Ugrás a tartalomra
ApiLand, la Ziua Internationala a Vegetarienilor

ApiLand, a Vegetáriánusok Nemzetközi Napján

2015. október 1-jén volt a Nemzetközi Vegetáriánus Nap. Az ApiLand nem hagyhatta ki az ebből az alkalomból szervezett rendezvényt! Természetesen az ApiLand termékek bemutatásával és kóstolójával voltam az egészséges életmódra vágyók és a vegetáriánusok mellett.

Különleges volt a Romániai Vegetáriánusok Szövetsége által szervezett találkozó, amely a "Boldog születésnapot!" A találkozó helyszíne ezúttal a Connect Hub volt (Bd. Dacia, No. 99, 4. emelet, Bukarest).

Ezúttal nem dokumentumfilmet mutattak be, hanem egy minikonferenciát három előadóval. A szervezők úgy döntöttek, hogy a Vegetáriánusok Nemzetközi Napját egy "konferencia-interjúval" ünneplik meg, melynek témája "Hogyan lettem vegetáriánus". Erre a kérdésre és a hallgatóság kérdéseire is válaszoltak, három nagyon különböző területről érkező személyiség, akik a vegetarianizmus szépségeiről, de a felmerülő nehézségekről is beszéltek.

Mademoiselle Coco, azaz Anca Alungulesei jól ismert a vegán közösségben, a nyers-vegán desszertek, valamint a természetes gyümölcs- és zöldséglevekre épülő méregtelenítő és terápiás programok specialistája. Alapítója hazánk első nyers-vegán cukrászdájának és teaházának, a RawCoco-nak, ahol tűz nélkül, csak természetes alapanyagokból főznek.

Tania Bordianu sportol, fitnesz-, spinning-, aerobik-, fitball- és pilatesedzőként egészségesen főz, valamint vegetáriánus, vegán és nyers-vegán recepteket tesz közzé személyes honlapján.

A résztvevők igen nagy száma azt mutatta, hogy a választott vitatéma nagy érdeklődésre tart számot, és az előadókat a vegetáriánus közösség ismeri. A résztvevők között természetesen sokan voltak olyanok is, akik általánosságban érdeklődnek a téma iránt, és közvetlenül a forrásból szeretnének tájékozódni, vagy „vegetáriánus kezdők”. A konferencia több mint két órán át tartott, és nagy sikert aratott.

Calin Turcanu Mr. Cyfer művésznevén ismert, és gitározik. A Big Mamou klub ceremóniamestere volt, zenét készített és énekelt a Cyfer's Sin és a Trenul de Noapte együttessel. De emellett meggyőződéses vegán, sportol, érdeklődik a holisztikus és a buddhizmus iránt, és sokat tud a méregtelenítésről. Mindig szeret kísérletezni, így sok mesélnivalója volt!

Ebből az alkalomból Erdély domb- és hegyvidékéről származó méhészeti termékek kóstolójával volt jelen ApiLand cégünk. Örömmel tapasztaltam, hogy a jelenlévők közül sokan már ismerték termékeink jó részét. Akik pedig először kóstolták, bevallották nekünk - örömünkre -, hogy elragadtatják édes és jó ízüket, és beépítik mindennapi étrendjükbe.

Várunk mindenkit szeretettel az alábbi rendezvényeken, ahol bemutatókat, kóstolókat szervezünk, hogy lássuk, az egészség... édes lehet! Várjuk Önt, hogy fedezze fel egészséges és jó termékeinket!

Cégünk, az ApiLand Vel Pitar - Painea Grahammel és a Republica Bio-val közösen támogatja a Román Vegetáriánus Szövetség által szervezett rendezvényeket, ahová természetesen nem csak a vegetáriánusokat hívják, hanem mindazokat, akik egészséges életmódra vágynak!

Ha egészséges életre vágyik és harmonikus életmódra vágyik és hisz a méhészeti termékek jótékony erejében, akkor a www.apiland.ro oldalon vagy telefonon várjuk szaktanácsadással, hogy melyik méhészkedés illik hozzád. 0371.78.00.78.

Előző cikk Apiland, a 2015-ös Országos Mézvásáron
Következő cikk Mindent az immunitásról