Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
Degustare ApiLand la conferinta lui Andrei Rosu

ApiLand kóstoló Andrei Rosu konferenciáján

Tegnap este az ApiLand egy új rendezvényen vett részt a vegetáriánusok és az egészséges életmód iránt érdeklődők számára. A "Sport és vegetáriánus ételek" című konferenciáról van szó, amelyet a Romániai Vegetáriánusok Szövetsége szervezett a Connect Hub-ban (Bd. Dacia, 99. sz., 4. emelet, Bukarest).

A konferencia rendkívül különleges esemény volt, hiszen a különleges vendég Andrei Rosu sportoló volt, aki kivételes teljesítményt nyújtott, többek között az első románok között, aki átúszta a La Manche csatornát. Andrei Rosu az első román és egyben az első vegetáriánus, akinek sikerült befejeznie a világ legkeményebb sportversenyét, az Enduroman Arch to Arc Triathlont, egy triatlont, amely London és Párizs között zajlik, és három eseményből áll: futás (140 km) , úszás (átkelés a La Manche csatornán – 40 km a legszűkebb helyen) és kerékpározás (289,7 km).

Andrei Rosu 2012-ben bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, köszönhetően annak, hogy 7 kontinensen megrendezett 7 maratont és 7 ultramaratont ért célba, idén viszont az Enduroman triatlon teljesítésével minden rekordot megdöntött. A 140 kilométert 18 óra 12 perc alatt futotta le, a több mint 40 kilométert pedig mindössze 13 Celsius-fokos vízben úszta meg.

Rendkívüli eredményeivel Andrei Rosu lerombolja azt a mítoszt, amely szerint a sportban való jó teljesítményhez feltétlenül húst kell enni. Ő vegán, és tegnap este éppen erről beszélt, arról, hogyan fedezte fel a tényt, hogy a testünk igazi táplálkozási szakértő, érezte, milyen táplálkozási szükségletei vannak, és arról, hogyan lett vegetáriánus.

Törekvésébe Andrei Rosut elkísérte Dr. Cristian Panaite, a táplálkozási szakértő, aki elindította a Kilostop táplálkozási klinikát.

A konferencia alkalmából cégünk, az ApiLand Erdély domb- és hegyvidéki méhészeti termékeinek kóstolóján volt jelen. Örömmel tapasztaltam, hogy a jelenlévők közül sokan elragadtatták az ApiLand nyers pollen ízét, és felfedeztek egy, a nagyközönség számára kevésbé ismert, de kivételes terméket - az ApiLand legelő, méhkenyér .

Várunk mindenkit szeretettel az alábbi rendezvényeken, ahol bemutatókat, kóstolókat szervezünk, hogy lássuk, az egészség... édes lehet! Várjuk Önt, hogy fedezze fel egészséges és jó termékeinket!

Cégünk, az ApiLand Vel Pitar - Painea Grahammel és Rawdiával közösen támogatja a Román Vegetáriánus Szövetség által szervezett rendezvényeket, ahová természetesen nem csak a vegetáriánusokat hívják, hanem az egészséges életmódra vágyókat is!

Ha egészséges életre vágyik és harmonikus életmódra vágyik és hisz a méhészeti termékek jótékony erejében, akkor a www.apiland.ro oldalon vagy telefonon várjuk szaktanácsadással, hogy melyik méhészkedés illik hozzád. 0371.78.00.78.

Előző cikk 9 módszer a nyers méz megkülönböztetésére a hamis méztől