Ugrás a tartalomra
Degustare Apiland, in Parcul Herastrau

Apiland kóstoló, a Herastrau parkban

Cégünk, az Apiland tegnap este új találkozón volt jelen az egészséges életmódra vágyókkal, a táplálkozás kérdése iránt érdeklődőkkel. Még nagyon meleg lévén, mert még nem jött be az ősz, a találkozóra kint, zöld füvön, pontosabban a Herastrau parkban, a Roaba de Cultura peremén került sor a Román Vegetáriánus Szövetség szervezésében.

A Roaba de Cultura egy olyan projekt, amelyben májustól szeptemberig zajlanak az események a Pescarus étterem melletti réten. A Green Revolution által kezdeményezett projekt célja egy többfunkciós, szabad hozzáférésű szabadtéri tér kialakítása, amely filmek, kulturális tevékenységek, mindenféle műhely és sport számára készült. Alapvetően arról van szó, hogy elhozzuk a kultúrát az emberekhez, ahol vannak, ahova elmennek pihenni néhány órára. A Roaba de Cultura projektet, mint mondtam, a Green Revolution kezdeményezte, egy olyan szervezet, amely támogatja a nagyvárosok szennyezésének csökkentését, az emberi tevékenységek környezetre gyakorolt ​​hatását, valamint a városi agglomerációk lakóinak életminőségének javítását. . A helyi hatóságokkal együttműködve a Green Revolution olyan tevékenységeket szervez, amelyek a környezeti és oktatási problémákra reagálnak.

Nagyon pihentető ülni a fűben, a parkban és dokumentumfilmet nézni, főleg ha nagyon érdekel a téma. És kit ne érdekelnének ma az élelmiszerek által felvetett problémák? Az est filmje, amelyet a Vegetáriánus Szövetség sugárzott, a "Food Matters" volt, James Colquhoun és Carlo Ledesma rendezésében. Ez egy dokumentumfilm, amely alaposan tanulmányozza és megvizsgálja, hogy az étel, az étel hogyan hozhat egészséget vagy betegséget. Ebben a filmben számos szakember, köztük táplálkozási szakértők, természetgyógyászok, orvosok és újságírók fejtik ki véleményüket a bioélelmiszerekről, az élelmiszerbiztonságról, a nyers mozgásról és a táplálkozási terápiáról. A film központi tézise, ​​hogy a szelektív étrend kulcsszerepet játszhat számos betegség és betegség kezelésében, köztük a rák, a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek és a depresszió kezelésében. Sokszor a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás az alkotók szerint hatékonyabb lehet, mint bármilyen gyógyszeres kezelés, gyógykezelés. Természetesen a filmből egyértelműen kiderül, hogy a gyógyszeripar és az orvosi ipar inkább eltitkolja ezeket a dolgokat, hogy növelje profitját. James Colquhoun a „Változásra éhes” című dokumentumfilmeket is elkészítette, szintén Carlo Ledesmával és a „Cancer is Curable NOW” című dokumentumfilmeket.

Szerda este azok, akik a Roaba de Cultura Herastrau parkban voltak, fiatalok és nem is olyan fiatalok, többet tanultak a nyers pollenről és a legelőről. Néhányuk számára ez volt az első találkozás ezekkel a kaptártermékekkel, amelyeket nem ismertek. Örömmel tapasztaltam, hogy a jelenlévők közül sokan elragadtatták a nyers Apiland pollen ízét, és felfedeztek egy kivételes terméket, az Apiland legelőt .

Cégünk, az Apiland Vel Pitar - Painea Grahammel és a Republica Bio-val közösen támogatja a Román Vegetáriánus Szövetség által szervezett rendezvényeket, ahová természetesen nem csak a vegetáriánusokat várják, hanem mindazokat, akik egészséges életmódra vágynak!

Ha egészséges életre vágyik és harmonikus életmódra vágyik és hisz a méhészeti termékek jótékony erejében, akkor a www.apiland.ro oldalon vagy telefonon várjuk szaktanácsadással, hogy melyik méhészkedés illik hozzád. 0371.78.00.78.

Várunk mindenkit szeretettel az alábbi rendezvényeken, ahol bemutatókat, kóstolókat szervezünk, hogy lássuk, az egészség... édes lehet! Várjuk Önt, hogy fedezze fel egészséges és jó termékeinket!

Előző cikk Dokumentumfilmes esték, Apilanddal
Következő cikk Egészséges vacsora Apilanddal