Ugrás a tartalomra
ApiLand pentru cei mici

ApiLand a kicsiknek

A Gaudeamus vásár máris a könyvkedvelők kedvenc helyszínévé vált, akik november végén alig várják, hogy a bukaresti Romexpo épületébe mehessenek, hogy megtöltsék lelküket információkkal, hírekkel a mezőnyből, és miért ne, kihasználhassák a az akciókat. Az ország legjelentősebb kiadói napjainkban egyre vonzóbb standokon mutatják be legújabb címeiket. A Román Műsorszolgáltató által szervezett Gaudeamus hazánk egyik leglátogatottabb vására, és ez sokat elmond a kultúra és a könyv iránti igényünkről.

Cégünk, az ApiLand e fontos vásár alkalmával egy egészen különleges közönséggel, mégpedig gyerekekkel szeretett volna találkozni. November 20-án, pénteken a Radio Bucuresti FM szervezésében a Gaudeamusban található Gyermeksarokban nem kevesebb, mint száz gyerek érkezett a fővárosi „Alexandru Vlahuta” Elméleti Líceum általános osztályaiból, hogy fontos tanácsokat kapjanak a stílust illetően. egészséges életet, és kap néhány ízletes meglepetést. És megkapták!

Először is Cecilia Carageától, az ApiLand kommunikációs tanácsadójától tanulhattak meg nagyon érdekes dolgokat általában a kaptártermékekről, a virágporról , a méhpempőről , a propoliszról és a mézről . Természetesen már eleget tudtak a méhekről és munkájukról, arról, hogy például a méz egészségesebb, mint a cukor, de ebből az alkalomból megtanulták a nyers virágpor jótékony hatásait is, amely nemcsak egészséges, hanem hasznos is. energia, de nagyon finom is.

A végén a gyerekek megkóstolhatták a nyers poliflor pollenünket és a nyers vadrózsa virágporunkat , valamint az ApiLand legelőt . Az egészséges életmódot gyermekkortól tanuljuk! Az ApiLand pedig a szülőkkel és tanárokkal áll, akik meg akarják tanítani a kicsiket az egészség megválasztására!

Előző cikk Zöld péntek az apiland.ro-n!
Következő cikk Egészség a tiszta és nyers méhekkel