Ugrás a tartalomra
Energia ta naturală de zi cu zi

Az Ön természetes mindennapi energiája

A gyorsaság korát éljük, amikor életünk minden eseménye túl gyorsan történik, és ez sok stresszhez, krónikus fáradtsághoz és nyugtalansághoz vezet.

A munkában határidők vannak, a magánéletünkben sok a tennivalónk, a testünk pedig túlságosan megerőltető.

Az ApiLand minden feladattal megbirkózik Önnel. A megoldás: A ROYAL TONIC .

Ezt a terméket ampullák formájában árusítják, amelyek az ajánlott napi adag tiszta méhpempőt és ginzenget tartalmazzák, a legjobb minőségű nyers mézben .

A tiszta méhpempő a királynő tápláléka, mivel hosszú élettartamáért és félelmetes termékenységéért felelős, 50-szer tovább él, mint a többi méh. Ez az egyetlen természetes forrása az acetilkolinnak , amely nélkülözhetetlen közvetítő az idegimpulzusok továbbításában, és ugyanakkor az Acid 10 HDA egyetlen forrása, amely antibakteriális, gombaellenes és vírusellenes hatású hatóanyag, amely növeli a szervezet rezisztenciáját betegségek és segít a szabad gyökök eltávolításában.

A tiszta méhpempő kiváló étrend-kiegészítő, mivel az őssejtek legerősebb stimulátora, hatalmas regenerációs képességet kínálva szervezetünknek. Az egész szervezet és a létfontosságú funkciók részesülnek hatásaiból.

Kínában több mint 5000 éve használt ginzeng , amelynek neve „egy férfi kvintesszenciája” van, és jelen van a receptben

királyi tonik

a legkülönfélébb betegségekre, számos betegség elleni általános gyógymódként értékelték és tartják. Az "élet gyökerének", igazi csodanövénynek tartják, fontos létfontosságú energiaforrás. A ginzeng segít lelassítani az öregedési folyamatot és mérsékelni annak hatásait, beleértve a bőrt és az általános megjelenést, ugyanakkor kiváló afrodiziákum, megelőzi a szexuális diszfunkciókat, növeli a termékenységet és a potenciát.

Növeli az életerőt, revitalizál és hatékonyan küzd a fáradtság és az öregedés ellen. Erősíti az immunrendszert, segít kiegyensúlyozni az anyagcserét és megelőzi a migrént, szabályozza a vércukorszintet, a koleszterint és a vérnyomást.

A Royal Tonic összetevői, a méz, a tiszta méhpempő és a ginzeng erősítik egymást, így maximális hatékonyságot biztosítanak mind a stressz, a fáradtság és a legkülönfélébb vírusok leküzdésében, kezdve az influenzától és a megfázástól, de a legsúlyosabb és legfélelmetesebb betegségektől is. A memória, a szellemi teljesítmény és a fizikai állóképesség valódi látható támaszt élvez megjelenésünkben és általános állapotunkban.

Az ApiLand royal tonik elengedhetetlen a memória javításához, a tanulási folyamat serkentéséhez, a koncentráció és az intellektuális képességek növeléséhez.

Fontos a meddőség elleni küzdelemben is, mind a férfiaknál, mind a nőknél, a frigiditás és az impotencia leküzdésében. Jelentősen javítja a szexuális funkciókat, és erős afrodiziákum és energizáló.

Ha több dinamizmust és energiát szeretne, ne habozzon megvásárolni az ApiLand királyi tonikot .

A kaptártermékekkel kapcsolatos további információkért, részletekért a 0371.78.00.78-as telefonszámon érdeklődhet.

Előző cikk Méhpempő cukorbetegségre!
Következő cikk Természetes méregtelenítés ApiLand Mézlegelővel!