Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
Energia ta naturală de zi cu zi

Az Ön természetes mindennapi energiája

A gyorsaság korát éljük, amikor életünk minden eseménye túl gyorsan történik, és ez sok stresszhez, krónikus fáradtsághoz és nyugtalansághoz vezet.

A munkában határidők vannak, a magánéletünkben sok a tennivalónk, a testünk pedig túlságosan megerőltető.

Az ApiLand minden feladattal megbirkózik Önnel. A megoldás: A ROYAL TONIC .

Ezt a terméket ampullák formájában árusítják, amelyek az ajánlott napi adag tiszta méhpempőt és ginzenget tartalmazzák, a legjobb minőségű nyers mézben .

A tiszta méhpempő a királynő tápláléka, mivel hosszú élettartamáért és félelmetes termékenységéért felelős, 50-szer tovább él, mint a többi méh. Ez az egyetlen természetes forrása az acetilkolinnak , amely nélkülözhetetlen közvetítő az idegimpulzusok továbbításában, és ugyanakkor az Acid 10 HDA egyetlen forrása, amely antibakteriális, gombaellenes és vírusellenes hatású hatóanyag, amely növeli a szervezet rezisztenciáját betegségek és segít a szabad gyökök eltávolításában.

A tiszta méhpempő kiváló étrend-kiegészítő, mivel az őssejtek legerősebb stimulátora, hatalmas regenerációs képességet kínálva szervezetünknek. Az egész szervezet és a létfontosságú funkciók részesülnek hatásaiból.

Kínában több mint 5000 éve használt ginzeng , amelynek neve „egy férfi kvintesszenciája” van, és jelen van a receptben

királyi tonik

a legkülönfélébb betegségekre, számos betegség elleni általános gyógymódként értékelték és tartják. Az "élet gyökerének", igazi csodanövénynek tartják, fontos létfontosságú energiaforrás. A ginzeng segít lelassítani az öregedési folyamatot és mérsékelni annak hatásait, beleértve a bőrt és az általános megjelenést, ugyanakkor kiváló afrodiziákum, megelőzi a szexuális diszfunkciókat, növeli a termékenységet és a potenciát.

Növeli az életerőt, revitalizál és hatékonyan küzd a fáradtság és az öregedés ellen. Erősíti az immunrendszert, segít kiegyensúlyozni az anyagcserét és megelőzi a migrént, szabályozza a vércukorszintet, a koleszterint és a vérnyomást.

A Royal Tonic összetevői, a méz, a tiszta méhpempő és a ginzeng erősítik egymást, így maximális hatékonyságot biztosítanak mind a stressz, a fáradtság és a legkülönfélébb vírusok leküzdésében, kezdve az influenzától és a megfázástól, de a legsúlyosabb és legfélelmetesebb betegségektől is. A memória, a szellemi teljesítmény és a fizikai állóképesség valódi látható támaszt élvez megjelenésünkben és általános állapotunkban.

Az ApiLand royal tonik elengedhetetlen a memória javításához, a tanulási folyamat serkentéséhez, a koncentráció és az intellektuális képességek növeléséhez.

Fontos a meddőség elleni küzdelemben is, mind a férfiaknál, mind a nőknél, a frigiditás és az impotencia leküzdésében. Jelentősen javítja a szexuális funkciókat, és erős afrodiziákum és energizáló.

Ha több dinamizmust és energiát szeretne, ne habozzon megvásárolni az ApiLand királyi tonikot .

A kaptártermékekkel kapcsolatos további információkért, részletekért a 0371.78.00.78-as telefonszámon érdeklődhet.

Előző cikk Méhpempő cukorbetegségre!
Következő cikk Természetes méregtelenítés ApiLand Mézlegelővel!