban

A Manuka Health termékcsalád is fejlődik. Idén egy új termékkel hívtuk figyelmedbe: Antibakteriális Manuka méz sebekre . Ez a termék 100%-ban gyógyhatású és sterilizált Manuka mézet tartalmaz a biztonságos és hatékony használat érdekében karcolások és nyílt sebek esetén. Ideális minden kisebb seb esetén is, mint például vágások, zúzódások, égési sérülések, bőrsebek, felfekvés, bőrfekély és akné.

ApiLand antibakteriális manuka méz


Társadalmi projektek – Speciális projektek

Mindig szerettünk segítő kezet nyújtani, ahol szükség volt rá. Kötelességünknek tartjuk, hogy támogassuk azokat, akik hozzájárulnak a társadalom fejlődéséhez, és idén is olyan projektek támogatása mellett döntöttünk, amelyek figyelme kiemelten a gyermekekre irányul:

  • MagicHome - egy projekt, amely támogatja a rákos gyermekeket és családjaikat. Ez az a ház, ahol a rákos gyermekek szülei megpihenhetnek, amikor a kórházi szék túl nagy lesz az őket körülvevő fájdalomhoz – ez egy állami kórházakat támogató magánprojekt.

Örömmel támogattuk ezt a projektet, és részt vehettünk a varázslatos otthon felavatásában.

  • Májkutató Klub az Oxigén Klub elnevezésű projektben, amelynek célja, hogy a romániai kórházakat oxigénterápiához szükséges orvosi eszközökkel szereljék fel a Covid-19 világjárvány okozta helyzet megkönnyítése érdekében.

Apiland szponzorálja a májkutató klubot

  • Esperando Egyesület - a fogyatékkal élő gyermekek gyógyulási központja, amelyet néhány szülő és egy orvosi testkultúra tanár azon vágya alapított, hogy nap mint nap dolgozzanak ezen gyermekek gyógyulásáért, oktatásáért és a társadalomba való beilleszkedéséért,

  • Nagybányai Autizmus Egyesület - 2008 óta az egyesület személyre szabott terápiát nyújt, és követi a máramarosi, szatmárnémeti és szilaj autista gyerekek fejlődését. Az egyesületi csapat célja a fejlődési rendellenességgel küzdő gyermekek életkörülményeinek, szociális alkalmazkodóképességének javítása, életük és családjuk minőségének javítása érdekében.

  • A Maramureșean Pride - az esemény, amely kiemeli Máramaros népszerű kikötőjét 3 fogalomból kiindulva: hagyomány, kultúra, spiritualitás.

A máramarosi büszkeséghez folyamodva  • Ypsilon Sportklub - Úszás - amely a teljesítménysportot népszerűsíti azon fiatalok körében, akik nem szervezett formában vagy szakosított iskolai egységekben aktívak.


  • WildCats – privát kosárlabdaklub, amely népszerűsíteni kívánja a kosárlabdát az iskolás gyerekek körében, hogy segítse őket egészséges növekedésben és fejlődésben.


vadmacskák és hívásMéhek világa – Oktatás játékon keresztül

Abból a vágyból, hogy a gyerekeket megismertessük a méhészeti termékek előnyeivel, létrehoztunk számukra egy új oktató játékot, a "Méhek világát". 33 könyvet tartalmaz, amelyek érdekességeket tárnak fel a kaptár életéről. Ez egy csoportos játék, amely felvidítja az egész családot.

Tudjuk, hogy könnyebben ráveszi gyermekét a méhészeti termékek fogyasztására, miközben lehetőséget ad neki, hogy felfedezze a méhek csodálatos világát. Pontosan ezért adjuk hozzá ezt a játékot ingyenesen minden Tonic Junior megrendeléshez .

A méhek világaHeti adag humor - rajzfilmek szubsztrátummal

Az ApiLandben mindenre van időnk: rendeléseket regisztrálni, csomagokat készíteni, telefonhívásokat és chat-üzeneteket fogadni, aktívak lenni facebookon, instagramon és whatsappon, új blogcikkeket írni, új termékeket piacra dobni, és sok mosolyt és jó hangulatot biztosítunk az ünnepek elején. a hét. Az ismert karikaturista Costel Pătrășcannal együttműködve hozzuk el nektek a humoros sorokat egy csavarral. Kövess minket a Facebookon és kezdd a keddeket egy adag egészséges humorral.

Apiland rajzfilmek

Az ApiLand csapata a járvány idején szolgálatban van

Az idei tavasz mindenki számára váratlan csapás volt. Ugyanez nekünk. A koronavírus, vagy jobban mondva a járvány kezdete óta meghozott intézkedések minket is megijesztettek egy kicsit, de sikerült egészségesek maradnunk, folytatni tevékenységünket és betartani a parancsokat a szolgáltatási minőségi színvonal betartása mellett.

A rendkívüli állapot idején a legtöbbet megrendelt termékek a méhtonik , a tiszta méhpempő , a manukaméz és a propolisz tinktúra voltak .

Óvatos!

Két román orvos propolisz tinktúrát tesztelt Covid 19 fertőzött betegeken, és észrevették, hogy állapotuk néhány nap alatt javult. A kezelési séma az első 3 napban napi 3-szor 3 ml propolisz tinktúrát tartalmazott, a következő 11 napban pedig naponta kétszer 2 ml propolisz tinktúrát adtak be. A 14 napos kezelés után a Covid 19 negatív volt. A teszt részleteit itt találja.
operátorok hívását18 éve van jelen a román piacon

Ezen a héten ünnepeljük tevékenységünk 18. évfordulóját. 18 éve, hogy úgy döntöttünk, hiszünk a méhészeti termékek erejében. 18 éve, hogy minden nap azon dolgoztunk, hogy minőségi szolgáltatásokat biztosítsunk Önnek. 18 éves egészség, amelyet úgy döntöttünk, hogy veled ünnepelünk.

Köszönetképpen október 9. és 18. között 18% kedvezményt biztosítunk az oldalon található összes termékünkre, beleértve a Manuka termékcsaládból származókat is. Készítettem egy versenyt is 3 nyertessel. Itt megtudhatja, mit nyerhet .

Nagyon örülünk a HapiLand közösség minden tagjának, mert vannak olyan örömök, amiket csak a méhek szerelmeseinek közösségében lehet átélni. Hálásak vagyunk. Nélküled a dolgok nem alakultak volna ilyen jól.

Légy része a méhek szerelmeseinek közösségének!
Iratkozz fel a BZZ-levélre

Előző cikk 9 módszer a nyers méz megkülönböztetésére a hamis méztől