Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
De unde vine Black Friday?

Honnan jön a Black Friday?

Olvasási idő: 4 perc

A Black Friday, fordításban a Black Friday, az Egyesült Államokból származik, és szorosan kapcsolódik egy fontos amerikai ünnephez, nevezetesen: a hálaadáshoz. Hagyomány, hogy az egész család összegyűlik az asztalhoz az ünnepi vacsorára, és gyakran a szeretteivel töltik az éjszakát.

Minden remekül hangzik egészen másnapig, péntekig, amikor mindenki haza akar menni. A forgalom nehezen kezelhetővé válik, és a Black Friday elnevezésért Philadelphia rendőrei felelősek, akiket ez a helyzet levert.

Egyesek azt mondanák, hogy hazánk egyes városaiban minden nap Black Friday van :)

Ekkor kezdődik a karácsonyi vásárlás is, és egyes kiskereskedők csökkentik az árakat. A Black Friday évről évre mindent élvezett sikeresebb, és 2011 óta országos fizikai és webáruházaink is ezt a gyakorlatot alkalmazzák.

Valódi kedvezmények vagy tisztességtelen gyakorlatok?

Nem tudjuk, hogy mások hogy vannak, de a mi kedvezményeink valósak. És ezt minden méhészeti termékeket kedvelő vásárlónk megerősítheti.

De ha biztos akar lenni abban, hogy egyetlen kereskedő sem fogja megtéveszteni, kövesse az alábbi tippeket.

A fekete péntek legjobb gyakorlatai:

  • Ne csak a vásárlás kedvéért vásároljon. Rögzítse a prioritásokat, és csak azt vásárolja meg, amire szüksége van. Nem bátorítjuk a fogyasztást

  • Nézze meg kedvenc webhelyének árát néhány héttel a Black Friday előtt

  • Hozzon létre fiókot, és ne felejtse el kedvencként megjelölni a terméket, így sokkal könnyebben megtalálhatja az üzletben

  • 00:00 …… Black Friday van!!!! Szuper kedvezményt talált, így gyorsan leadja a rendelést

  • Győződjön meg arról, hogy megkapta a rendelés visszaigazolását

  • Kérjük, várja meg csomagját, és ne feledje, hogy több ezer ember megtette ugyanezt, így a szokásos szállítási idő változhat

Black Friday a méhészeti termékeknél ?

IGEN! A Black Friday kedvezmények nem csak háztartási gépekre vonatkoznak. Az egészség mindig az első, ezért kedvenc méhészeti termékeidet itt, az apiland.ro oldalon leárazzuk. Győződjön meg arról, hogy minden megvan, amire szüksége van a vas immunitáshoz, hogy segítsen átvészelni a hideg évszakot.

Mit rendelsz az ApiLand-től?

V A méhpempő nem hiányozhat a hűtőszekrényedből. Segít abban, hogy az ünnepek előtt tele legyen energiával és kezelje a stresszt

V Adjon hozzá nyers virágport a reggelihez az extra íz érdekében

V Ha valahogy megjelenik a torokfájás, azonnal forduljon a propolisz tinktúrához

V Egy hosszú munkanap után mi lehet szebb egy nyers mézzel édesített meleg teánál?

V Már elkezdődött a visszaszámlálás a téli szünetig. Ha természeténél fogva kéjes vagy és ezt tudod hogy nem fogsz tudni ellenállni a kulináris csábításoknak, készülj a legelővel végzett méregtelenítő kúrára.

V A karácsonyi ajándékokhoz sem túl korai. Válasszon aranypehely mézet egy különleges embernek, vagy méhtonikot a család legkedvesebb tagjainak. És kozmetikumok Me | A mai nap tökéletes ajándék lehet, és már a csomagolásuk is letisztult, így nem kell többé a becsomagolásukkal foglalkozni.

Néhány nap múlva kezdődik a Black Friday , ideje eldönteni, hogy mit rakjunk fel a kedvencek listájára.

Csak annyit kell mondanunk: Jó vásárlást!

Előző cikk 4 kötelező méhészeti termék az ünnepi poggyászban